İşe başladım sevgilim çiçek göndermedi

Gönderecek tabi ki. Daha sevgiliyken bu kadar basit bir şeyi düşünemeyen birini evlendikten sonra düşünemiyorum. Bu tarz incelikler karşındakine verdiğin değeri gösterir. İçten gelir yani yapmak için yapmazsın. Zaten sevdiğin için yapasın gelir. Neyle gösterecek verdiği değeri hayvanlar gibi sırtından bit ayıklayarak mı gösterecek? Hayret bir şey. Şaşırıyorum kötünün iyisi bu, ufak tefek odunluklara ses çıkarmayımcı kadınlara. Öğrenilmiş çaresizlik sizinki.
Ben beklerim. Çiçek olmaz, çikolata olur. O olmaz bi çöp bile olur. Burda mevzu düşünülmek, önemsenmek. Balık da baştan kokar. Şimdiden atlamaya başladıysa böyle şeyleri işiniz var.
Evet ben o önemsedikçe böyle seyler göremiyorum herkes yetin diyor ama istegim de ne tektaş ne pırlanta

İnce düşünce bunlar, kimi insanın aklına gelir kimi insanın gelmez. İnce düşünmemek kabalık etmek anlamına gelmez yani. Siz sanırım çiçek olayına biraz takıksınız. Eski iş yerimde kendine çiçek gönderen ama başkasından gelmiş gibi davranan tipler biliyorum yani, ne gerek varsa. Takılmayın böyle şeylere. Sevgisini hissettiren biri olduğunu zaten söylüyorsunuz, çevrenizde çiçek alanlara mı çok özeniyorsunuz?
Evet özendim gördükleri ilgiye sevilmelerine dostlarının olmasına

Bazı erkekler çiçek almayi gereksiz buluyor benim bi erkek kankam vardı mesela öldürseler çiçek almam onun yerine yemeğe çıkarırım diyordu 😂 ben de genelde romantik erkeklerden hoşlanırım bence siz de ilişki başında fark edip ayrılıp romantik biriyle çıkabilirdiniz çünkü kimseye zorla bişi aldırmaya değiştirmeye de hakkımız yok,ben daha flört halindeyken odun olduğunu fark ettiğim erkeklerle alakamı keserim. Çünkü tarzım değil. Birde 3.5 yıllık sevgiliyiz en son 3 sene önce çiçek aldı diyosunuz işe girince mi bu durum dikkatinizi çekti ? Bence kendinizi başkalarının ilişkisi ile kıyaslıyorsunuz ona çiçek geldi bana gelmedi arkadaşlarım bile almadı vs demişsiniz siz onlara özel günlerinde jestler yaptığınız halde size karşılık vermiyorlarsa değer vermiyolar muhtemelen. Sevgili konusundada eğer ayrılık vs düşünmüyosanız bence biraz da siz bişiler alın ki karşılıklı olsun belki siz de hediye konusuna önem vermiyosanız sevgiliniz de önemsemiyo olabilir. Ama her şey bir yana kendinizi başkalarıyla kıyaslamayın kendinizi yıpratırsınız.

Merhabalar
Bu sanırım herkes için değişebilen bir konu çicek meselesi. 1 ay önce işe başladım zaten işle ilgili de problemlerim var da neyse. İlk zamanlar benden sonra başlayan erkek çalışana çicek geldi babasından. Biraz bozulmuştum sevgilim düşünmedi cünkü ailemden zaten beklemiyordum. Sevgilim pek çicek almadı. Ben takıyorum cünkü bana kendimi iyi hissettiriyor onun özellikle çicek vermesi.
3.5 yıldır birlikteyiz en son 3 sene önce mezuniyetimizde çiçek buketi almıştı en son da adımızın yazdigi bir fanus yolladı, buluştugumuzda kolye almıştı. Bunları söylüyorum çünkü çiçek dışında hediye alan, sevgisini hissettiren biri ama neden çiçek almiyor bilemiyorum. Tak edip bir gün söyledim alıyorum ya dedi sadece.
Niye anlattım bugün yeni başlayan kadın çalışana çiçek geldi ve çok bozuldum. Çalışıyor da yani maddi sorunu da yok. Boşuna mı böyle düşünüp üzülüyorum sizce :KK43:
Ve söylemeli miyim neden böyle düşünüp yollamadin diye şuan zaten istemem de 1 ay olmuş.
Aman bir çiçek mevzusu bence bu kadar abartmayın. Benim evlenmek istediğim adam bana hiç çiçek almamıştı ben neyleyeyim. Sonra da terk etti zaten. Ama yani sizin mevzunuzw sadece kafanıza takılan bir vesvese.

