İşe başladım sevgilim çiçek göndermedi

😂😂😂😂😂 üzüldügünüz sey e bakin. Yeni isiniz var ne güzel onun tadini cikarin. Cicekmis böcekmis adamin sana karsi ne hissettigi önemli.

Bende almasında dertliydim 😂😂 valla çiçeğe verdiği parayı başka hediyelere versin 😀😀😀😀😀 ev çiçekçi dükkanına dönüyor

benim esimde bana hic yollamazdi
butun is arkadaslarimin dogum gununde bonny foodlar kucak dolusu papatyalar vs.
uzulurdum sizi anliyorum oyuzden.
ama size bir tavsiye cicek cok onemli bir ayrintiymis adam okadar abarttiki bu isi evlenince ilk dogum gunumde hediye diye fatura getirdi verdi elime.
benim ailemde de boyle hediyelesme falan yoktur hic ustunde durmadim. anlik uzuntu yasadim tabi ama evlenince dank etti meger adam dusuncesiz degilmis faturayi hediye getirebilecek kadar dusunceli bir hanzoymus
dikkat et 😁
Yani evlenince zaten hanzolaşıyorlar bari sevgiliyken görmek istiyorum çiçek böcek okurken ben yurtta kaldigim için bana alışveriş yapar verirdi yada bana ve arkadaslarima bir şeyler alırdı abur cubur ne kibar derdim simdi böyle oldu evlenince daha mi cok degisir ki😱

Merhabalar
Bu sanırım herkes için değişebilen bir konu çicek meselesi. 1 ay önce işe başladım zaten işle ilgili de problemlerim var da neyse. İlk zamanlar benden sonra başlayan erkek çalışana çicek geldi babasından. Biraz bozulmuştum sevgilim düşünmedi cünkü ailemden zaten beklemiyordum. Sevgilim pek çicek almadı. Ben takıyorum cünkü bana kendimi iyi hissettiriyor onun özellikle çicek vermesi.
3.5 yıldır birlikteyiz en son 3 sene önce mezuniyetimizde çiçek buketi almıştı en son da adımızın yazdigi bir fanus yolladı, buluştugumuzda kolye almıştı. Bunları söylüyorum çünkü çiçek dışında hediye alan, sevgisini hissettiren biri ama neden çiçek almiyor bilemiyorum. Tak edip bir gün söyledim alıyorum ya dedi sadece.
Niye anlattım bugün yeni başlayan kadın çalışana çiçek geldi ve çok bozuldum. Çalışıyor da yani maddi sorunu da yok. Boşuna mı böyle düşünüp üzülüyorum sizce :KK43:
Ve söylemeli miyim neden böyle düşünüp yollamadin diye şuan zaten istemem de 1 ay olmuş.

Hediye alan, sevgisini hissettiren biriyse aranızda başka başka sorunlar yoksa, söyleyebilirsiniz bunu ona. Ben bu tip davranışlardan hoşlanıyorum, bana çiçek göndermeni beklerdim diye. Çok büyük bir problem değil ne sizin istemeniz, ne de onun göndermemiş olması. Bilememiştir, olabilir. Siz beklentinizden haberdar edin. Böyle durumlarda çiçek almanı bekliyorum, hoşuma gidiyor filan diyin işte.

Hediye alan, sevgisini hissettiren biriyse aranızda başka başka sorunlar yoksa, söyleyebilirsiniz bunu ona. Ben bu tip davranışlardan hoşlanıyorum, bana çiçek göndermeni beklerdim diye. Çok büyük bir problem değil ne sizin istemeniz, ne de onun göndermemiş olması. Bilememiştir, olabilir. Siz beklentinizden haberdar edin. Böyle durumlarda çiçek almanı bekliyorum, hoşuma gidiyor filan diyin işte.
Sağolun önerileriniz için yüzyüzeyken söylicem ufaktan

İnce düşünce bunlar, kimi insanın aklına gelir kimi insanın gelmez. İnce düşünmemek kabalık etmek anlamına gelmez yani. Siz sanırım çiçek olayına biraz takıksınız. Eski iş yerimde kendine çiçek gönderen ama başkasından gelmiş gibi davranan tipler biliyorum yani, ne gerek varsa. Takılmayın böyle şeylere. Sevgisini hissettiren biri olduğunu zaten söylüyorsunuz, çevrenizde çiçek alanlara mı çok özeniyorsunuz?

Gönderecek tabi ki. Daha sevgiliyken bu kadar basit bir şeyi düşünemeyen birini evlendikten sonra düşünemiyorum. Bu tarz incelikler karşındakine verdiğin değeri gösterir. İçten gelir yani yapmak için yapmazsın. Zaten sevdiğin için yapasın gelir. Neyle gösterecek verdiği değeri hayvanlar gibi sırtından bit ayıklayarak mı gösterecek? Hayret bir şey. Şaşırıyorum kötünün iyisi bu, ufak tefek odunluklara ses çıkarmayımcı kadınlara. Öğrenilmiş çaresizlik sizinki.
Ben beklerim. Çiçek olmaz, çikolata olur. O olmaz bi çöp bile olur. Burda mevzu düşünülmek, önemsenmek. Balık da baştan kokar. Şimdiden atlamaya başladıysa böyle şeyleri işiniz var.

Allah başka dert vermesin :) bence de direkt sorun. 3.5 yıl olmuş belki adam para biriktiriyor tektaş için ne belli :) belki evlilik için birikim yapıyor. bi yerden sonra fuzuli masraf geliyor çiçek onun yerine ev, araba almak daha önemli oluyor

Allah başka dert vermesin :) bence de direkt sorun. 3.5 yıl olmuş belki adam para biriktiriyor tektaş için ne belli :) belki evlilik için birikim yapıyor. bi yerden sonra fuzuli masraf geliyor çiçek onun yerine ev, araba almak daha önemli oluyor
Planlarını biliyorum birikim yaptığını da ama yani bu da masraf değil ki mutlu etmek sonuçta bir çiçek ya valla tek bi tane bile olur demiştim buluşmustuk yone yoktu pasta almış yerine sinirlerim bozuldu :D

Back
X