SEVGİLİM BANA HİÇBİR ŞEY ALMIYOR/ ESKİ KIZ ARKADAŞI

Dahaa bu şekilde devam ederseniz Tilt de olursunuz iflit de olursunuz 10 ay boyunca birsürü şey almışsınız sevgilinizde mahcup olup durmaktan başka birşey yapmamış .. sevmiyor net ... biraz kendinize saygınız varsa bir çöp bile almayın birdaha

Her ayın yedisinde sekizi geleceğini unutup öyle yatıyır ve sabah size aaaa mahçup oldum canım diyor.... Ben olsam bi daha almam siz bu kadar ince düşünürken onun hiç düşünmemesi sevgisizlikten gibi geldi

Her erkek kimseyi seni sevmediğim kadar sevmedim diyor emin ol. Bana almadığı hediyeyi sadece takıldığı kıza alsa ben de bozulurdum. Valla eski erkek arkadaşım borç bulur hediye alırdı sırf mutlu olayım yüzüm azıcık gülsün diye. Bak sonunda aldattı. Bu işler hiç belli olmuyor. Bazı adamların içinde yok

Karşımdaki insan bana hediye almadıkça ben de almam. Belli etmeden hediye isteme taraftarıyım ben çünkü sen istemezsin senden sonra baskası gelir ister ona alır. Neden istemeyelim ki? Ben benimkine link atıyorum valla direkt. (tabi bunu önermem bizim ilişkimiz ileri olduğu için yapıyorum) ama seven ve değer veren erkekte sürpriz yapar maddi durumu yoksa bile sokaktan bir dal çiçek koparsa verse yeter ama sizinkinde o da yok kusura bakmayın ama size değer vermiyor sizden öncekine bol bol yapmış

takılıyodum dediği kıza ince düşünüp gidip kolye seçip almasına mı üzüleyim?
Sözde ''takıldığı'' kıza pahalı hediye alıp sana almaması? :KK53: gözünü açarsın umarım bacım.
ben bir kolye gördüm s şeklinde, sevgilimin baş harfi de s kendisi de çok beğendi bana boynunda baş harfini taşısan çok güzel olurdu filan dedi.
Bunu diyorsa o kolyeyi sen değil sevgilin almalıydı of hata üstüne hata yapmışsın tansiyonum düştüüüüüüüüüüüüüüüüüü
ben bile sevgilimle ilk buluşmamda bir elbise beğendim de sevgilim bana dedi beğendiysen alalım diye ya oooooffffffffffff kendine geeelllllllll adamı hayatının merkezi yapmışsın o da bunun farkında sürekli sen veriyorsun e tabi adam sana hediye almaz bu konularda dişli olun lütfen hanımlar ya alttan alttan istemeyi bilmiyorsanız da eğer vermeyin hediye falan

• Beğen
Reactions: hlz
Sevdiğiniz ölçüde sevilmiyorsunuz bence.
Siz zaten onu hediyelere boğmuşsunuz, o da artık bunlara layık olduğunu biliyor ve özgüveni tavan yapmış. Mart'ın 8'inde hediye aldınız, o almadı. Siz Nisan'ın 8'inde de aldınız. Baktı o ne yaparsa yapsın, ne kadar ihmal ederse etsin siz ona değer vermeye ve sürpriz yapmaya devam ediyorsunuz. Egosu iyice palazlandı.
Mayıs 8 de aynı, Haziran 8 de.
Sevmeyen bir adam ve zevkten dört değil adeta sekiz köşe.
Bir çok erkeğin arayıp da bulamadığı kadın modelisiniz şu an.
Eski sevgilisinin eski hatıralarına değer veriyor ama emin olun sizi sevmiyor. Kör olsa görürdü bunca çabayı.

Merhaba hanımlar ben 23,sevgilim 25 yaşında.10 aylık bir ilişkimiz var.

Erkek arkadaşıma her zaman ufak jestler yapıyorum. Bazen yemek yapıp iş yerine süpriz olarak götürüyorum. Kemer-cuzdan seti alıyorum. Bir gömleği beğense ondan gizli alıp hediye ediyorum. Ayın 8'inde tanışmıştık ben de her ayın 8'inde ufak da olsa büyük de olsa bir şeyler ayarlıyorum. Geçen ay süpriz bir kutu hazırladım içine bana çok beğendim dediği gömleği aldım, güzel notlar yazdım bir de saat aldım.Bazen fotoğraflarımızı çıkartıyorum notlar yazıp hediye ediyorum. Bazen maddi değeri olan şeyler alıyorum o ayki maddi durumuna göre. Gümüş bileklik, akıllı saat,pantalon filan da hediye etmiştim örnek olarak. Çok hoşuna gidiyor böyle hediyeler.Çok mutlu oluyor.

