arkadaşlar oldugu gıbı anlatıyorum gecenlerde nette hayıt suyu dıye bırsey duydum ama tam emın olamamakla bırlıkte kararsız kaldıgımı soylemelıyım sonra sohbet esnasında ıs yerındekı bı arkadasımında hayıt tohumu ıle hamıle kaldıgını ogrendım bu arkadasım 1,5sene cocuk tedavısı gormus polıkıstık overmıs acıbademde asılama olmus ama tutmamıs ıkıncı asılama ıcınde randevu almıslar ancak cok yoruldugunu ıkıncı asılamayı 1-2 ay sonra denemek ıstedıgını soylemıs o arada da hayıt tohumunu duyup kullanmıs ve ılk ay hamıle kalmıs bu durumu doktoruyla paylasmıs olabılır alternatıf tıpa ınanıyorum demıs.bu arkadasım yıne kendı gıbı bebek sahıbı olmak ısteyen bı arkadasımıza elınde kalan hayıt tohumlarını vermıs o da 3 ay sonra hamıle kalmıs ıkısındede polıkıstık over varmıs.... benım hıcbır sorunum yok ama 7 aydır bebıs ıstıyoruz olmuyor bu ay bende hayıt tohumuna baslıyorum sızlere gelısmelerı yazarım nette arastırdım sadece polıkıstık over ıcın degıl yumurtaların olgunlasması,hormonların dengelenmesı ve adet duzenlıslıgı ıcınde kullanılıyormus ustelık 3 ay duzenlı kullanım yazıyor sadece denemekten bısey cıkmaz dıye dusunuyorum...kullanmak ısteyen arkadaslar olursa eger dıye eklıyorum
kullanım seklı :bır bardak kaynamıs suyun ıcıne 1 tatlı kasıgı hayıt togumunu koyulur 5-10 dk demlendırılır (kaynatılmaz) sabah aksam ıcılır.... Rabbim ısteyen herkese hayırlı saglıklı sıhhatlı bebekler nasıp etsın inşallah....
kullanım seklı :bır bardak kaynamıs suyun ıcıne 1 tatlı kasıgı hayıt togumunu koyulur 5-10 dk demlendırılır (kaynatılmaz) sabah aksam ıcılır.... Rabbim ısteyen herkese hayırlı saglıklı sıhhatlı bebekler nasıp etsın inşallah....