SEVGİLİM BANA HİÇBİR ŞEY ALMIYOR/ ESKİ KIZ ARKADAŞI

Ki kolye meselesine ciddi misin baş harfimi boynunda mı taşıyacaksın diye aşırı tepki vermiş. Kendi bile şaşırmış bu duruma. Siz sevindi diye mutlu oluyorsunuz ama o kolye meselesine iyi dikkat edin.

Ben de eskiden bu şekildeydim. Çok vericiydim ve karşı tarafı mutlu etmeyi severdim. Psikoloğum demişti ki "Sen sonsuz fedakarlık yapıp birine durmadan bir şeyler vermediğinde de sevilmeye layık birisin. Sevilmek için illa bunları yapmana gerek yok. " . Şu an bulunduğum ilişkiyle birlikte şunu farkettim, beni ben olduğum için birinin sevmesi çok güzel bir şey. Psikoloğumun dediğini de şu an daha iyi anlıyorum. Kim olursa olsun bu kadar verdiğinizde kendini bir halt sanıp gözünde sizi değersizleştirir.

Bir ara ben de aynı şekilde olduğum için size böyle yazıyorum. Bariz gördüğüm bir hata bu ve umarım siz de en kısa sürede demek istediğimi anlayıp kendi değerinizin farkına varırsınız 🤍

Alma, her ayin 8'inde hediye almak nedir?
Yeri geldiginde ne guzel dusunup kendi adinin oldugu kolyeyi kiza almis, sen adamin bas harfini bile kendin alip takmissin.
Yapma, gercekten yapma. Giden benim parammis gibi uzuldum. Yazdigini bastan okusan butun cevaplar sende aslinda. Git kendine alisveris yap. Elin adamina ihtiyaci bile yokken bu kadar sey yapma.

Senin yaptığın çok bence.
10 aylık ilişki için her ayın 8'i hediye alınır mı ?
Eskisine yapıyormuş,sana içinden gelmiyor demek ki.
Ancak adamı hediyelere bogman çok saçma geldi bana.
Senin İçinden geliyor olsa bile bu kadarı olayın b.kunu çıkartmak.
Poposu kaldirmissin iyice 🤷
Belki o kızı seviyordu,seninle oylesine takilmak istiyordu ?
Olamaz mı ?
Sen,sevdiğine inanmak istiyorsun sanki 🤔

Tek taraflı sevgi var gibi hissettirdi konu.
Ayrıca 1-2 almışsın etmişsin iyi güzel o seni hiç düşünüp içinden gelip bir çöp almamış niye inatla devam ediyorsun almaya?

Öylesine takıldığı kıza pahalı bir hediye almış ve saklıyor ama senin için böyle bir çaba yok? Burayı bir düşünsen zaten gereken cevabı bulacaksın ve bence aslında farkındasın.

Yol verin buna derhal. Derhal derhal. Bu iliskinin sonu cok cok fena. Cok uzulursunuz.
Erkek sevgilisi icin elini tek bir dal gul icin dahi cebine atmiyorsa o kadini sevmiyordur. Cok da net konusuyorum sonuna kadar da arkasindayim su lafin. Ayrilin sevilmiyorsunuz.
Onunla beraber olma, onu sevme, ilgilenme, iliskilenme biciminiz seviliyor ama ozunuzde siz, sevilmiyorsunuz.
Nerden biliyosun diye sormayin🥲

Hayatin alma verme dengesini çok bozmussun. Böyle hep sen hep sen, ne aşk ilişkisi olur ne arkadaşlık
Ben de yengeç burcuyum,sevgi dilim bir şeyler vermek. daha geçen hafta iki gündür (laf olsun diye değil,cidden iki gün) tanıdığım flörtüme yemek taşıdım 😂 çok severim sevdiğim insanları şımartmayi. Ama iki yaptıysam iki bekledim.
Bence kendine bir cekiduzen ver. Baksana adam on aylık kız arkadaşına bir incelik yapmayı düşünmüyor bile, çünkü kız çoktan ip gibi bağlanmış ona, kendisi bir adım atmasa bile kız ona on adım atıyor..neden çaba sarfetsin ki?

