İşi yüzünden sevgiliden ayrılma fikri

İnanın maddi gelirini hiç bilmiyorum zaten hastane maaşı dışında çeşit çeşit değişik işleri de oluyor.
Eğitim seviyesini önemseyen biriyseniz ve bu durum ilerleyen süreçte de sizde sorun olacaksa daha fazla uzatmadan ayrılmanız daha mantıklı.Sonuçta siz de haklısınız o kadar emek verip kariyer anlamında bir yere gelmişsiniz ama karşınızdaki kişi bu emekleri vermiş mi belirsiz. Ama ayrılınca aklınızın bir köşesinde kalacaksa da ayrılmayın. Yani artıları eksileri ve duygusal yönüyle mantığınızı ön plana alarak karar verin bence

Valla ben çok dindar değilim ama asla ömür boyu evime getireceği her lokma haram olacak birisi ile evlenmezdim. Torpilin kimse guzellemesini yapmasın...

Adam basarisiz değil ki. Sizin hekim oldugunuz birimin yöneticisi. Eminim sizden daha çok maaş aliyordur. Bu kadar kucumsemenizi gerektircek bir şey yok
Ayni seyi dusundum idari yonetimi cok hafife alan insanlar var. Hanimefendi memur olsun garanti olsun dusuncesinde ama bu devirde memurda aç. Onu gectim asil memurun garantisi yok. Benim dayim memur ama parayi nasil harcayacagini bilmez yemez icmez duzgun alisveris yapmaz. Karsi komsumun esi asgari ucretin biraz ustuyle çalışıyor iki cocugu var. Adam tasi siksa suyunu cikarir. Gecen supriz olsun diye esine kurutma makinesi almis elden taksitle.nasil mutlular ailecek sanki dunyayi almislar. Dayimda veya onun gibi adamlar bir issiz kalsa acliktan ölürler. Bu is tamamen caliskan ve adam olmaktan geciyor. Pazarci olsun insaatci olsun ama insan olsun. Su forumda nice avukat doktor ogretmen asker polis esleri var. Cogumuz agliyoruz

AA kazanıp neden görmediniz ki , puanınız düşmüştür boşu boşuna

Kendine uygun gormuyorsan sevgili olma o zaman.
Illa sevgili olmak zorunda mısın yanı.

Alisirsin, sevgi her seyin ustesinden gelir tamamen bir manipulasyon cumlesi. Sadece manipulatorlugu bile ayrilma sebebi benim icin.

Ben liyakatsizliga tahammul edemedigim icin Turkiye'de akademisyenlikten istifa edip yurtdisina tasinmis biriyim. O yuzden boyle bir iliskide varolamazdim. Esimle evlenme kararimi etkileyen ozelliklerinden biri aile sirketinde cok daha iyi imkanlarda yasamak yerine tip fakultesinde okuyup kendi kariyerini cizmis olmasiydi. Kimsenin iki dudagi arasindan cikacak cumlelere gore kariyeri etkilensin istemezdim.

Sevseniz hemen soğumazdınız bence yol verin gitsin adama kendi denginizi bulun.bende öyle biriyle birlikte olmak istemezdim açıkcası hayat görüşümüz uymaz.seviyorsanız işini dert etmezsiniz zaten.benim sevgilim mesela üniversite okumamış ama ben okudum mesleğimi yapıyorum benim için önemli olan kendini geliştirip geliştirememesi,çalışkan olması,ekmeğini gerekirse taştan çıkaracak kapasitede olması yoksa yok diploması şu kpssde derece yapmış falan bunlar önemli değil ama dediğiniz profilde biriyle bende olmak istemezdim.

Garanti derken ünvanın garantisi yok demek istedim. Zaten memur kadrosu var o sıkıntı değil ki benim için ortalama bir maaş olduktan sonra maddiyat sıkıntı değil benim kazancım gayet yerinde . Devletteki dr maaşı dışında da kazancım var .

Çok sağolun yorum için. Evet bende iki gündür bunu düşünüyorum. Çok sevseydim bu kadar sorgulamazdım gibi geliyor ki zaten çok kısa süredir tanıyorum.

Ben anladım sizi torpil kul hakkı diye istemiyorsunuz ben de nefret ederim. Bu hastanedeki müdür konumuna sadece referansla geliniyor yani başka seçenek yok mülakatla girilirken sevgiliniz torpil yapıp girmemiş. Bunu bir alo fetvaya sorun bence.

Hayata bakış açınız çok yorucu. Ayrıca sevgiliniz sizden daha üst pozisyonda. Referansla girmiş bile olsa edindiği deneyim sayesinde başka yerlerde yöneticilik yapabilir. Hayat üniversite sınavında alınan puanlardan ibaret değil. Çalışıp para kazanıyor. Bu iş olmasa da okumuş zaten. Sanki lise terk, rastgele işlerde hay huy ediyormuş gibi anlatmışsınız. İş hayatına atılıp deneyim kazandıktan sonra ne okunan bölümün ne üniversitenin önemi var. Açık öğretim işletme bitirip çok kurumsal yerlerde üst düzey yöneticilik yapan kişiler biliyorum. Hatta linkedin'i açıp bakarsanız böyle tonla örnek görürsünüz.
Yazınızda bir şeyler beni rahatsız etti. Söylediğinizin aksine aşırı duygusuz ve çıkarcı bir havanız var.

Söylediğinizin aksine aşırı duygusuz ve çıkarcı bir havanız var.

Duyarlı ve iyi biriyim gibi bir iddiam yok ki söylediğinizin aksine demişsiniz ama . Hatta duygusuz noktasında haklısınız terapistim de çok analitik düşündüğümü duygularımı açığa çıkarmamı söylüyor ben de bunu değiştirmeye çalışıyorum ama çıkarcı yorumuna katılamicam. Böyle olması için sevgilimin işinden,konumundan veya maddiyatından fayda sağlama amacında olmam gerekirdi . Benim derdim daha düz ve standart bir hayat.

Seviyorum ediyorum demişsiniz ya ona istinaden söyledim. Analitik düşünen insanlar üniversitede okunan bölüme göre değil kişinin çalışma becerilerine göre seçim yapmaları gerektiğini bilirler. Adamın işi hakkında derin derin detaylara kapılmışsınız şimdiden.

Ya bazı insanların böyle statü takıntısı oluyor saf sevgiyle sevemiyorlar .birçok arkadaşım öyle .
Çocuk zengin ailesinin tekstil fabrikası var diye lise terk olmasını umursamadı falan .
Eğer bu konudaki adam da zengin olsaydı konu sahibi zaten sorgulamazdı bile .

Zenginlik ile alakalı bir bilgi vermiş miyim ? Zenginlik konu dışı . Zenginlik anlayışımız Farklı olabilir sizinle ama bu kişi bana göre gayet hali vakti yerinde ki yukarıda dedim benim gelir düzeyim iyi . Tanıştığım kimsenin maddi düzeyini sorgulamam. Evim arabam iyi bir maaşım var. Statü takıntısı evet var olmasa konu açmazdım sanırım. Herkesin zaafları oluyor demek ki benim de bu .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…