iş yerinde sıkılanlar buyrun:)

günaydın kızlaaaarrr
nasılsınız bende işyerindeyim ve çok sıkılıyorum.
Bankacıyım.Bütün gün oturmaktan bi tarafım dümüdz olucak diye korkuyorum :)

evinizin tabusu size aitse sorun yok..ayrıca ikametgahınızı aldırırsanız o adam direk ikametgahtan düşer...bellli ki adam icaradan kaçmış

ne işle ugraşıosun ki?

Ben kaliteciyim kaliteciler genelde hiçbir yerde sevilmezler sürekli birşey yaptırdıkalrı için

Benim aklım halen almıyor varmış ve etraflarındaki insanlarda biliyor.Kimsede çamura taş atmak istemiyor sıçramasın diyee bende 3 maymunu oynuyorum.Duymadım görmedim Bilmiyorum

Ben olsam bende öyle yapardım herhalde sen doğru olanı yapıyorsun pis adam kendi kızı olsa yeri göğü inletir ama terbiyesiz.

siz aldırınca nasıl düşücekki adamında aldırması gerekmiyomu
o evde biri oturuyo görününce ya o kişinin imzası yada onun ikametgahını başka bi yere
aldırması gerekiyor

Sıkılmasak ,yalnızlıktan bunalmasak en iyisi tek takılmak ama zor yalnız olmak.Ben hiç sevmem alışverişte yanımda biri olsun,davetsiz çaya kahveye canımın sıkıldığı heran gidebileceğim arkadaşım olsun, alo dediğim an derdimi dinleyen biri olsun isterim hep..

ne olduki canım ne derdin var

Yok derdim yok sadece bende merhaba merhaba onu demek ısedim

O beni biliyor içimi dışımı.Genç ,yakışıklı,bol paralı,eğitim düzeyide önemli,öyle biri buna kalkışsa tamam ama yaşlı başlı adam demiştir Bakmıcamı bilir

Sevindim o zamans enin adına . Benmki yinede çık gel derdi bana.

günaydın kızlaaaarrr

Günaydın hoşgeldin

evinizin tabusu size aitse sorun yok..ayrıca ikametgahınızı aldırırsanız o adam direk ikametgahtan düşer...bellli ki adam icaradan kaçmış

İyi ozaman haftaya ikametgahı da aldırıcaz zati peki ikametgah için iimizidnde gitmesi gerekir mi?

o evde biri oturuyo görününce ya o kişinin imzası yada onun ikametgahını başka bi yere
aldırması gerekiyor

hmmm tapu var işin içinde nergis haklı bencede düşer

günaydın kızlaaaarrr

Hoşgeldin plum88.Bir dönem muhasebecilik yapmıştım al-ver .Sıcak para.. çok zor iş kendinin olmayan parayla uğraşmak ,insanla uğraşmak ..Allah sabır versin yoğun bir birimdemisin bari kredi filan rahattır

aldırması gerekiyor

Bilmiyrum işte bendeondan avukata sormak istiorum ne yapmalıyız diye?? Mutlaka bir yol yordam avrdır.

Ben hep yalnızım ne yazıkki :2::2:

evet bankadayım
Çalışma arkadaşlarım çok sıkıcılar Tam iyi bi arkadaş buldum kafa dengi ohhh diyorum küt tayini çıkıyo
Allah tan buray keşfettimde boş kaldıkça vakit geçiyo

sana bişey söylüyeyimmi cnm hayalimdeki meslek bankacılık

Evde kim varsa ona mı geliyor icra hay allah ne günlere kaldık.Ama ben olsam muhtar neyim ne varsa o bölgede ilgilenen kaydını düşürme olmuyor mu .yada biran önce siz ikametgahı aldırıp kayda girerseniz düzelir heralde..Bundan sonra evde önceki oturanı da sormak lazım desenize

keşke eşine anlatmasaydın ben iş yerindeki sorunları eve taşıma yanlısı biri olmadığım için yanlış anlama

evet bankadayım
Çalışma arkadaşlarım çok sıkıcılar Tam iyi bi arkadaş buldum kafa dengi ohhh diyorum küt tayini çıkıyo
Allah tan buray keşfettimde boş kaldıkça vakit geçiyo

ya vallahi bende de şölyle bir sorun var...iş yerinde hiç yakın bayan arkadaşım olmuyor...ama erkeklerle çok iyiyim..htta sosyal çevrem de neredeyse erkek hep..topu topu yaşadıgım şehirde 1 tane bayan arkadaşım var o da eski komşum...neden neden diye çok sordum...sizce neden olabilir?

afedersin kaliteci nedir? cahiliğime ver

Rica ederim.

ISO sistemleri felan varya onları yürüten kişiler kaliteciler yönetim sistemi olsun istiyor şirket bu konuda hizmet alıyor.

İşi çalışanlar yapyor kalitecilerde yaptırıyor yaptırmssa yaptırmasını biliyor

hmmm tapu var işin içinde nergis haklı bencede düşer

Ya bizde yaşayarak öğreniyoruz işte ondna avukata sormak istedim. Hukuk bürosunda çalışan arkadaşlar sorbilir mi acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…