Hediyelere önem veriyorum şahsen ve en başında yapmayan adam çıtayı ileride nereye düşürecek, tv ve horlama eşliğinde iletişimsizliğe mi ? Yani uğraşmayan adamdan olmaz ya. Uğraşmaktan kastım hediyedir sürprizdir merak etmesidir bunların hepsi ile kendini belli eder zaten. Erkekler gerçekten birine değer verdiğinde maddi durumu derecesinde karşısında ki kadını onore etmeye çalışıyor hiç çabasız. Ama bu avcıyı siz avlıyorsunuz hediyelerinizle onun açısından, o da doğal yeteneğini köreltmiş haliyle. Hoş empatik olsa altında kalmazdı o da ayrı konu.

2. yorum yapmak istedim. Yanlış anlamayın, kırmak ya da psikolojik tahlil değil amacım ama sizin yaptığınız da love bombing bence. Sırf elde etmek için, beni sevsin diye, o da bana emek versin gibi yaklaşıyorsunuz gibi geldi bana. Çok tek taraflı takılıp onu da zorluyorsunuz

Evet o kısma çok giriyor anlamsız boyutta hediye almak love bombingtir çok yerinde bir tespit. 👏 Belki amacı o değildir ama adamı alıştırırsa almadiginda hayırdır bana bozuk musun der insanoğlunu sağlıklı bir standarda alıştırmak gerekiyor. 😌

Evet o kısma çok giriyor anlamsız boyutta hediye almak love bombingtir çok yerinde bir tespit. 👏 Belki amacı o değildir ama adamı alıştırırsa almadiginda hayırdır bana bozuk musun der insanoğlunu sağlıklı bir standarda alıştırmak gerekiyor. 😌
Amaç ne olursa olsun, cinsiyetten bağımsız karşı tarafın bir yerleri kalkıyor. Dengeli olmak en iyisi 😊

Her ayın 8 inde hediye mi alınır? Yapmayın lütfen hayatta bu kadar verici olmayın ilişki terazisinin dengesini bozmuşsunuz.Aranizda oluşacak azıcık gizem,sevimli mesafe ,kaçan kovalanır durumu sizin tarafınızdan yerle bir edilmiş Diğer sosyal ilişkilerde bu kadar ince ve çok verici iseniz hayat size zor geçer .
Adam sizin onu sevdiğiniz gibi sizi sevmiyor,bu iliski ancak karşı taraf diğer taliplerden ümidi keserse evliliğe gider ,ama bu ilişkide en büyük yük sizde olacak çünkü adama ilişki konforu nasıl olur,güzelce ogretmşsiniz.....

Merhaba hanımlar ben 23,sevgilim 25 yaşında.10 aylık bir ilişkimiz var.

Erkek arkadaşıma her zaman ufak jestler yapıyorum. Bazen yemek yapıp iş yerine süpriz olarak götürüyorum. Kemer-cuzdan seti alıyorum. Bir gömleği beğense ondan gizli alıp hediye ediyorum. Ayın 8'inde tanışmıştık ben de her ayın 8'inde ufak da olsa büyük de olsa bir şeyler ayarlıyorum. Geçen ay süpriz bir kutu hazırladım içine bana çok beğendim dediği gömleği aldım, güzel notlar yazdım bir de saat aldım.Bazen fotoğraflarımızı çıkartıyorum notlar yazıp hediye ediyorum. Bazen maddi değeri olan şeyler alıyorum o ayki maddi durumuna göre. Gümüş bileklik, akıllı saat,pantalon filan da hediye etmiştim örnek olarak. Çok hoşuna gidiyor böyle hediyeler.Çok mutlu oluyor.

Şimdi sorun şu eyvallah ben kendisini seviyorum ve içimden geldiği için alıyorum,yapıyorum ediyorum ama insan hiç mi düşünüp karşılığında bir şey vermez? Ve ya hiç mi süpriz yapmaz? Ne zaman hediye versem etsem "aaa çok teşekkür ederim ben bir şey almamıştım mahçup oldum şimdi" diyor fakat her ayın 8 inde bir şeyler hazırladığımı biliyor kendi de yapabilir sonuçta.

Ben bu duruma biraz tilt olmaya başladım yanında mağazada bir kaç kere aaa ne güzel elbiseymiş filan dedim ama adamda tık yok evet çok güzelmiş sana yakışır diyip geçiştirdi. Maddi durum olarak iyi bir maddi durumu var arkadaşlarıyla mekanlarda 3-4k hesap verdiğini biliyorum.

