Seni öyle iyi anladım ki.
Benim de işim çok iyiydi. Nerdeyse çalıştığım süre boyunca cebimden para bile çıkmazdı.
Maaş desen süper, iş desen kolay.
Ama yok yok yok.
Mutluluk yok, ömrüm burada dağ başına her gün gelmekle nasıl geçecek diye yedim kendimi.
Ayaklarım geri geri gidiyordu. Ağladığım oluyordu.
En sonunda bıraktım işi.
Evet cebimde para yok, boğazıma kadar borcum var ama çoook mutluyum.
Ömrümü böyle harcayamazdım.
Şimdi daha başka işler bakıyorum kendime.
Huzuru bol. Yaşadığımı hissettiren bir şeyler.
Saldirganlik egilimi? Pardon ama ben yazdiklarimda zerre kadar saldirgan bir tutum goremedim, siz nasil gordunuz? Ben kendi yasantimdan kendi hissettigim seyi yazdim konuya dair. Zaten konunun basinda bir suru sunu demeyin bunu demeyin diye yonlendirme yapmissiniz. Ne diyelim o zaman?Madem bu kadar daraliyorsaniz iste profesyonel destek alirsiniz.İyi de olaya nerden bakıyorsunuz. İnsanlarda niye hep bir saldırganlık eğilimi var anlamıyorum. beni iyice anlamamışsınız. Ben işim kötü iğrenç bilmem ne demedim zaten 50 kere yazdım güzel bir işim var ama yorgun hissediyorum sıkışmış hissediyorum panik atak hastası olduğum için korkuyorum siz neler yapıyosunuz sizce napmalıyım diyorum. Sizin işiniz zordu benimki zordu olayı değil ki bu
Okulda da ders çalışırken falanda böyleydin demi? Mesela ben sınav haftası falan çok kötü gerilirdim, ders çalışmak istemezdim, midem bulanırdı sınav zamanı psikolojikmen. Aynı şekilde okul bitti direk işe başladım bende senin gibi oldum ağlamıştım ilk hafta işe giderken ama ben 10 saat çalışıp bi gün tatil yapıyordum ve iyi değildi işim. Bu bence yapıdan kaynaklanıyor yani sen naparsan yap işe gitmek istemiceksin. Ben şimdi evlendim 1 senedir ev hanımıyım bu seferde evden sıkıldım boğuyolar resmen beni, ha işe girince güle oynaya mı gidicem hayır bende senin yaşadıklarını yaşıcam ama çalışmam lazım bu yüzden bi çözüm yok malesef.Canım umarım istediğin gibi bir iş bulursun ama sadece tek dert de iş bulamamak değil, kendini böyle de sıkışmış hissedebiliyorsun elinde olmadan. Elinde olmadan diyorum konuyu açma amacım bu zaten
İyi de olaya nerden bakıyorsunuz. İnsanlarda niye hep bir saldırganlık eğilimi var anlamıyorum. beni iyice anlamamışsınız. Ben işim kötü iğrenç bilmem ne demedim zaten 50 kere yazdım güzel bir işim var ama yorgun hissediyorum sıkışmış hissediyorum panik atak hastası olduğum için korkuyorum siz neler yapıyosunuz sizce napmalıyım diyorum. Sizin işiniz zordu benimki zordu olayı değil ki bu
karşılıklı anlamıyoruz demekki ıyi geceler daha yazmamİyi de olaya nerden bakıyorsunuz. İnsanlarda niye hep bir saldırganlık eğilimi var anlamıyorum. beni iyice anlamamışsınız. Ben işim kötü iğrenç bilmem ne demedim zaten 50 kere yazdım güzel bir işim var ama yorgun hissediyorum sıkışmış hissediyorum panik atak hastası olduğum için korkuyorum siz neler yapıyosunuz sizce napmalıyım diyorum. Sizin işiniz zordu benimki zordu olayı değil ki bu
Şu forumda millet ya riskli gebePsikiyatristini ziyaret et
Ona.anlat aynen bunlari
Ilaclarim.dozunu yukseltsin ya da degistirsin.
Öff şımarıklık bu da
4 farklı hastalığım var, aylardır kırmızı, yeşil reçete ilaç kullanıyorum.
Kırumsalda 12 saat çalışıyorum, iş yüküm ağır, sorumluluk ağır.
Ben de hulohop çevirerek gitmiyorum işe.
Dön ülkenin haline bak. Şımarma lüksümüz yok, şükür iş var, iyi kötü maaş var.
İşgal etmese keşke sizin gibi işini sevmeyip, vatandaşa kaldırım taşı muamelesi yapan kadrolular.
Ayakları geri giden, yüzünde gonca gülle karşılamaz kimseyi, o yüzden yazdım öyle.
Yat kalk şükür et, az biraz kur takip et, hiç de ağlama kimseye
Şu forumda millet ya riskli gebe
Ya da
Panik atak.
MmmDüzgün konuşmayı dene. Vatandaşla çalıştğmı ne bilyosun sen?? İşe gitmek istemiyorum dememle çalışmadığım sonucunu çıkarman saçmalık ötesi. Aksine vakit geçsin diye kendi işim azalsa bile sürekli iş buluyorum kendime haberin var mı senin?
Sen ilaç kullanıyosun öylesin diye herkes aynı olmak zorunda değil insanların yapısı farklı! Beğenmiyosan yorum atmazsın, insana önyargılı davranmana grek yok.Kadrolu olmamanın hıncını bu şeklde almaya çalışman komik!
Şımarıklık olsa aileme ben bakıyorum çıkarım işten umrumda olmaz ki çoğu genç ortalarda dolanırken hasta halimle tedavi olmaya çalışıp o kadar yüksek ortlama, o kadar sınav mülakat bilmem ne için ter dökmezdim heralde.
'Ayakları geri giden, yüzünde gonca gülle karşılamaz kimseyi, o yüzden yazdım öyle.' O YÜZDEN YAZMA ÖYLE!!
Mmm
Ne yazmıştın?
Düzgün konuşmayı dene.
Yoo, bacım önce sen :)
Hayırlı işler
SenBen gayet düzgün konuşuyorum önce kendi yazıklarına bak yapıcı değil yıkıcısınız.
Gerçekten o kadar sevindim ki anladığına,çoğu kişi anlamaya çalışmak yerine kızgın duygularla yazıyor memnuniyetsiz görüyor.
Bence iyi yapmışsun biliyor musun. 'işin var işte daha ne, ben şöyle çalışıyprum böyle çalışıyorum şükret' diyenlerin anlamamasına rağmen elimde olsa ben de bırakırım çünkü hiçbi prestij,para sağlığımdan önemli değil bunu anlamıyorlar insanlar benim durumumda değerlendirmek yerine kendileriyle kıyaslıyor sadece.
Ama dediğim gibi işi bırakacak durumum yok maalesef zaten bu yüzden sıkışmış hissediyorum kötü hissediyorum.
Rapor al 10 güne kadar poliklinik doktorları verebiliyor 10+10 20 gün gitme işe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?