İşe başladım sevgilim çiçek göndermedi

Milletten çiçek dilenen kadınlara uyuz oluyorum. Bir tanesi var, yeni işine başlamadan 3 gün önce wp grubuna yazmış, bu çiçekten bekliyorum diye, deli midir nedir? Çiçek almazsa ölecek. (Sevgilisine haftada bir zorla çiçek aldırıyor, odasında biriktiriyor.) Sanki kendisi insanların özel bi gününü bir kez hatırlamış da, çiçek almış haspam... Anca istemeyi biliyo, çünkü dünya bunun etrafında dönüyor. O çiçeklerin çekilip instaya foto olarak atılması lazım her hafta. Değer vermek çiçek almaktır çünkü. Zorla olması bu gerçeği değiştirmez.👏🏻👏🏻
İnanın öyle biri değilim çiçek dedim ama sonuçta yeni iş hayırlı olsun anlaminda bir şey bekledim bir ince hareket

Ya beklentin bu ise soyle demek ki kendisi dusunmuyor.dert etme.ben olsam biyle bir beklentim olsa kendime bir cicek yollar resmini ceker sosual.medyada gormesini saglarim.arkadasim yolladi ne kadar dusunceli subliminal mesajini iceren kelimelerle.ama gidip kendine celenk yollama tabi erkek arkadasinin uzerine cikip alabilecegi bisi olsun basit bisi

Erkekler boyle konularda dusuncesiz olabiliyorlar. Aklina bile gelmemistir muhtemelen. Guzel bir dille ise baslamanin da cicek gonderilmesi gereken ozel bir durum oldugunu izah edin ona.

İstemede eşim 100 gül yaptırdı fiyatları da malum..içim acıdı inanın..tabi o özel gün diye sesimi çıkarmadım ama bi daha bu paraya kullanacağım bi şey al daha mutlu olurum dedim 😂 ben mi odunum ki

Merhabalar
Bu sanırım herkes için değişebilen bir konu çicek meselesi. 1 ay önce işe başladım zaten işle ilgili de problemlerim var da neyse. İlk zamanlar benden sonra başlayan erkek çalışana çicek geldi babasından. Biraz bozulmuştum sevgilim düşünmedi cünkü ailemden zaten beklemiyordum. Sevgilim pek çicek almadı. Ben takıyorum cünkü bana kendimi iyi hissettiriyor onun özellikle çicek vermesi.
3.5 yıldır birlikteyiz en son 3 sene önce mezuniyetimizde çiçek buketi almıştı en son da adımızın yazdigi bir fanus yolladı, buluştugumuzda kolye almıştı. Bunları söylüyorum çünkü çiçek dışında hediye alan, sevgisini hissettiren biri ama neden çiçek almiyor bilemiyorum. Tak edip bir gün söyledim alıyorum ya dedi sadece.
Niye anlattım bugün yeni başlayan kadın çalışana çiçek geldi ve çok bozuldum. Çalışıyor da yani maddi sorunu da yok. Boşuna mı böyle düşünüp üzülüyorum sizce :KK43:
Ve söylemeli miyim neden böyle düşünüp yollamadin diye şuan zaten istemem de 1 ay olmuş.
Bir de çocuk doğurduğunu tahayyül edemiyor insan😂

Merhabalar
Bu sanırım herkes için değişebilen bir konu çicek meselesi. 1 ay önce işe başladım zaten işle ilgili de problemlerim var da neyse. İlk zamanlar benden sonra başlayan erkek çalışana çicek geldi babasından. Biraz bozulmuştum sevgilim düşünmedi cünkü ailemden zaten beklemiyordum. Sevgilim pek çicek almadı. Ben takıyorum cünkü bana kendimi iyi hissettiriyor onun özellikle çicek vermesi.
3.5 yıldır birlikteyiz en son 3 sene önce mezuniyetimizde çiçek buketi almıştı en son da adımızın yazdigi bir fanus yolladı, buluştugumuzda kolye almıştı. Bunları söylüyorum çünkü çiçek dışında hediye alan, sevgisini hissettiren biri ama neden çiçek almiyor bilemiyorum. Tak edip bir gün söyledim alıyorum ya dedi sadece.
Niye anlattım bugün yeni başlayan kadın çalışana çiçek geldi ve çok bozuldum. Çalışıyor da yani maddi sorunu da yok. Boşuna mı böyle düşünüp üzülüyorum sizce :KK43:
Ve söylemeli miyim neden böyle düşünüp yollamadin diye şuan zaten istemem de 1 ay olmuş.
Kendinize çiçek yollayıp gelen çiçekle fotoğraf atsaydınız hayatım teşekkür ederim diye.