Bir de geçen gün şöyle bir konu oldu aramızda, ben bir kolye gördüm s şeklinde, sevgilimin baş harfi de s kendisi de çok beğendi bana boynunda baş harfini taşısan çok güzel olurdu filan dedi. Bende sevdim fikri eve gittim sipariş ettim kolyeyi. Kolyeyi sipariş ettiğimi duyunca "oha cidden taşıcak mısın baş harfimi, çok mutlu oldum" dedi. Bu konu burda kapandı. Bugün odasında bana çekmecede bir şey gösterirken yere bir kadın kolye ucu düştü. İçinde kendi ismi yazıyor,kalpli pahalı bir kolye.(annem gümüşçü)'Bu ne dedim?" Kem küm etti. Eski sevgilime öylesine hediye almıştım dedi. Kız hakkında ben hiç sevmedim öylesine takılmıştık demişti.

Bana hep seni kimseyi sevmediğim kadar seviyorum vs der. "Doğum günü, yıldönümü hediyesi filan mı dedim?"kolye baya pahalı bir şeydi. Yok öylesine hediye etmiştim dedi. Hala kolye ucunu saklamasına mı üzüleyim yoksa takılıyodum dediği kıza ince düşünüp gidip kolye seçip almasına mı üzüleyim?

Maddi olarak demiyorum arkadaşlar. Maddi olarak ikimizin de bir sıkıntısı yok ben stajyer avukatım o da mühendislik yapıyor aile şirketinde.

Ben istiyorum ki bir fotoğraf çıkartsın versin en azından düşünüp bir çiçek alsın. Bu çok mu?
Sevdiğin gibi sevilmiyorsun maalesef.

Erkek arkadaşıma her zaman ufak jestler yapıyorum. Bazen yemek yapıp iş yerine süpriz olarak götürüyorum. Kemer-cuzdan seti alıyorum. Bir gömleği beğense ondan gizli alıp hediye ediyorum. Ayın 8'inde tanışmıştık ben de her ayın 8'inde ufak da olsa büyük de olsa bir şeyler ayarlıyorum. Geçen ay süpriz bir kutu hazırladım içine bana çok beğendim dediği gömleği aldım, güzel notlar yazdım bir de saat aldım.Bazen fotoğraflarımızı çıkartıyorum notlar yazıp hediye ediyorum. Bazen maddi değeri olan şeyler alıyorum o ayki maddi durumuna göre. Gümüş bileklik, akıllı saat,pantalon filan da hediye etmiştim örnek olarak. Çok hoşuna gidiyor böyle hediyeler.Çok mutlu oluyor.

Şimdi sorun şu eyvallah ben kendisini seviyorum ve içimden geldiği için alıyorum,yapıyorum ediyorum ama insan hiç mi düşünüp karşılığında bir şey vermez? Ve ya hiç mi süpriz yapmaz? Ne zaman hediye versem etsem "aaa çok teşekkür ederim ben bir şey almamıştım mahçup oldum şimdi" diyor fakat her ayın 8 inde bir şeyler hazırladığımı biliyor kendi de yapabilir sonuçta.

Ben bu duruma biraz tilt olmaya başladım yanında mağazada bir kaç kere aaa ne güzel elbiseymiş filan dedim ama adamda tık yok evet çok güzelmiş sana yakışır diyip geçiştirdi. Maddi durum olarak iyi bir maddi durumu var arkadaşlarıyla mekanlarda 3-4k hesap verdiğini biliyorum.

Bir de geçen gün şöyle bir konu oldu aramızda, ben bir kolye gördüm s şeklinde, sevgilimin baş harfi de s kendisi de çok beğendi bana boynunda baş harfini taşısan çok güzel olurdu filan dedi. Bende sevdim fikri eve gittim sipariş ettim kolyeyi. Kolyeyi sipariş ettiğimi duyunca "oha cidden taşıcak mısın baş harfimi, çok mutlu oldum" dedi. Bu konu burda kapandı. Bugün odasında bana çekmecede bir şey gösterirken yere bir kadın kolye ucu düştü. İçinde kendi ismi yazıyor,kalpli pahalı bir kolye.(annem gümüşçü)'Bu ne dedim?" Kem küm etti. Eski sevgilime öylesine hediye almıştım dedi. Kız hakkında ben hiç sevmedim öylesine takılmıştık demişti.

