iş yerinde sıkılanlar buyrun:)

adım burcu sekreterim ve birazdan telefonlarım hiç susmayacak kadar yoğun olacağım ama sıkılıyorum yinede sizler ne iş yapıyorsunuz

E eee kızlar ne yapıyorsunuz görüşmeyeli .serap hürremi izlemiş benm misafirim vardı.Şimdide iş te sıkılıyorum.İlk konuyu ben açayım bugün ..İş yerinde konuşacak adam akıllı birileri yok benm .Daha doğrusu vardı bir olay oldu artık merhaba merhaba ..Eşime kalsa yüzüne bile bakma diyor.Kadın 50 li yaşlarda bana şu kişi sana asılıyor dikkat et diyerek lafa girdi.sonrada o kişinin sevgilisinin kendisi olduğunu söyledi .:KK19::KK19:Kadın evli boyunca çocukları var adam evli boyunca sürüsü var.:KK1::KK1:Kadını kıskandırmayım diye ikisiylede konuşmuyorum.kadınla merhabam kaldı o kadar..

E eee kızlar ne yapıyorsunuz görüşmeyeli .serap hürremi izlemiş benm misafirim vardı.Şimdide iş te sıkılıyorum.İlk konuyu ben açayım bugün ..İş yerinde konuşacak adam akıllı birileri yok benm .Daha doğrusu vardı bir olay oldu artık merhaba merhaba ..Eşime kalsa yüzüne bile bakma diyor.Kadın 50 li yaşlarda bana şu kişi sana asılıyor dikkat et diyerek lafa girdi.sonrada o kişinin sevgilisinin kendisi olduğunu söyledi .:KK19::KK19:Kadın evli boyunca çocukları var adam evli boyunca sürüsü var.:KK1::KK1:Kadını kıskandırmayım diye ikisiylede konuşmuyorum.kadınla merhabam kaldı o kadar..

günaydın kızlarrrrr :))) :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

tövbe yarabbi terbiyesiz utanmadan bide bak ya nasıl sinir oldum
boşver cnm sen en güzelini yapmışsın..

sen kaç yaşındasın ki ilknur? çok ilginç ya varmı böyle aynı iş yerinde yasak ilişki ki ..bunlar alenen yaşıo belliki...uzak dur

ikazra aynen bende bazen şaşırıyorum evli ama türlü fırıldak işler çeviren kişilere gözümle gördüm ya pes dediğim şeyler oluyor

Günaydın kızlar bend egeldim

burcucum bende hukuk bürosundayım birazdan aynen benimkide başlar

Kızlar sizi bana Allah gönderdi heralde benimde br sorum vardı avukat arıyordum sormak için

medine de geldi:KK54::KK54:Ekip tamam ..Hoşgeldin canımccııımmm

Beni unuttunuz sankim

Gerçi ben hep yoğunum çok katılamıyorum ama olsun

Ben olayı eşime anlattım .Adam bana asılıyormuş filan diye bende uyuzun sıkıntısı var heralde dertleşmek istiyor filan zannediyorum ne bileyim 50 küsür yaşındaki adamın asılacağını babam yaşında utanmaz:KK19:

Sen herkesle böyle bıcır bıcır konuşursan olacağı bu işte herkesle konuşmak zorunda değilsin dedi eşim. Ama ben herkesle gerçekten aynıyım :KK1::KK1::KK1:adam babam yaşında yaa:KK4::KK4:

Beni iyerinde işim gereği kimse sevmez onun için hiç arkadaşım yoktur.

Dolayısı ile ne olur ne biter hiç haberim bile olmaz herkesle mrahaba merhaba

Bİr zamanalr bir arkadaşım vardı aldım nasibimi ondana rtık uzak duruyorum herkesten

sor şekerim sor..artık bir boşanma avukatı kadar çok şey biliorum...bende yardımcı olurum heheheyyy:KK52:

Ben olayı eşime anlattım .Adam bana asılıyormuş filan diye bende uyuzun sıkıntısı var heralde dertleşmek istiyor filan zannediyorum ne bileyim 50 küsür yaşındaki adamın asılacağını babam yaşında utanmaz:KK19:

Sen herkesle böyle bıcır bıcır konuşursan olacağı bu işte herkesle konuşmak zorunda değilsin dedi eşim. Ama ben herkesle gerçekten aynıyım :KK1::KK1::KK1:adam babam yaşında yaa:KK4::KK4:

İlkazra

İyi eşin sakin karşılamış benimki direk beni işten çıkartırdı

sen kaç yaşındasın ki ilknur? çok ilginç ya varmı böyle aynı iş yerinde yasak ilişki ki ..bunlar alenen yaşıo belliki...uzak dur

Benim aklım halen almıyor varmış ve etraflarındaki insanlarda biliyor.Kimsede çamura taş atmak istemiyor sıçramasın diyee bende 3 maymunu oynuyorum.Duymadım görmedim Bilmiyorum:KK4::KK4:

terbiyesiz:KK1::KK1: eşin haklı ama hangi konuda kısmanmakta erkeklerin huyunu
biliyoruz pislik adamın utanmazlığı

Şöyle bir şey

Biz ev aldık eski ev sahibi icralıkmış dün avukat gelmiş adrese dayalı bilgilerden eve icra için. Ama adam başka şehre taşınddı bizde daha ikametgahımızı aldırmadık henüz tam oturmaya başlamadığımız için ikametgahımızı aldırdığımızda onun ikametgahı düşer mi başka birşey yapmamıza gerek var mı? yada ne yapmalıyız?

X