- 29 Ağustos 2014
- 4.880
- 16.985
- 408
- 33
- Konu Sahibi loveinnovember
Hayatta en sevmediğim şey olabilir özel günde iş yerine herkesin içinde gönderilen çiçek. Ne gerek var kör göze parmak millete göstermeye?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
25 yaşım valla cok şey yaşadım ve ilk kez sevdim değer veriyorum aynı şekilde değeri istiyorum. Belki de ben böyleyim bilmiyorum incelik istiyorum. Dedigim gibi değer veriyor bana o yüzden sizlere sordum saçmaliyor muyum böyle düsünerek diyeYaş kaç?
Bu kadar kırılgan olmayın hayatta daha üzüntü yaşamadınız herhalde
Aynen.Yollamaliymiş bence beklemekte haklisiniz.
Bir de şu her konuda "erkekler dusunemez, erkekler ince degildir" denmesi de nebileyim...
Başka bir sorun yoksa erkekler de en az bizim kadar dusunebilen insanlar, dusunme becerisinden yoksun degiller. Yapmak istememek, almak istememek diye birsey var ama düsünmemek diye birşey yok bence.
Adamlarin da işine geliyor tabi "dusunemiyor" diye dusunulmesi ve safa yatiyorlar iyice.![]()
Dogum günümü ve yıldönümünü hatirlar suanlık böyle ileride evlenince neler yaşarız bilmiyorum erkekler ince değil düşünemez kalıbını yapiştiran biziz
Aslında çicek bile değil orda hayırlı olsun anlaminda sembolik bir şey bekledigim evet ben de göndermedim ona çünkü işsizdim param yoktu ve biliyorduYani şart mı? Sembolik ve solup gidecek bir nesneye bu denli önem atfetmeyin.Sözleriyle size destek oldu mu bu süreçte.Olduysa onemli olan o gerisi boş
Aslında çicek bile değil orda hayırlı olsun anlaminda sembolik bir şey bekledigim evet ben de göndermedim ona çünkü işsizdim param yoktu ve biliyordu
Her buluştugumuzda yapıp bir şey götürürüm o da ben de seviyoruz bunu yapmayi uzagiz cünkü aralıklı buluşuyoruz hatta sana cok değer veriyorum der her seferinde getiriyorsun der ben gôstermeye çalışıyorum o yuzden sembolik gelebilirdi bana da sürpriz sevdigimi de kac defa söyledim benden cıksın diye ama iştr sanirim o böyle ve kabul etmeliyimEvet öyle isteyen neler yapıyor seven değer veren peşinden ayrılmıyor hediyelere çiçeklere boğuyor
Sözleriyle her zaman destektir o yuzden ona böyle bir sey sôylemeden burda sormak istedim haksizlik etmek istemedim. Kabul etmeliyim bu şekilde farkindayim ciçek glen insanlari kıskanmadim sadece o şekilde deger görmek istedim işte bi de senin gönderen yok mu denince hakim olamadim kendime üzüldümBoşverin takılmayın,illa destek icin ciceğe gerek yok sözleriyle yanınızda olması yeterli.Mesela sizin de bir müşkül durumunuz olmuş gönderememiş,belki onun da öyle bir durumu oldu ama söyleyemedi
Öyle bile düşünmedi işteYalniz bu yeni iş yerine çiçek göndermenin amacı da masum değil kimine göre bilginiz olsun, hani yeni gittiği yerde bunun sahibi var haberiniz olsun anlamında bir nevi gözdağı vermek için gönderiyor erkekler genelde, jest olarak değil![]()
Amacım çiçek gelmiş dedirtmek değil ki ondan bunu görmektiKendi kendinize çiçek söyleyin, öyle yapan çok. Romantizm güncellemesi daha da gelmez sevgilinize üç sene geçmiş. Hatta ona da gönderin inceyi anlarsa iadeyi çiçek yapar
Ufaktan çıtlatmam daha iyi olacak sonra sen söylemedin olurEvet boşuna üzülüyorsun. Millet 100 yıllık kocasından çiçek görmüyor.
Ama ben takarım, çiçekten böcekten, küçük sürprizlerden hoşlanırım diyorsan; bize değil sevgiline anlat bunu. Adam seni neyin mutlu etdiğini bilirse ona göre davranır.