iş yerinde sıkılanlar buyrun:)

Benm şöyle bir artım var canım,Evlendikten sonra işe girmedim ,kimseye de muhtaçlığım yok ,gücüde yetmez bana ,olaydan haberi olsun istedim bişey olsa neden haberim yok demesin diye ,Ben her zaman şunu söylerim babam beni okuttu... okutmasının nedenini de şöyle ifade ederdi hep --yarın elin iti eziyet ederse benm canım yanar ayaklarının üzerine basacak işe başlamadan atanmadan, evlenmeyecek ,---Çookkk şükür koca parasına ihtiyacım yok sıkışırsam babam sağolsun ..

maşallah canım kardeşin varmış..herkes şanslı doğmuyor ,herkesin anası kız kardeş doğuramıyor.hep imrenmişimdir.ah ahhhhhhhhhhh

118 hatlarım başladı ufff elimde telefonla gömecekler beni valla mezarımada bir ahize resmi koysunlar takılıcam ara ara kızlar burdayım yani

Son düzenleme:
nedenini bulursan banada söle ( benim çok arkadaşım oldu ama hepsinden kazık yedim hep ... safmıyım lan ben

tabi ama şu anda avukat bey yok gelsin hemen cnm sorarım

Bende bende hep kazık yedim kız arkadaşalrımdan ondan uzak duruyorum.

Teşekkür ederin bekleyeceğim yanıtını

maşallah canım kardeşin varmış..herkes şanslı doğmuyor ,herkesin anası kız kardeş doğuramıyor.hep imrenmişimdir.ah ahhhhhhhhhhh

Kesinlikle katılıyorum benimde kızkardeşim yok

Dilayda çok şanslısın kıymetini bil

Bir ben zannediyordum benden bir tane daha varmış az önce onu demek ıstedım benim eşim olsa izin vermezdi bir daha gıtmeme

Geldiği gibi gitmiş zaten ama yinede birşey yaplaımıyız ne yapmalıyız ne önlem almalıyız bilmek istedim.

Daha içine taşınmadık böyle bir süprizle karşılaştık

Çok tatlısın Aaaa eşin seviyor seni hayatım .

zaten babalar olmasa benimkide öle çalışmasam bir telefonuma bakar bulur buluşturur yollar

şanslıyım evett

Çok tatlısın Aaaa eşin seviyor seni hayatım .

hııııııımmmmmmmmmmm.. üzüldüm ayrılmana eşinden ama ben inanıyorum ki bir kadın artık dayanacak hiçbir nedeni kalmadıysa ancak o zaman boşanır ve eminim seninde çook haklı sebeplerin vardır ki boşanıyorsun.. umarım karşına senin değerini bilecek biri çıkar canım....,

ilkazra cım evet eşim sever beni :)))) ama çokda üzer ( yaa çok kıskanç. yaaa bazan bunaltıyor adamı

kıskanç olduğu içinmi ayrılıysun konuyu kaçırmış olabilirm anlamadım

işin gerçeği şu ki ben daha artık kimseyle evlenmek istemiyorum..korkuyorum...böyle çok daha mutluyum ben

Kıskanç erkekleri sevmem canım.Eşin için konuşmicam ama ben şöyle bir kanıya vardım.Kişi neyse başkalarınıda öyle görür.Benim bir tanıdığım var adam bildiğin çapkın ( ben ona kısaca pezevenk diyorum )herkeste biliyor düşüp kalktığını eşi bile.Ve bu adam kızlarının nişanlılarını dahi eve getittirmiyor ,görüştürmüyor .Adam dünyaya pezevenk gözüyle bakıyor

işin gerçeği şu ki ben daha artık kimseyle evlenmek istemiyorum..korkuyorum...böyle çok daha mutluyum ben

en iyisi bende boşandım belli bir süre sonra ikinci evliliğimi yaptım
yaaa mutlu gibiyim ama keşke evlenmeseydim

en iyisi bende boşandım belli bir süre sonra ikinci evliliğimi yaptım
yaaa mutlu gibiyim ama keşke evlenmeseydim

ben öyle karar verdim...bir gün çocuk sahibi olmak istersem o zamn evlenirim...
eşinin ilk evliliğimi...yoksa o da mı ayrılmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…