İşe başladım sevgilim çiçek göndermedi

Tam 5 sene boyunca çalıştığım okula bir kez bile çiçek göndermedi eşim, ne doğum günümde ne öğretmenler gününde.
Bütün öğretmen arkadaşlarıma eşlerinden gelirdi, hatta böyle çikolatalı olanlardan gelirdi hep birlikte yerdik =)
Ben hiç dert etmedim, güzel bir incelik ama düşünemiyorlarsa çok da problem değil bence.

Ben sürekli istemedim en azindan hayırlı olsun anlaminda gönderilebilirdi sadece sevgilum değil en yakin arkadaşlarim bile bu şekil düşünmüyor işe girseler ve maddiyatim yerindeyse ben yolamayi istiyorum
Demek ki sevgi diliniz farklı bu insanlarla.
Kimi sevgisini fiziksel temasla gösterir, kimi çiçekle/hediyeyle, kimi de ince düşünce/hizmet davranışıyla.
Beş Sevgi Dili adlı kitabı okumanızı tavsiye ederim.

Her buluştugumuzda yapıp bir şey götürürüm o da ben de seviyoruz bunu yapmayi uzagiz cünkü aralıklı buluşuyoruz hatta sana cok değer veriyorum der her seferinde getiriyorsun der ben gôstermeye çalışıyorum o yuzden sembolik gelebilirdi bana da sürpriz sevdigimi de kac defa söyledim benden cıksın diye ama iştr sanirim o böyle ve kabul etmeliyim

E başka konularda yapıyorsa üstünde durma belki de akıl edememiştir.

Bir çiçekle mi sevdiğine ikna olacaksınız ne gerek var. Böyle şeyler havadan başka birşey değil çiçek yollasa daha mı çok seviyor olacak ne çok anlam yüklüyorsunuz çiçek olayına bana göre terfi ederseniz, bir üst mevkiye falan gelirseniz tebrik için yollanır çiçek normal bir işe girince neden yollanıyor onu da bilmiyorum. Alıyormuş hediye zaten bunu düşünmeniz çok garip

Çiçek dışında farklı hediyeler alabilen biriyse iyi kötü sizi düşünüyor mutlu etmek istiyor en azından. Ancak sizin özellikle çiçeğe düşkün olmanız ve onu bu konuda tetikleniz ilişkinin devamında size çiçek gelmesini sağlayacaktır belki ama bu erkek arkadaşınızın içinden geldiğinden mı siz zorlandığınızdan mı orası yoruma açık olacaktır.
Eğer mutlu olmak istiyorsanız yapacağınız ilk şey kendi ilişkinizi başka ilişkilerle kıyaslamamak olmalı. Her ilişkinin dinamiği farklıdır. Is yerinizde bir kadına çiçek gelmesi o çiftin sizden daha mutlu olduğunun ya da erkek arkadaşınızın sizi dusunmediginin göstergesi olmuyor. Iliskide ölçüt aldığınız şeyler maddesel şeyler olmasın.
Ama adama babasından geldi çiçek :KK70: iliski kıyaslamıyorum incelik bekledim sevgili arkadaş aile
Tam 5 sene boyunca çalıştığım okula bir kez bile çiçek göndermedi eşim, ne doğum günümde ne öğretmenler gününde.
Bütün öğretmen arkadaşlarıma eşlerinden gelirdi, hatta böyle çikolatalı olanlardan gelirdi hep birlikte yerdik =)
Ben hiç dert etmedim, güzel bir incelik ama düşünemiyorlarsa çok da problem değil bence.
Ben alınıp soguk davranmaya başlıyorum istemsiz inanın çok uğraştım böyle olmamak için önceki işyerimde de doguk gününde hediye gelen olurdu benimki de sürpriz yapıp iş yeri telinden aramıştı müşteri bekleyip onun sesini duyunca şaşırdım bu yani yaptigini hoşuma da gitti azla yetiniyorum :D

Bir çiçekle mi sevdiğine ikna olacaksınız ne gerek var. Böyle şeyler havadan başka birşey değil çiçek yollasa daha mı çok seviyor olacak ne çok anlam yüklüyorsunuz çiçek olayına bana göre terfi ederseniz, bir üst mevkiye falan gelirseniz tebrik için yollanır çiçek normal bir işe girince neden yollanıyor onu da bilmiyorum. Alıyormuş hediye zaten bunu düşünmeniz çok garip
Hayırlı olsun diye yani bebk olunca ona hediye getirirler ya yada dügün hediyesi alirlar yada yeni ev hediyesi bir kerelik bir şey çiçek dedim diye tepki aldim keske hediye deseydim :D

