İlkazra
İyi eşin sakin karşılamış benimki direk beni işten çıkartırdı
Şöyle bir şey
Biz ev aldık eski ev sahibi icralıkmış dün avukat gelmiş adrese dayalı bilgilerden eve icra için. Ama adam başka şehre taşınddı bizde daha ikametgahımızı aldırmadık henüz tam oturmaya başlamadığımız için ikametgahımızı aldırdığımızda onun ikametgahı düşer mi başka birşey yapmamıza gerek var mı? yada ne yapmalıyız?
ne işle ugraşıosun ki?
Benim aklım halen almıyor varmış ve etraflarındaki insanlarda biliyor.Kimsede çamura taş atmak istemiyor sıçramasın diyee bende 3 maymunu oynuyorum.Duymadım görmedim Bilmiyorum
medine de geldiEkip tamam ..Hoşgeldin canımccııımmm
günaydın hoşgeldin cnm:)
Şöyle bir şey
Biz ev aldık eski ev sahibi icralıkmış dün avukat gelmiş adrese dayalı bilgilerden eve icra için. Ama adam başka şehre taşınddı bizde daha ikametgahımızı aldırmadık henüz tam oturmaya başlamadığımız için ikametgahımızı aldırdığımızda onun ikametgahı düşer mi başka birşey yapmamıza gerek var mı? yada ne yapmalıyız?
Beni iyerinde işim gereği kimse sevmez onun için hiç arkadaşım yoktur.
Dolayısı ile ne olur ne biter hiç haberim bile olmaz herkesle mrahaba merhaba
Bİr zamanalr bir arkadaşım vardı aldım nasibimi ondana rtık uzak duruyorum herkesten
günaydın kızlaaaarrr
nasılsınız bende işyerindeyim ve çok sıkılıyorum.
Bankacıyım.Bütün gün oturmaktan bi tarafım dümüdz olucak diye korkuyorum :)
ne olduki canım ne derdin var
O beni biliyor içimi dışımı.Genç ,yakışıklı,bol paralı,eğitim düzeyide önemli,öyle biri buna kalkışsa tamam ama yaşlı başlı adam demiştirBakmıcamı bilir
günaydın kızlaaaarrr
evinizin tabusu size aitse sorun yok..ayrıca ikametgahınızı aldırırsanız o adam direk ikametgahtan düşer...bellli ki adam icaradan kaçmış
Ben kaliteciyim kaliteciler genelde hiçbir yerde sevilmezler sürekli birşey yaptırdıkalrı için
Ben olsam bende öyle yapardım herhalde sen doğru olanı yapıyorsun pis adam kendi kızı olsa yeri göğü inletir ama terbiyesiz.
siz aldırınca nasıl düşücekki adamında aldırması gerekmiyomu
o evde biri oturuyo görününce ya o kişinin imzası yada onun ikametgahını başka bi yere
aldırması gerekiyor
günaydın kızlaaaarrr
günaydın bankada çalışıyonmu
siz aldırınca nasıl düşücekki adamında aldırması gerekmiyomu
o evde biri oturuyo görününce ya o kişinin imzası yada onun ikametgahını başka bi yere
aldırması gerekiyor
Sıkılmasak ,yalnızlıktan bunalmasak en iyisi tek takılmak ama zor yalnız olmak.Ben hiç sevmem alışverişte yanımda biri olsun,davetsiz çaya kahveye canımın sıkıldığı heran gidebileceğim arkadaşım olsun, alo dediğim an derdimi dinleyen biri olsun isterim hep..
evet bankadayım
Çalışma arkadaşlarım çok sıkıcılar Tam iyi bi arkadaş buldum kafa dengi ohhh diyorum küt tayini çıkıyo
Allah tan buray keşfettimde boş kaldıkça vakit geçiyo
Şöyle bir şey
Ben olayı eşime anlattım .Adam bana asılıyormuş filan diye bende uyuzun sıkıntısı var heralde dertleşmek istiyor filan zannediyorum ne bileyim 50 küsür yaşındaki adamın asılacağını babam yaşında utanmaz
Sen herkesle böyle bıcır bıcır konuşursan olacağı bu işte herkesle konuşmak zorunda değilsin dedi eşim. Ama ben herkesle gerçekten aynıyımadam babam yaşında yaa
evinizin tabusu size aitse sorun yok..ayrıca ikametgahınızı aldırırsanız o adam direk ikametgahtan düşer...bellli ki adam icaradan kaçmış
evet bankadayım
Çalışma arkadaşlarım çok sıkıcılar Tam iyi bi arkadaş buldum kafa dengi ohhh diyorum küt tayini çıkıyo
Allah tan buray keşfettimde boş kaldıkça vakit geçiyo
afedersin kaliteci nedir? cahiliğime ver
hmmm tapu var işin içinde nergis haklı bencede düşer
Evde kim varsa ona mı geliyor icra hay allah ne günlere kaldık.Ama ben olsam muhtar neyim ne varsa o bölgede ilgilenen kaydını düşürme olmuyor mu .yada biran önce siz ikametgahı aldırıp kayda girerseniz düzelir heralde..Bundan sonra evde önceki oturanı da sormak lazım desenize