İşe başladım sevgilim çiçek göndermedi

Merhabalar
Bu sanırım herkes için değişebilen bir konu çicek meselesi. 1 ay önce işe başladım zaten işle ilgili de problemlerim var da neyse. İlk zamanlar benden sonra başlayan erkek çalışana çicek geldi babasından. Biraz bozulmuştum sevgilim düşünmedi cünkü ailemden zaten beklemiyordum. Sevgilim pek çicek almadı. Ben takıyorum cünkü bana kendimi iyi hissettiriyor onun özellikle çicek vermesi.
3.5 yıldır birlikteyiz en son 3 sene önce mezuniyetimizde çiçek buketi almıştı en son da adımızın yazdigi bir fanus yolladı, buluştugumuzda kolye almıştı. Bunları söylüyorum çünkü çiçek dışında hediye alan, sevgisini hissettiren biri ama neden çiçek almiyor bilemiyorum. Tak edip bir gün söyledim alıyorum ya dedi sadece.
Niye anlattım bugün yeni başlayan kadın çalışana çiçek geldi ve çok bozuldum. Çalışıyor da yani maddi sorunu da yok. Boşuna mı böyle düşünüp üzülüyorum sizce :KK43:
Ve söylemeli miyim neden böyle düşünüp yollamadin diye şuan zaten istemem de 1 ay olmuş.
Bence işten çık ve o anlasin cicegin senin icin önemini :dondurma:

ben de beklerdim cicek veya ufak bir hediye. masaniza koymaniz icin dusunecegi minik bir biblo bile olabilirdi. almadin diye hesap sormazdim ama beklerdim yani sonucta bu yapilmasi gereken bir sey hatta bana kalirsa gorgu kurali.

yeni ise baslayan kisiyi tebrik etmek eger yakinimizsa minik bir hediye almak aileden ogrenilen bir gorgu kuraliymis gibi geliyor bana. sasirdim konuyu okuyunca.

Herkes bekler illa ki.
Hayırlı olsun çiçeği gönderilir. Doğumgünü yeni iş sevgililer günü vs.

atla deve değil düşünülebilirdi. Ben de bozulurdum.
He ya hiç sorma şekerparem. Yok bekleme, beklentiye girme falan filan. E sevgiliden incelik beklemeyelim, kocadan düşüncelilik ummayalım eee? Besi mi besliyoruz biz bunları bir zahmet düşünsünler.

He ya hiç sorma şekerparem. Yok bekleme, beklentiye girme falan filan. E sevgiliden incelik beklemeyelim, kocadan düşüncelilik ummayalım eee? Besi mi besliyoruz biz bunları bir zahmet düşünsünler.
Aaaa olur mu çiçek göndersin demiş altı üstü nasıl deeeer

ben bile beklemiştim arkadaşlarımdan. İnsan kendini mazlum hissediyo :p

Şekerparen seni yer :p

Bence beklemen gayet normal ama 3.5 yıl olmuş bu beklenti meselesini bu kadar zaman geçmeden konusmaliydin. Onemsemeyince adam da nasılsa önem vermiyor moduna girmiştir umursamamistir.

Çalışmayan kaslar hamlar ya erkeklerde de o var bence . Yaptıkça yapasi yapmadıkça yapmayasilari geliyor😂😂

Cicek bana cok sacma geliyor nedense.napicam cicegi :KK66:onun yerine cikolata alsin daha cok mutlu olurum
Evet bende çiçeği dalında severim. Bana da çikolata yada şu kahve kutuları oluyor içinde çeşitli kahvelerin olduğu, ondan gelse çok sevinirim.
Temel mantık düşünülmek.

Yollamaliymiş bence beklemekte haklisiniz.
Bir de şu her konuda "erkekler dusunemez, erkekler ince degildir" denmesi de nebileyim...
Başka bir sorun yoksa erkekler de en az bizim kadar dusunebilen insanlar, dusunme becerisinden yoksun degiller. Yapmak istememek, almak istememek diye birsey var ama düsünmemek diye birşey yok bence.

