İşe başladım sevgilim çiçek göndermedi

Senin için önemli olan şeyler karşı taraf için önemsiz oluyor bazen. Erkekler böyle ince düşünceli olamıyor maalesef.
Ama sende çok istekliymişsin gibi görünmeden, böyle böyle oldu senden de beklerdim açıkçası demelisin.
Bazen dürtmek lazım.
3,5 sene az bir süre değil. Yontmak senin elinde.
Başkabl türlü ima edemem de direk söylesem daha iyi usluba dikkat ederek. Herkesi bilemem ama hoşuma gidiyor beni düşünerek ufakta olsa alması

Sende kendine çiçek yolla işyerindeki kızlar sussun böylece huzura kavuş, hem de nisbet yapmış olursun o çiçek soran kızların sevgilisi dahi yoktur sanırım seni kıskanıp eksik buldukları söyleyip morelini bozmak istiyorlar
Sende gereğini yao o zaman
Çiçek soran 40 yasinda bir adamdı kız yok zaten bugum daha basladi diğerleri evli ama onlardan öyl bisey duymadim kendime yollayip napim ya gercekten bunu yapan ruh hastalari var mi :D

Eşimle 1 yıl sevgili kaldım 1.5 yıl nişanlı 3.5 aydır evliyiz toplasan 3 defa çicek almıştır çünkü ben gereksiz buluyorum solup gidecek birşeye para vermesini istemiyorum sevgi ve değer çiçekle böcekle hediyeyle ölçülmez akşam eve gelirken beni düşünüp seviyorum diye erik alıp gelmesi benim için dünyanın en güzel hediyesi. Gereksiz takılıyorsun sen ona nezaman hediye yolladın mesela. Saygı sevgi içeren bir ilişkin varsa gereksiz takıntılarla yıpratma

Boyle bir adet mi var Turkiye'de? Valla bilmedigim icin soruyorum. Bu daha cok Amerika'da yaygin bir durum degil mi ya? Bunun icin insan nasil bozulur? Bana cok uzak seyler, benim yasadigim ulkede hic yapilmaz ondan muhtemelen.

Peki hic bir sey yapmadi mi,
Yani dusunuyorum benim esim is yerime cicek gondermez, ama yeni isimi biz birlikte disarida aksam yemegi seklinde veya bir haftasonu etkinligi ile kutlariz.

Hic bir sey yapmadi ise siz haklisiniz. Ruhunuzun doymadigi iliskiyi sorgulamalisiniz da aslinda. Ama cicek disinda baska seyler yapti ise, bence cicek konusuna cok takilmamak gerekir.

Yaa üzüldüm 😏 iş ortamında öyledir çiçekçi elinde buketlerle girer herkesin gözü adamda acaba bu çiçekler bana mı ay sürpriz mi derken hooop bir başkasına gider😀😀 sonra aaa x e çiçek gitti olur yani havalı olur iş ortamında önemlidir böyle şeyler bir arkadaşım kocası adına kendine çiçek yollardı çokta şeyapmmak lazım

Bunu bdv'ye yazmak yerine sevgilinize açık açık söyleseydiniz daha iyi olurdu. Bir aydır bunu bu kadar dert edindiniz madem söyleyin. Beklentinizi paylaşmanız gerekiyor bence. En azından bundan sonra daha dikkatli olur

Yani o kadar değil elbette ama çiçek sonucta tek tuşla alınabilen ve fiyati uygun olabilen bir şey hic bir şey mi beklemeyelim

Bekleyin tabii ama başkalarından gördüğünüz için değil, kendiniz gerçekten istiyorsanız bekleyin.
3,5 yıllık sevgiliniz başka beklentilerinize uyuyor, bir buna uymuyorsa ya idare edeceksiniz ya da açıkça söyleyeceksiniz.
Boşuna sıkıyorsunuz canınızı.
Biri bana "senin çiçek yollayanın yok mu" dese üzülmek yerine "salak galiba, yazık" diye düşünüp hayatıma devam ederim.

Kahroldum Allahım bu nasıl bir acıdır,çiçek yaa çiçek nasıl gönderilmez! İyi Sevgiliyi bulmuş hediyesini arıyo te allamm sabır yarab sabırrr

25 yaşım valla cok şey yaşadım ve ilk kez sevdim değer veriyorum aynı şekilde değeri istiyorum. Belki de ben böyleyim bilmiyorum incelik istiyorum. Dedigim gibi değer veriyor bana o yüzden sizlere sordum saçmaliyor muyum böyle düsünerek diye

Değer görmenin çok kıstası vardır kişiden kişiye de değişir ama çiçek yollamak bunlardan biri değildir bence.

Öğretmenler gününde birçok hocaya öğretmenler odasında çiçek gelirdi eşim böyle şeylerden hoşlanmadığı için ertesş gün gönderirdi dalga geçerlerdi o geldi aklıma bense takmazdım çünkü önemli olan onu tanımak dahası yok. Demet demet çiçek boy boy hediye gönderip arkadan iş çevirenleri de gördü bu gözler abartmayın her şey bu değil

Back
X