- 12 Nisan 2022
- 87
- 95
- 44
- Konu Sahibi birazdaboyle
MerhabaMerhaba hanımlar ben 23,sevgilim 25 yaşında.10 aylık bir ilişkimiz var.
Erkek arkadaşıma her zaman ufak jestler yapıyorum. Bazen yemek yapıp iş yerine süpriz olarak götürüyorum. Kemer-cuzdan seti alıyorum. Bir gömleği beğense ondan gizli alıp hediye ediyorum. Ayın 8'inde tanışmıştık ben de her ayın 8'inde ufak da olsa büyük de olsa bir şeyler ayarlıyorum. Geçen ay süpriz bir kutu hazırladım içine bana çok beğendim dediği gömleği aldım, güzel notlar yazdım bir de saat aldım.Bazen fotoğraflarımızı çıkartıyorum notlar yazıp hediye ediyorum. Bazen maddi değeri olan şeyler alıyorum o ayki maddi durumuna göre. Gümüş bileklik, akıllı saat,pantalon filan da hediye etmiştim örnek olarak. Çok hoşuna gidiyor böyle hediyeler.Çok mutlu oluyor.
Şimdi sorun şu eyvallah ben kendisini seviyorum ve içimden geldiği için alıyorum,yapıyorum ediyorum ama insan hiç mi düşünüp karşılığında bir şey vermez? Ve ya hiç mi süpriz yapmaz? Ne zaman hediye versem etsem "aaa çok teşekkür ederim ben bir şey almamıştım mahçup oldum şimdi" diyor fakat her ayın 8 inde bir şeyler hazırladığımı biliyor kendi de yapabilir sonuçta.
Ben bu duruma biraz tilt olmaya başladım yanında mağazada bir kaç kere aaa ne güzel elbiseymiş filan dedim ama adamda tık yok evet çok güzelmiş sana yakışır diyip geçiştirdi. Maddi durum olarak iyi bir maddi durumu var arkadaşlarıyla mekanlarda 3-4k hesap verdiğini biliyorum.
Bir de geçen gün şöyle bir konu oldu aramızda, ben bir kolye gördüm s şeklinde, sevgilimin baş harfi de s kendisi de çok beğendi bana boynunda baş harfini taşısan çok güzel olurdu filan dedi. Bende sevdim fikri eve gittim sipariş ettim kolyeyi. Kolyeyi sipariş ettiğimi duyunca "oha cidden taşıcak mısın baş harfimi, çok mutlu oldum" dedi. Bu konu burda kapandı. Bugün odasında bana çekmecede bir şey gösterirken yere bir kadın kolye ucu düştü. İçinde kendi ismi yazıyor,kalpli pahalı bir kolye.(annem gümüşçü)'Bu ne dedim?" Kem küm etti. Eski sevgilime öylesine hediye almıştım dedi. Kız hakkında ben hiç sevmedim öylesine takılmıştık demişti.
Bana hep seni kimseyi sevmediğim kadar seviyorum vs der. "Doğum günü, yıldönümü hediyesi filan mı dedim?"kolye baya pahalı bir şeydi. Yok öylesine hediye etmiştim dedi. Hala kolye ucunu saklamasına mı üzüleyim yoksa takılıyodum dediği kıza ince düşünüp gidip kolye seçip almasına mı üzüleyim?
Maddi olarak demiyorum arkadaşlar. Maddi olarak ikimizin de bir sıkıntısı yok ben stajyer avukatım o da mühendislik yapıyor aile şirketinde.
Ben istiyorum ki bir fotoğraf çıkartsın versin en azından düşünüp bir çiçek alsın. Bu çok mu?
Konu başlığını bir daha okuyun.
ALMIYOR.
demişsin.
VERMİYOR.
olacak aslında. Bir kelime öyle önemli ki.
Bana hediye almıyor değil. Bana hediye vermiyor olmalı.
Yazım olarak düzeltmek değil amacım. bilinç düzeyiyle düzeltelim.
Bilincinde almayla ilgili bir pürüz olmalı. Anneyle ilgili. Bu konuyla ilgili çalışabilirsin. Nette çok güzel videolar var.
Lütfen alacaksan : kendine al kendi isminin baş harfini taşıyan bir kolye al.
Eşin olmadan kimsenin adını üzerinde taşıma. Eş olunca da her iki ismin senin ve onun baş harfleri olsun.
Diğer türlü hep zarar.