Şimdi sorun şu eyvallah ben kendisini seviyorum ve içimden geldiği için alıyorum,yapıyorum ediyorum ama insan hiç mi düşünüp karşılığında bir şey vermez? Ve ya hiç mi süpriz yapmaz? Ne zaman hediye versem etsem "aaa çok teşekkür ederim ben bir şey almamıştım mahçup oldum şimdi" diyor fakat her ayın 8 inde bir şeyler hazırladığımı biliyor kendi de yapabilir sonuçta.

Ben bu duruma biraz tilt olmaya başladım yanında mağazada bir kaç kere aaa ne güzel elbiseymiş filan dedim ama adamda tık yok evet çok güzelmiş sana yakışır diyip geçiştirdi. Maddi durum olarak iyi bir maddi durumu var arkadaşlarıyla mekanlarda 3-4k hesap verdiğini biliyorum.

Bir de geçen gün şöyle bir konu oldu aramızda, ben bir kolye gördüm s şeklinde, sevgilimin baş harfi de s kendisi de çok beğendi bana boynunda baş harfini taşısan çok güzel olurdu filan dedi. Bende sevdim fikri eve gittim sipariş ettim kolyeyi. Kolyeyi sipariş ettiğimi duyunca "oha cidden taşıcak mısın baş harfimi, çok mutlu oldum" dedi. Bu konu burda kapandı. Bugün odasında bana çekmecede bir şey gösterirken yere bir kadın kolye ucu düştü. İçinde kendi ismi yazıyor,kalpli pahalı bir kolye.(annem gümüşçü)'Bu ne dedim?" Kem küm etti. Eski sevgilime öylesine hediye almıştım dedi. Kız hakkında ben hiç sevmedim öylesine takılmıştık demişti.

Bana hep seni kimseyi sevmediğim kadar seviyorum vs der. "Doğum günü, yıldönümü hediyesi filan mı dedim?"kolye baya pahalı bir şeydi. Yok öylesine hediye etmiştim dedi. Hala kolye ucunu saklamasına mı üzüleyim yoksa takılıyodum dediği kıza ince düşünüp gidip kolye seçip almasına mı üzüleyim?

Maddi olarak demiyorum arkadaşlar. Maddi olarak ikimizin de bir sıkıntısı yok ben stajyer avukatım o da mühendislik yapıyor aile şirketinde.

Ben istiyorum ki bir fotoğraf çıkartsın versin en azından düşünüp bir çiçek alsın. Bu çok mu?
Merhaba. Adama bir gidip de bana bir şeyler al artık demediğiniz kalmış ona rağmen tık yok. Sözde takıldığı umursamadığı eski sevgilisinin kolye ucunu başucunda saklıyor ama siz enayi gibi her ay ona hediye verirken hiç yoksa bir çiçek getirmeyi akıl edemiyor mu? Sizin ufak imalarınıza bile gerek olmaması lazım. Hadi adam odun ama artık 2. 3. Kere biri hediye verirse ben de bir şey alayım diye düşünür insan. Belli ki umursamıyor. Sizi de üzmek istemiyorum ama insan "takılıp geçtiği" birine size bir çöp bile vermezken gidip gümüş kolye yaptırıp yanında saklamaz. Neden anlamadım ama adamın hâlâ eski sevgilisinin bir şeylerini saklamasına hediye mevzusunun yanında hiç takılmamışsınız. Tavsiyem bir an önce ayrılmanız. Hakettiğinden çok değer veriyorsunuz ve çok daha iyi birini hak ediyorsunuz ben bile okurken çok üzülüp sinirlendim lütfen bunları bir düşünün <3

Çok yanlış bir yoldasın. 10 ay olmuş artık, karşılığını görmediğin halde hediye vermeye neden devam ediyorsun? Tamam bazı şeyler karşılıksız olur ama karşındaki de adam olacak düşünceli davranacak. Erkeklerin hayatlarını bu kadar kolaylaştırıp bulunmaz Hint kumaşı muamelesi yapmayın. Sevgin karsiliki değil ne yazık ki.

