iş yerinde sıkılanlar buyrun:)

keşke eşine anlatmasaydın ben iş yerindeki sorunları eve taşıma yanlısı biri olmadığım için yanlış anlama

Bende pek anlatma taraftarı değildim ama eskiden hergün iki 3 kez telde görüştüğün biriyle biranda görüşmez oluyosan neden aranıyor.Bende anlattım hak verdi..Vermek zorunda

nedenini bulursan banada söle ( benim çok arkadaşım oldu ama hepsinden kazık yedim hep ... safmıyım lan ben

Güzelsen çekemiyorlardır.Ben hiç çok güzel iki arkadaş dost görmedim.kesinlikle birinden biri çirkin oluyor.

tabi ama şu anda avukat bey yok gelsin hemen cnm sorarım

sana bişey söylüyeyimmi cnm hayalimdeki meslek bankacılık

Benimde öyleydi çocukluğumun mesleğiydi ama içine girince tam bi fiyasko
Çok şükür hayal ettiğimi gerçekleştirdim Ama bu kadar okuduktan sonra çok daha iyi maaşlara çalışabilirdim
Umarım hayırlısı böyledir.
Sen ne iş yapıosun cnm?

saftirik:)

gerçekten anlamıyorum...bir de erkeklerle ii olmam..iş yerinde kıskanmalara sebep oluyor...her akşam bir yerlere takılırız mesela..4 erkek bir ben:) onlarda kısmetimizi kapatıosun diye takılırlar hep

nedenini bulursan banada söle ( benim çok arkadaşım oldu ama hepsinden kazık yedim hep ... safmıyım lan ben

aynen canlarım bende öyleyim ama genelde iyi olan taraf kaybediyor
çünkü güveniyorsun ama oda birde sarsılınca böyle oluyor işte
ben artık kimseye güvenmiyorum o sebebten arkadaşım hiç yok gibi
kızkardeşimle takılıyorum

ikazra benim bir arkadaşım var evli oda 1 oğlu var 2,5 yaşında kız kendine özel hiç birşey alamıyordu adam para vermiyordu.buda iş buldu çocuğuda bakıcıya verdi maaşı falanda iyi.bi gün bölüm şefi azarlamış bunları buda gitmiş eşine anlatmış ertesi gün yollamadı şimdi yine hamile kaldı kızı oldu evden dşarı çıkamıyor ben gittiğimde bana çok özenir çantama kıyafetime üzülüyorum birşey alamıyor denyo kocası para vermediği için evde ya niye versinki bu kadının birşeye ihtiyacı varmı yokmu demiyo.okadar pişmanki anlattığına anlatamam

cnm ben bankacılık ve sigortacılık okuyorum aynı zamanda
hukuk bürosunda çalışıyorum

maşallah canım kardeşin varmış..herkes şanslı doğmuyor ,herkesin anası kız kardeş doğuramıyor.hep imrenmişimdir.ah ahhhhhhhhhhh

bekarsın sanırım :)))))))))) benim işyerinde erkeklerle konuşmam yasak. 1 2 defa gördü eşim konuştuğumu kıyameti kopardı artık biri bişey sorduğun zaman etrafıma bakıpta cevap veriyom korkudan
benim herif deli sanırım .. neymiş efendim iş içinde olsa konuşmayacakmışım lan delimisin nasıl konuşmayayım

doğru haklısın ya çok üzüldüm şimdi ya bu erkekler niye böyle insafsız
3 çocuk yaptırmış parada vermiyor oh ne ala memleket valla..........

Hoşgeldin plum88.Bir dönem muhasebecilik yapmıştım al-ver .Sıcak para.. çok zor iş kendinin olmayan parayla uğraşmak ,insanla uğraşmak ..Allah sabır versin yoğun bir birimdemisin bari kredi filan rahattır

Aynen öyle yaklaşık 6 ay öncesine kadar gişedeydim ozaman evet çok stresliydi Şimdi ise ticari kredi kullandırımdayım.
Müşterilerle yüzyüze değiliz yani Rahatım ama çok sıkıcı insan yok kavga yok
Gişe eğlenceliydi Hiç özliyceğimi tahmin etmezdim. :)

yalnızlık Allaha mahsus
yalnız yatmak mı ayy ayyy imkansız

elimi sallasam ellisi başımı sallasam telisi
erkeklerrrrr ooooo

içim sıkılıyor

yine yine sezennnnnnnnn

maşallah canım kardeşin varmış..herkes şanslı doğmuyor ,herkesin anası kız kardeş doğuramıyor.hep imrenmişimdir.ah ahhhhhhhhhhh

ahhhhhhhhhhhhhh ben mi sen mi ((((((((((((( benim kızkardeşim yok tek kız olmak çooooooooookkkkkkkkkkkk kötü..........

yaaaaa cnm üzülmem bak ne güzel bizide öyle gör
bir sürü kardeşin var işte ne güzel

slm kızlar. guzel bir konu olmuş hepımız açısından
arkadaşın sorduğu soruya cevap vereyim nufusa gidip ikamet kaydı yaptırın zaten eskiden oturanın kaydı merniste çıkmaz artık. sadece eski adres bilgisinde çıkar. sizlik birşey yok zaten. avukat geldiği gibi gidecektir ustelik borçlu siz olsanız dahı artık haciz kalktı birşey yapamıyoruz yanı:44:

ben bekarken başladım bu işe...ve o zamnda aynıydım kankalarımla...eşim hiç bir diyemezdi onlarla muhabbetime çünkü o yokken benim kankiler vardı...şuan boşum yine aynen takılıyoruz...hatta diyorum onlara...siz oturun durun üstünüze evlendim boşanıyorum...ikinciyide alırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…