Adamlarin da işine geliyor tabi "dusunemiyor" diye dusunulmesi ve safa yatiyorlar iyice. 😂

ben dagın basında bir yerde görev yapıyorum,cicek sepeti buraya gelmiyor ve burada çiçekçi de yok. arkadaslar derdime yasin dagıtıyorum herkes birer tane alırsa:KK53:

Kıza ikinci çiçek geldi bu arada ya hayır hayatimda bu şekil gönderen olmadı sevgili değil sadece aile arkadaş en yakın dediklerim inanın şuan işe başlasa biri gönderirim yeni işe girdim elime para geçti. Her ay da beklemiyorum tabi ki özel günler dogum gunu,işe girme sadece kutlamak yetmiyor evet ben de ama tekrar diyorum en yakınlarım icin geçerli.

ben de beklerdim cicek veya ufak bir hediye. masaniza koymaniz icin dusunecegi minik bir biblo bile olabilirdi. almadin diye hesap sormazdim ama beklerdim yani sonucta bu yapilmasi gereken bir sey hatta bana kalirsa gorgu kurali.

yeni ise baslayan kisiyi tebrik etmek eger yakinimizsa minik bir hediye almak aileden ogrenilen bir gorgu kuraliymis gibi geliyor bana. sasirdim konuyu okuyunca.
Yok kimse umursamıyormuş ben ve bir kaç kisi dısında hayret ettim

Merhabalar
Bu sanırım herkes için değişebilen bir konu çicek meselesi. 1 ay önce işe başladım zaten işle ilgili de problemlerim var da neyse. İlk zamanlar benden sonra başlayan erkek çalışana çicek geldi babasından. Biraz bozulmuştum sevgilim düşünmedi cünkü ailemden zaten beklemiyordum. Sevgilim pek çicek almadı. Ben takıyorum cünkü bana kendimi iyi hissettiriyor onun özellikle çicek vermesi.
3.5 yıldır birlikteyiz en son 3 sene önce mezuniyetimizde çiçek buketi almıştı en son da adımızın yazdigi bir fanus yolladı, buluştugumuzda kolye almıştı. Bunları söylüyorum çünkü çiçek dışında hediye alan, sevgisini hissettiren biri ama neden çiçek almiyor bilemiyorum. Tak edip bir gün söyledim alıyorum ya dedi sadece.
Niye anlattım bugün yeni başlayan kadın çalışana çiçek geldi ve çok bozuldum. Çalışıyor da yani maddi sorunu da yok. Boşuna mı böyle düşünüp üzülüyorum sizce :KK43:
Ve söylemeli miyim neden böyle düşünüp yollamadin diye şuan zaten istemem de 1 ay olmuş.
Sen ona çiçek alıyor musun? Yeni işi olduğunda ya da morali bozukken çiçek alıp mutlu ediyor musun ? Bence yap git güzel bir çiçek al ve iş yerine yolla. Hem önemli olan sana olan davranış ve tutumu. Etraf karısını çiçeğe boğan playboylarla doluyken pekte üzülme

Çiçek seven birisinizdir, sevdiğine çiçek alıp vermeyi sevgi göstermenin bir yolu olarak görüyorsunuzdur; o zaman beklentinizi anlarım ama sizin derdiniz başka.
1 aydır takmadığınız konu başkasına çiçek gelince sorun olmuş.
Ben size "ben işe girdiğimde sevgilim bana araba hediye etti" desem "araba alanım yok" diye mi üzülecektiniz?
Kendinize dert aramışsınız bence.

Ben de olsam beklerdim açıkçası. Bir çiçek yollayacak inceliğe sahip olmayan adamla ne işim var.. Herkes gibi hayırlı olsun deyip geçmemesi lazım. 50 lirayla da kimse ölmez. Aman canım ne var diyenler, az beklentiye gir diyenler ileride de evlilik yıldönümümüzü kutlamadı diye ağlıyorlar haberin olsun. Daha sevgiliyken umursamayan adam ileride hiç umursamaz. Erkek olsun başımda aman nefes alsın yeter diyecek halimiz yok tabii ki bekleyeceğiz.
Dogum günümü ve yıldönümünü hatirlar suanlık böyle ileride evlenince neler yaşarız bilmiyorum erkekler ince değil düşünemez kalıbını yapiştiran biziz

Çiçek ne ya diyorum bazen yesem yiyemem giysem giyemem taksam takamam
Eninde sonunda kuruyacak işlevsiz bana göre

ayrıca sının çiçik gindirinin yık mı sorusu nerden çalışıyorsunuz bilmiyorum ama ıq düşüklüğünü gösteriyor

onlardan kendinizi doldurup ilginç şeyler yapmayın ay ne bu yok işe başladı çiçek yok oraya gitti çiçek

💐 🌷 🌹🌺🌸🌼🌻🥀🍀 ben yolladım işte tamam çiçek iştee
Güldürdün valla çok sağol çicekler için :D

Back
X