İşe başladım sevgilim çiçek göndermedi

Yaş kaç?
Bu kadar kırılgan olmayın hayatta daha üzüntü yaşamadınız herhalde
25 yaşım valla cok şey yaşadım ve ilk kez sevdim değer veriyorum aynı şekilde değeri istiyorum. Belki de ben böyleyim bilmiyorum incelik istiyorum. Dedigim gibi değer veriyor bana o yüzden sizlere sordum saçmaliyor muyum böyle düsünerek diye

Yollamaliymiş bence beklemekte haklisiniz.
Bir de şu her konuda "erkekler dusunemez, erkekler ince degildir" denmesi de nebileyim...
Başka bir sorun yoksa erkekler de en az bizim kadar dusunebilen insanlar, dusunme becerisinden yoksun degiller. Yapmak istememek, almak istememek diye birsey var ama düsünmemek diye birşey yok bence.

Adamlarin da işine geliyor tabi "dusunemiyor" diye dusunulmesi ve safa yatiyorlar iyice. 😂
Aynen.

Ben çiçek sevmem ama bu gibi şeyleri oldukça önemserim. Beklerim isterim, göndermezse kendim isterim , zaten alıştı gönderir. Ama kendim de düşünceliyimdir sadece ben ben demem.

Yani şart mı? Sembolik ve solup gidecek bir nesneye bu denli önem atfetmeyin.Sözleriyle size destek oldu mu bu süreçte.Olduysa onemli olan o gerisi boş

Yani şart mı? Sembolik ve solup gidecek bir nesneye bu denli önem atfetmeyin.Sözleriyle size destek oldu mu bu süreçte.Olduysa onemli olan o gerisi boş
Aslında çicek bile değil orda hayırlı olsun anlaminda sembolik bir şey bekledigim evet ben de göndermedim ona çünkü işsizdim param yoktu ve biliyordu

Aslında çicek bile değil orda hayırlı olsun anlaminda sembolik bir şey bekledigim evet ben de göndermedim ona çünkü işsizdim param yoktu ve biliyordu

Boşverin takılmayın,illa destek icin ciceğe gerek yok sözleriyle yanınızda olması yeterli.Mesela sizin de bir müşkül durumunuz olmuş gönderememiş,belki onun da öyle bir durumu oldu ama söyleyemedi

Evet öyle isteyen neler yapıyor seven değer veren peşinden ayrılmıyor hediyelere çiçeklere boğuyor
Her buluştugumuzda yapıp bir şey götürürüm o da ben de seviyoruz bunu yapmayi uzagiz cünkü aralıklı buluşuyoruz hatta sana cok değer veriyorum der her seferinde getiriyorsun der ben gôstermeye çalışıyorum o yuzden sembolik gelebilirdi bana da sürpriz sevdigimi de kac defa söyledim benden cıksın diye ama iştr sanirim o böyle ve kabul etmeliyim

Boşverin takılmayın,illa destek icin ciceğe gerek yok sözleriyle yanınızda olması yeterli.Mesela sizin de bir müşkül durumunuz olmuş gönderememiş,belki onun da öyle bir durumu oldu ama söyleyemedi
Sözleriyle her zaman destektir o yuzden ona böyle bir sey sôylemeden burda sormak istedim haksizlik etmek istemedim. Kabul etmeliyim bu şekilde farkindayim ciçek glen insanlari kıskanmadim sadece o şekilde deger görmek istedim işte bi de senin gönderen yok mu denince hakim olamadim kendime üzüldüm

Ben eşime bana çiçek alma diyorum özellikle. Anneler gününde yine almış😏 yazık günah bi dünya para solup gidiyor 🤨 tabi sevgiliyken hoşuma gidiyordu o ayrı😂 şimdi içim cız ediyor çiçeğe verilen paraya valla 😂

Yalniz bu yeni iş yerine çiçek göndermenin amacı da masum değil kimine göre bilginiz olsun, hani yeni gittiği yerde bunun sahibi var haberiniz olsun anlamında bir nevi gözdağı vermek için gönderiyor erkekler genelde, jest olarak değil 😒😂😂

Zaten öncesinde de almıyormuş ki. Haklısınız insan bazen bekliyor fakat çok da beklentiye girmemek lazım

Evet boşuna üzülüyorsun. Millet 100 yıllık kocasından çiçek görmüyor.
Ama ben takarım, çiçekten böcekten, küçük sürprizlerden hoşlanırım diyorsan; bize değil sevgiline anlat bunu. Adam seni neyin mutlu etdiğini bilirse ona göre davranır.

Çiçek dışında farklı hediyeler alabilen biriyse iyi kötü sizi düşünüyor mutlu etmek istiyor en azından. Ancak sizin özellikle çiçeğe düşkün olmanız ve onu bu konuda tetiklemeniz ilişkinin devamında size çiçek gelmesini sağlayacaktır belki ama bu erkek arkadaşınızın içinden geldiğinden mı siz zorladığınızdan mı orası yoruma açık olacaktır.
Eğer mutlu olmak istiyorsanız yapacağınız ilk şey kendi ilişkinizi başka ilişkilerle kıyaslamamak olmalı. Her ilişkinin dinamiği farklıdır. Is yerinizde bir kadına çiçek gelmesi o çiftin sizden daha mutlu olduğunun ya da erkek arkadaşınızın sizi dusunmediginin göstergesi olmuyor. Iliskide ölçüt aldığınız şeyler maddesel şeyler olmasın.

Evet boşuna üzülüyorsun. Millet 100 yıllık kocasından çiçek görmüyor.
Ama ben takarım, çiçekten böcekten, küçük sürprizlerden hoşlanırım diyorsan; bize değil sevgiline anlat bunu. Adam seni neyin mutlu etdiğini bilirse ona göre davranır.
Ufaktan çıtlatmam daha iyi olacak sonra sen söylemedin olur

Back
X