5 senedir evliyim, 1 yıl da öncesi var. Eşim bana sadece istemeye gelirken çiçek getirmiştir. Hiç sorun etmedim. Herkesin tarzı farklıdır.

Biz 5-6 kadın arkadaş aramızda anlaşıp öyle çiçek gönderiyorduk birbirimize 😂😂😂 öyle kalpli notlarla falan.
En son teee Amarigadaki sevgilisinden yolladıl birine o da haberi yokmuş gibi sevinçten deliye döndü ahahahaha.
Deneyin bence mutlu olursunuz :KK70: :KK70:

Arkadaslar ben burda bunu yazarken 1 gün içinde dediğim kıza 2 çiçek geldi bugün başlayan kadın çalışana 2 çiçek+hediye geldi yine düştü modum yine de gereksiz bulan var burda nerde hata ben de mi sevdiğim kişide mi? Çevrem mi? Gerçekten bozuldum. Yakın arkadaş grubum dedigim insanlardan biri işe başlamıştı ben henüz çalışmıyorken ve diger arkadaşım ona gönderdi beni mi yakın görmüyorlar? Arkadaşlık etmem de mi sıkıntı var anlamiyorum. Çiçek fotografi atiyorlar diyorsunuz evet atiyorlar ve herkesr geliyor nerdeyse benim istemem mi haksizlik. Sadece sevgilim icin demiyorum arkadaşlarim ailem böyle çok alındım sanırım.

Ya beklentin bu ise soyle demek ki kendisi dusunmuyor.dert etme.ben olsam biyle bir beklentim olsa kendime bir cicek yollar resmini ceker sosual.medyada gormesini saglarim.arkadasim yolladi ne kadar dusunceli subliminal mesajini iceren kelimelerle.ama gidip kendine celenk yollama tabi erkek arkadasinin uzerine cikip alabilecegi bisi olsun basit bisi
Aslında iyi fikirdi bir ay olmasaymis işe başlayali. Daha önce arkadasik hediye yollamisti kutlamayi unuttugu için kendini affettirme amaçli sevgilim görüp tepki vermedi yapmadi yani simdi aklima geliyo da hediyeyi bile unuttuklari icin yolluyolar..

Biz 5-6 kadın arkadaş aramızda anlaşıp öyle çiçek gönderiyorduk birbirimize 😂😂😂 öyle kalpli notlarla falan.
En son teee Amarigadaki sevgilisinden yolladıl birine o da haberi yokmuş gibi sevinçten deliye döndü ahahahaha.
Deneyin bence mutlu olursunuz :KK70: :KK70:
Benim derdim arkadaşlarimdan da bu degeri görememek zaten sevgilimi hic söylemiyorum bile

ben eşimden çiçek yerine bana tunik pantolon almasini beklerim eve yiyecek maydanoz alsin adam .:KK70:

Son düzenleme:
ah ahh :KK70:allah belani versin baahaattin :KK70:

Eklentiler

• çiçeeeekkkkkkk.webp
    çiçeeeekkkkkkk.webp
    27,6 KB · Görüntüleme: 34
Çok üzülüyorsan kendi kendine yolla sevgilinden gelmişcesine bir not yazdırarak onu da ben mi söyleyem bacım 😄 artık inanma böyle numaralara, çoğu kişi kendisine yolluyor çiçek. Sanki dizi çekimi de çiçek geliyormuş vay vay vay 😄😄😄😄
kesinlikle bende sana katılıyorum ya kendi kendilerine yolluyorlar yada adamların burnundan getirip zorla yollatıyolar :) :) :)

benim esimde bana hic yollamazdi
butun is arkadaslarimin dogum gununde bonny foodlar kucak dolusu papatyalar vs.
uzulurdum sizi anliyorum oyuzden.
ama size bir tavsiye cicek cok onemli bir ayrintiymis adam okadar abarttiki bu isi evlenince ilk dogum gunumde hediye diye fatura getirdi verdi elime.
benim ailemde de boyle hediyelesme falan yoktur hic ustunde durmadim. anlik uzuntu yasadim tabi ama evlenince dank etti meger adam dusuncesiz degilmis faturayi hediye getirebilecek kadar dusunceli bir hanzoymus
dikkat et 😁

Bana çiçek çok eski yöntem geliyor bir iki gün sonra çiçek bozulacak ve çöpe gidecek
Kalıcı bişey almasını daha çok isterim ki hep öyle alır

Back
X