Merhabalar
Bu sanırım herkes için değişebilen bir konu çicek meselesi. 1 ay önce işe başladım zaten işle ilgili de problemlerim var da neyse. İlk zamanlar benden sonra başlayan erkek çalışana çicek geldi babasından. Biraz bozulmuştum sevgilim düşünmedi cünkü ailemden zaten beklemiyordum. Sevgilim pek çicek almadı. Ben takıyorum cünkü bana kendimi iyi hissettiriyor onun özellikle çicek vermesi.
3.5 yıldır birlikteyiz en son 3 sene önce mezuniyetimizde çiçek buketi almıştı en son da adımızın yazdigi bir fanus yolladı, buluştugumuzda kolye almıştı. Bunları söylüyorum çünkü çiçek dışında hediye alan, sevgisini hissettiren biri ama neden çiçek almiyor bilemiyorum. Tak edip bir gün söyledim alıyorum ya dedi sadece.
Niye anlattım bugün yeni başlayan kadın çalışana çiçek geldi ve çok bozuldum. Çalışıyor da yani maddi sorunu da yok. Boşuna mı böyle düşünüp üzülüyorum sizce :KK43:
Ve söylemeli miyim neden böyle düşünüp yollamadin diye şuan zaten istemem de 1 ay olmuş.
Bence söyle sevgiline benim için böyle şeymer önemli ve anlamlı de.Bu arada senin çiçek gönderenin yok mu lafından sonra çiçek yollamasın daha sanki bunu takmışsınız da hemen çiçek yollattırmışsınjz gibi olur.Doğum günü olur özel bir gün olur o zaman yollasın sevgiliniz

cicek gondermedi peki ama baska bir sekilde kutladi mi işe girmenizi? anladigim kadari ile bu ilk isiniz galiba, cunku mezuniyetten bahsetmissiniz baska bir işten bahsetmemissiniz.

bence cicek de almasi gerekirdi. tebrik icin almayacak da ne zaman alacak. size arkadasiniza aliyor musunuz diyenleri de tam anlayamadim, siz arkadasinizdan degil erkek arkadasinizdan cicek bekliyorsunuz. bu gayet normal bir beklenti. garip yani. ki evet yeni ise baslayan kiz arkadaslarima cicek gonderiyorum esime de cicek ve tatli gonderiyorum ilk gun. gecen esim yeni sirkete basladiginda o isi bulmasini saglayan araci kurum bile cicek yollamisti.

Allah başka dert vermesin
Valla ne yalan soyleyim çiçekleri çok severim ama dalında.
Sevgilim, kocam vs bana çiçek aldığında hiç sevinemiyorum hatta canımı sıkıyor. İki gün sonra solacak birde ona dünya para veriliyor. Üzülme boş yere, aldı soldu diye dusun ☺️

Merhabalar

Tek derdin bumu yani

İsteme çiçeğini ilk çiçek olarak verdi. Çok büyüktü ve çok büyükmüş dediğimde hayatım boyu alacağım çiçekleri aldım verdim dedi.
Sonrasında iki kez daha aldı. Ben bu adamla 11 sene sevgili idim. 1 yıla yakındır da evliyiz.
Oluyor hepsi farklı davranabiliyor. Çiçek beni de sevindirir ama daha işlevsel hediyeler daha mutlu eder.
Hayat herşeyi dert edecek kadar kısa değil.

İsteme çiçeğini ilk çiçek olarak verdi. Çok büyüktü ve çok büyükmüş dediğimde hayatım boyu alacağım çiçekleri aldım verdim dedi.
Sonrasında iki kez daha aldı. Ben bu adamla 11 sene sevgili idim. 1 yıla yakındır da evliyiz.
Oluyor hepsi farklı davranabiliyor. Çiçek beni de sevindirir ama daha işlevsel hediyeler daha mutlu eder.
Hayat herşeyi dert edecek kadar kısa değil.
Süreklilik değil istediğim ama yeni işe başlıyosan bi hayırlı olsun amaclı gönderilir diye düşündüm bebek oluyo görmeye gidiliyor hediyesi alinip

cicek gondermedi peki ama baska bir sekilde kutladi mi işe girmenizi? anladigim kadari ile bu ilk isiniz galiba, cunku mezuniyetten bahsetmissiniz baska bir işten bahsetmemissiniz.

bence cicek de almasi gerekirdi. tebrik icin almayacak da ne zaman alacak. size arkadasiniza aliyor musunuz diyenleri de tam anlayamadim, siz arkadasinizdan degil erkek arkadasinizdan cicek bekliyorsunuz. bu gayet normal bir beklenti. garip yani. ki evet yeni ise baslayan kiz arkadaslarima cicek gonderiyorum esime de cicek ve tatli gonderiyorum ilk gun. gecen esim yeni sirkete basladiginda o isi bulmasini saglayan araci kurum bile cicek yollamisti.
Dimi yani ilk isim degil daha önce 2 ayrı iş yerinde çalıştım. İkinde hayatımda yoktu ikincisinde o işsizdi. Ama şimdi işi de var yani tek eksiklik onun duygusuzluğu hiç kimse değilse de o gönderebilirdi. Telefonda sadece inşallah hayırlı olur gibilerinden konuşmuştu bu kadar

Bence söyle sevgiline benim için böyle şeymer önemli ve anlamlı de.Bu arada senin çiçek gönderenin yok mu lafından sonra çiçek yollamasın daha sanki bunu takmışsınız da hemen çiçek yollattırmışsınjz gibi olur.Doğum günü olur özel bir gün olur o zaman yollasın sevgiliniz
yok zaten yollatmam artık. Keşke ne dogum günü ne bişey. Buluşunca hediye verir. 14 şubatta hediye geldi kargo hayret ettim teşekkür ettim sordum 14 şubat için değildi içimden geldi sadece dedi yani ne diyeyim bilemiyorum

Merhabalar

Yahu dert ettiğiniz şeye bak ben kendi ofisimi açtım sevgilim üç ay sonra eli boş geldi bir de açılışta gelen çikolataları gömdü olur öyle bazen insanın aklına gelmez bazen gevşekliğe vurur

Back
X