Bana hep seni kimseyi sevmediğim kadar seviyorum vs der. "Doğum günü, yıldönümü hediyesi filan mı dedim?"kolye baya pahalı bir şeydi. Yok öylesine hediye etmiştim dedi. Hala kolye ucunu saklamasına mı üzüleyim yoksa takılıyodum dediği kıza ince düşünüp gidip kolye seçip almasına mı üzüleyim?

Maddi olarak demiyorum arkadaşlar. Maddi olarak ikimizin de bir sıkıntısı yok ben stajyer avukatım o da mühendislik yapıyor aile şirketinde.

Ben istiyorum ki bir fotoğraf çıkartsın versin en azından düşünüp bir çiçek alsın. Bu çok mu?
Her ay hediye almanız abes değil mi ? Arada alın.Erkekler hediyelesmeyi sevmiyor.

• Beğen
Reactions: hlz
Bu adam malesef senin ona değer verdiğin kadar değer vermiyor. Daha fazla seven taraf sensin ve bana üzülürsün gibi geliyor.
İnsan utancından bir şeyler alır hiçbir şey bilmiyorsa. Bir çiçek bile alamıyor mu? Sizde ne diye değmeyen bir adam için bu kadar çabalıyorsunuz. Bundan sonra sizde hediye almayın. Hatta biraz geri çekin kendinizi. Beyefendinin ego şişmiş, kaybetme korkusu falan yok. Bu kız bana zaten aşık her halükarda yanımda olur diye düşünüyor.
Ve benden sana tavsiye hiçbir erkek için bu kadar çabalama. Bırak o seni daha fazla önemsesin, o daha fazla çabalasın. Ondan bir şey görürsen hak ettiği gibi davranırsın. Her ay hediye biraz abartılı. Erkekler anlamaz senin yaptığın bu jestleri.

Siz eril, sevgiliniz dişil konumda.
Bu kadar çok verdiğiniz için aşırı mutlu, ve çabalama gereği duymuyor. Neden duysun ki? Parmağını bile kaldırmadan adama yağmur gibi yağdıran bir kadın var.

Alıcı konuma geçin.
Sürprizleri, yemekleri, hediyeleri bırakın.
Dişil enerji, alıcı enerjidir. Siz sürekli veriyorsunuz.

Ki kolye meselesine ciddi misin baş harfimi boynunda mı taşıyacaksın diye aşırı tepki vermiş. Kendi bile şaşırmış bu duruma. Siz sevindi diye mutlu oluyorsunuz ama o kolye meselesine iyi dikkat edin.

Ben de eskiden bu şekildeydim. Çok vericiydim ve karşı tarafı mutlu etmeyi severdim. Psikoloğum demişti ki "Sen sonsuz fedakarlık yapıp birine durmadan bir şeyler vermediğinde de sevilmeye layık birisin. Sevilmek için illa bunları yapmana gerek yok. " . Şu an bulunduğum ilişkiyle birlikte şunu farkettim, beni ben olduğum için birinin sevmesi çok güzel bir şey. Psikoloğumun dediğini de şu an daha iyi anlıyorum. Kim olursa olsun bu kadar verdiğinizde kendini bir halt sanıp gözünde sizi değersizleştirir.

Bir ara ben de aynı şekilde olduğum için size böyle yazıyorum. Bariz gördüğüm bir hata bu ve umarım siz de en kısa sürede demek istediğimi anlayıp kendi değerinizin farkına varırsınız 🤍

birine bir kere hediye aldım karşılığını gelmezs bi daha babayı alır. Su klavyeye nah işareti gelsin artık duygularımı bazen anlatamıyorum. 😄

Adının baş harfini taşımaya karar verip kendi kendinize kolye siparişi vermeniz akla ziyan bir hareket. Çocuk bile şaşırmış bu işe. Siz henüz olmamışsınız, ilişkiniz yoğun ve oturmuş değil, on ay kısa bir süre değil halbuki. Bence düşünceli hareketleri hemen bırakın

Ya adam seni tabiki Sever baksana sürekli hediye alıyorsun pantolon kemer oooo bana biri. Alsa düzenli bende severim şaka bir yana yol ver adam resmen belesci yada ayın 8nde birşey yapma sorarsa AA unuttum de

X