keşke eşine anlatmasaydın ben iş yerindeki sorunları eve taşıma yanlısı biri olmadığım için yanlış anlama
ya vallahi bende de şölyle bir sorun var...iş yerinde hiç yakın bayan arkadaşım olmuyor...ama erkeklerle çok iyiyim..htta sosyal çevrem de neredeyse erkek hep..topu topu yaşadıgım şehirde 1 tane bayan arkadaşım var o da eski komşum...neden neden diye çok sordum...sizce neden olabilir?
ya vallahi bende de şölyle bir sorun var...iş yerinde hiç yakın bayan arkadaşım olmuyor...ama erkeklerle çok iyiyim..htta sosyal çevrem de neredeyse erkek hep..topu topu yaşadıgım şehirde 1 tane bayan arkadaşım var o da eski komşum...neden neden diye çok sordum...sizce neden olabilir?
Rica ederim.
ISO sistemleri felan varya onları yürüten kişiler kaliteciler yönetim sistemi olsun istiyor şirket bu konuda hizmet alıyor.
İşi çalışanlar yapyor kalitecilerde yaptırıyor yaptırmssa yaptırmasını biliyor
Ya bizde yaşayarak öğreniyoruz işte ondna avukata sormak istedim. Hukuk bürosunda çalışan arkadaşlar sorbilir mi acaba?
sana bişey söylüyeyimmi cnm hayalimdeki meslek bankacılık
Güzelsen çekemiyorlardır.Ben hiç çok güzel iki arkadaş dost görmedim.kesinlikle birinden biri çirkin oluyor.
nedenini bulursan banada söle( benim çok arkadaşım oldu ama hepsinden kazık yedim hep ... safmıyım lan ben
Benimde öyleydi çocukluğumun mesleğiydi ama içine girince tam bi fiyasko
Çok şükür hayal ettiğimi gerçekleştirdim Ama bu kadar okuduktan sonra çok daha iyi maaşlara çalışabilirdim
Umarım hayırlısı böyledir.
Sen ne iş yapıosun cnm?
aynen canlarım bende öyleyim ama genelde iyi olan taraf kaybediyor
çünkü güveniyorsun ama oda birde sarsılınca böyle oluyor işte
ben artık kimseye güvenmiyorum o sebebten arkadaşım hiç yok gibi
kızkardeşimle takılıyorum
saftirik:)
gerçekten anlamıyorum...bir de erkeklerle ii olmam..iş yerinde kıskanmalara sebep oluyor...her akşam bir yerlere takılırız mesela..4 erkek bir ben:) onlarda kısmetimizi kapatıosun diye takılırlar hep
ikazra benim bir arkadaşım var evli oda 1 oğlu var 2,5 yaşında kız kendine özel hiç birşey alamıyordu adam para vermiyordu.buda iş buldu çocuğuda bakıcıya verdi maaşı falanda iyi.bi gün bölüm şefi azarlamış bunları buda gitmiş eşine anlatmış ertesi gün yollamadı şimdi yine hamile kaldı kızı oldu evden dşarı çıkamıyor ben gittiğimde bana çok özenir çantama kıyafetime üzülüyorum birşey alamıyor denyo kocası para vermediği için evde ya niye versinki bu kadının birşeye ihtiyacı varmı yokmu demiyo.okadar pişmanki anlattığına anlatamam
Hoşgeldin plum88.Bir dönem muhasebecilik yapmıştım al-ver .Sıcak para.. çok zor iş kendinin olmayan parayla uğraşmak ,insanla uğraşmak ..Allah sabır versin yoğun bir birimdemisin bari kredi filan rahattır
maşallah canım kardeşin varmış..herkes şanslı doğmuyor ,herkesin anası kız kardeş doğuramıyor.hep imrenmişimdir.ah ahhhhhhhhhhh
maşallah canım kardeşin varmış..herkes şanslı doğmuyor ,herkesin anası kız kardeş doğuramıyor.hep imrenmişimdir.ah ahhhhhhhhhhh
yalnızlık Allaha mahsus
yalnız yatmak mı ayy ayyy imkansız
elimi sallasam ellisi başımı sallasam telisi
erkeklerrrrr ooooo
içim sıkılıyor
yine yine sezennnnnnnnn
bekarsın sanırım :)))))))))) benim işyerinde erkeklerle konuşmam yasak. 1 2 defa gördü eşim konuştuğumu kıyameti kopardı artık biri bişey sorduğun zaman etrafıma bakıpta cevap veriyom korkudan
benim herif deli sanırım .. neymiş efendim iş içinde olsa konuşmayacakmışım lan delimisin nasıl konuşmayayım