ne dinlicen söyle bende dinliyeyim
ikazra benim bir arkadaşım var evli oda 1 oğlu var 2,5 yaşında kız kendine özel hiç birşey alamıyordu adam para vermiyordu.buda iş buldu çocuğuda bakıcıya verdi maaşı falanda iyi.bi gün bölüm şefi azarlamış bunları buda gitmiş eşine anlatmış ertesi gün yollamadı şimdi yine hamile kaldı kızı oldu evden dşarı çıkamıyor ben gittiğimde bana çok özenir çantama kıyafetime üzülüyorum birşey alamıyor denyo kocası para vermediği için evde ya niye versinki bu kadının birşeye ihtiyacı varmı yokmu demiyo.okadar pişmanki anlattığına anlatamam
maşallah canım kardeşin varmış..herkes şanslı doğmuyor ,herkesin anası kız kardeş doğuramıyor.hep imrenmişimdir.ah ahhhhhhhhhhh
cnm ben bankacılık ve sigortacılık okuyorum aynı zamanda
hukuk bürosunda çalışıyorum
nedenini bulursan banada söle( benim çok arkadaşım oldu ama hepsinden kazık yedim hep ... safmıyım lan ben
tabi ama şu anda avukat bey yok gelsin hemen cnm sorarım
aynen canlarım bende öyleyim ama genelde iyi olan taraf kaybediyor
çünkü güveniyorsun ama oda birde sarsılınca böyle oluyor işte
ben artık kimseye güvenmiyorum o sebebten arkadaşım hiç yok gibi
kızkardeşimle takılıyorum
maşallah canım kardeşin varmış..herkes şanslı doğmuyor ,herkesin anası kız kardeş doğuramıyor.hep imrenmişimdir.ah ahhhhhhhhhhh
bekarsın sanırım :)))))))))) benim işyerinde erkeklerle konuşmam yasak. 1 2 defa gördü eşim konuştuğumu kıyameti kopardı artık biri bişey sorduğun zaman etrafıma bakıpta cevap veriyom korkudan
benim herif deli sanırım .. neymiş efendim iş içinde olsa konuşmayacakmışım lan delimisin nasıl konuşmayayım
slm kızlar. guzel bir konu olmuş hepımız açısından
arkadaşın sorduğu soruya cevap vereyim nufusa gidip ikamet kaydı yaptırın zaten eskiden oturanın kaydı merniste çıkmaz artık. sadece eski adres bilgisinde çıkar. sizlik birşey yok zaten. avukat geldiği gibi gidecektir ustelik borçlu siz olsanız dahı artık haciz kalktı birşey yapamıyoruz yanı:44:
bekarsın sanırım :)))))))))) benim işyerinde erkeklerle konuşmam yasak. 1 2 defa gördü eşim konuştuğumu kıyameti kopardı artık biri bişey sorduğun zaman etrafıma bakıpta cevap veriyom korkudan
benim herif deli sanırım .. neymiş efendim iş içinde olsa konuşmayacakmışım lan delimisin nasıl konuşmayayım
Benim nişanlımda hukuk bbürosunda çalışıyo sizin işde çok benzer Yani iç içe bankacılıkla Telefonda tahsilattamısın?
Benm şöyle bir artım var canım,Evlendikten sonra işe girmedim ,kimseye de muhtaçlığım yok ,gücüde yetmez bana ,olaydan haberi olsun istedim bişey olsa neden haberim yok demesin diye ,Ben her zaman şunu söylerim babam beni okuttu... okutmasının nedenini de şöyle ifade ederdi hep --yarın elin iti eziyet ederse benm canım yanar ayaklarının üzerine basacak işe başlamadan atanmadan, evlenmeyecek ,---Çookkk şükür koca parasına ihtiyacım yok sıkışırsam babam sağolsun ..
Çok tatlısınAaaa eşin seviyor seni hayatım .
Bende bende hep kazık yedim kız arkadaşalrımdan ondan uzak duruyorum.
Teşekkür ederin bekleyeceğim yanıtını
Kesinlikle katılıyorum benimde kızkardeşim yok
Dilayda çok şanslısın kıymetini bil
Bir ben zannediyordum benden bir tane daha varmış az önce onu demek ıstedım benim eşim olsa izin vermezdi bir daha gıtmeme
Geldiği gibi gitmiş zaten ama yinede birşey yaplaımıyız ne yapmalıyız ne önlem almalıyız bilmek istedim.
Daha içine taşınmadık böyle bir süprizle karşılaştık
ben bekarken başladım bu işe...ve o zamnda aynıydım kankalarımla...eşim hiç bir diyemezdi onlarla muhabbetime çünkü o yokken benim kankiler vardı...şuan boşum yine aynen takılıyoruz...hatta diyorum onlara...siz oturun durun üstünüze evlendim boşanıyorum...ikinciyide alırım
Çok tatlısınAaaa eşin seviyor seni hayatım .
hııııııımmmmmmmmmmm.. üzüldüm ayrılmana eşinden ama ben inanıyorum ki bir kadın artık dayanacak hiçbir nedeni kalmadıysa ancak o zaman boşanır ve eminim seninde çook haklı sebeplerin vardır ki boşanıyorsun.. umarım karşına senin değerini bilecek biri çıkar canım....,
ilkazra cım evet eşim sever beni :)))) ama çokda üzer( yaa çok kıskanç. yaaa bazan bunaltıyor adamı
hııııııımmmmmmmmmmm.. üzüldüm ayrılmana eşinden ama ben inanıyorum ki bir kadın artık dayanacak hiçbir nedeni kalmadıysa ancak o zaman boşanır ve eminim seninde çook haklı sebeplerin vardır ki boşanıyorsun.. umarım karşına senin değerini bilecek biri çıkar canım....,
ilkazra cım evet eşim sever beni :)))) ama çokda üzer( yaa çok kıskanç. yaaa bazan bunaltıyor adamı
işin gerçeği şu ki ben daha artık kimseyle evlenmek istemiyorum..korkuyorum...böyle çok daha mutluyum ben
Günaydın kızlar.
Günaydın kızlar.
en iyisi bende boşandım belli bir süre sonra ikinci evliliğimi yaptım
yaaa mutlu gibiyim ama keşke evlenmeseydim
Günaydın kızlar.