Tabiki, ama hesap sorar gibi değil))). Çiçek almayı sevdiğini söyle, nebiliyim başka ne seviyorsan anlat. Bilsin ki ona göre davransın. Yoksa ilerde saçma küslüklere sebep olur.
Evet uygun dille anlatmaya çalışıcam aslinda utanıyorum da söylerken nasıl söyleyecegimi bile bilmiyorum

E başka konularda yapıyorsa üstünde durma belki de akıl edememiştir.
Hediye yolladı cok yollayamiyor eve babamın haberi olmadigi için bizden normalde özel gün değilse düşünür ama özel güne garezi var özellikle sevgililer günün sanki pırlanta istiyorum gerçekten yüz vermemek lazim olsun hayatim dedikce iyice salıyorlar

Çiçek seven birisinizdir, sevdiğine çiçek alıp vermeyi sevgi göstermenin bir yolu olarak görüyorsunuzdur; o zaman beklentinizi anlarım ama sizin derdiniz başka.
1 aydır takmadığınız konu başkasına çiçek gelince sorun olmuş.
Ben size "ben işe girdiğimde sevgilim bana araba hediye etti" desem "araba alanım yok" diye mi üzülecektiniz?
Kendinize dert aramışsınız bence.
Yani o kadar değil elbette ama çiçek sonucta tek tuşla alınabilen ve fiyati uygun olabilen bir şey hic bir şey mi beklemeyelim

Yeri gelmişken bende soyleyim bari 😔 7 evlilik yıl dönümü tanışma yıl dönümü geçti. 2 Çocuk doğurdum. Beraber 10 doğum günü geçirdik ama cicek almadı eşim. Ben asla çiçeğe para vermem yazık onlara diyor 😁 buyutmeyn bu kadar sevgisini hissetmek herşeyden onemli

Yeri gelmişken bende soyleyim bari 😔 7 evlilik yıl dönümü tanışma yıl dönümü geçti. 2 Çocuk doğurdum. Beraber 10 doğum günü geçirdik ama cicek almadı eşim. Ben asla çiçeğe para vermem yazık onlara diyor 😁 buyutmeyn bu kadar sevgisini hissetmek herşeyden onemli
Aslında çiçek istemedigimi bn söylemişim 21dim o zaman yani ilişki başlarinda takmiyordum çok banel geliyordu şimdi yaşım oturdu beklentiyr girdim 😒

Senin için önemli olan şeyler karşı taraf için önemsiz oluyor bazen. Erkekler böyle ince düşünceli olamıyor maalesef.
Ama sende çok istekliymişsin gibi görünmeden, böyle böyle oldu senden de beklerdim açıkçası demelisin.
Bazen dürtmek lazım.
3,5 sene az bir süre değil. Yontmak senin elinde.

Herkes kaba Saba , hediye / çiçek almayan erkeğe öyle çok alışmış ki tebrik edilmek için , gönlüne hoş gelsin diye çiçek bekleyen kadına gülmüş.

Ayrıca çiçekler sadece dalından koparılıp buket halinde satilanlardan oluşmaz.

Orkidesi var, süslü püslü bambusu var , kaktusun içine yerleştirilmiş mis kokulu haftalarca yasayani var, cam aranjmanlar var , var da var.

Herkes kaba Saba , hediye / çiçek almayan erkeğe öyle çok alışmış ki tebrik edilmek için , gönlüne hoş gelsin diye çiçek bekleyen kadına gülmüş.

Ayrıca çiçekler sadece dalından koparılıp buket halinde satilanlardan oluşmaz.

Orkidesi var, süslü püslü bambusu var , kaktusun içine yerleştirilmiş mis kokulu haftalarca yasayani var, cam aranjmanlar var , var da var.
Dimi yani çicek dedim ama başka bir sey küçükte olsa olabilidi bnim de korkum evlenince de simdi bir iki aliyo evlenince hic almamasi

Sende kendine çiçek yolla işyerindeki kızlar sussun böylece huzura kavuş, hem de nisbet yapmış olursun o çiçek soran kızların sevgilisi dahi yoktur sanırım seni kıskanıp eksik buldukları söyleyip morelini bozmak istiyorlar
Sende gereğini yao o zaman

Back
X