Erkek arkadaşıma her zaman ufak jestler yapıyorum. Bazen yemek yapıp iş yerine süpriz olarak götürüyorum. Kemer-cuzdan seti alıyorum. Bir gömleği beğense ondan gizli alıp hediye ediyorum. Ayın 8'inde tanışmıştık ben de her ayın 8'inde ufak da olsa büyük de olsa bir şeyler ayarlıyorum. Geçen ay süpriz bir kutu hazırladım içine bana çok beğendim dediği gömleği aldım, güzel notlar yazdım bir de saat aldım.Bazen fotoğraflarımızı çıkartıyorum notlar yazıp hediye ediyorum. Bazen maddi değeri olan şeyler alıyorum o ayki maddi durumuna göre. Gümüş bileklik, akıllı saat,pantalon filan da hediye etmiştim örnek olarak. Çok hoşuna gidiyor böyle hediyeler.Çok mutlu oluyor.

Şimdi sorun şu eyvallah ben kendisini seviyorum ve içimden geldiği için alıyorum,yapıyorum ediyorum ama insan hiç mi düşünüp karşılığında bir şey vermez? Ve ya hiç mi süpriz yapmaz? Ne zaman hediye versem etsem "aaa çok teşekkür ederim ben bir şey almamıştım mahçup oldum şimdi" diyor fakat her ayın 8 inde bir şeyler hazırladığımı biliyor kendi de yapabilir sonuçta.

Ben bu duruma biraz tilt olmaya başladım yanında mağazada bir kaç kere aaa ne güzel elbiseymiş filan dedim ama adamda tık yok evet çok güzelmiş sana yakışır diyip geçiştirdi. Maddi durum olarak iyi bir maddi durumu var arkadaşlarıyla mekanlarda 3-4k hesap verdiğini biliyorum.

Bir de geçen gün şöyle bir konu oldu aramızda, ben bir kolye gördüm s şeklinde, sevgilimin baş harfi de s kendisi de çok beğendi bana boynunda baş harfini taşısan çok güzel olurdu filan dedi. Bende sevdim fikri eve gittim sipariş ettim kolyeyi. Kolyeyi sipariş ettiğimi duyunca "oha cidden taşıcak mısın baş harfimi, çok mutlu oldum" dedi. Bu konu burda kapandı. Bugün odasında bana çekmecede bir şey gösterirken yere bir kadın kolye ucu düştü. İçinde kendi ismi yazıyor,kalpli pahalı bir kolye.(annem gümüşçü)'Bu ne dedim?" Kem küm etti. Eski sevgilime öylesine hediye almıştım dedi. Kız hakkında ben hiç sevmedim öylesine takılmıştık demişti.

Bana hep seni kimseyi sevmediğim kadar seviyorum vs der. "Doğum günü, yıldönümü hediyesi filan mı dedim?"kolye baya pahalı bir şeydi. Yok öylesine hediye etmiştim dedi. Hala kolye ucunu saklamasına mı üzüleyim yoksa takılıyodum dediği kıza ince düşünüp gidip kolye seçip almasına mı üzüleyim?

Maddi olarak demiyorum arkadaşlar. Maddi olarak ikimizin de bir sıkıntısı yok ben stajyer avukatım o da mühendislik yapıyor aile şirketinde.

Ben istiyorum ki bir fotoğraf çıkartsın versin en azından düşünüp bir çiçek alsın. Bu çok mu?
Insan değer verdiğine maddi veya manevi mutlaka biseyler yapar hediye eder. Benim düşüncem bu şekilde. Sana tavsiyem artik hicbir sey alma. Bi süre bu şekilde davran bakalim tavırları nasil olacak. Bir ilişkide sevgi varsa yapılan fedakarlıklar tek tarafli olmamali.

İnsan muhakkak değer verir karşındaki insana maddi manevi.. Erkek arkadaşınız sizin sevdiğiniz kadar sevmiyor anlaşılan..

Bana ikiniz de garip geldiniz. 10 aylık ilişki de karşılık görmeden habire hediye almak nedir? Karşı tarafın neden karşılık vermediğini tartışmaya gerek yok zaten. 3-4 k hesap ödeyen adam hediye almayı mı akıl edemeyecek. Siz de nedenini biliyorsunuz bence çok da uzatmayın derim

X