- 10 Eylül 2012
- 306
- 0
günaydın kıızlarrr benide kabul edermisiniz işyerinde çatlayan biri olarak
hoşgeldin canıımmm tabiki ne demek:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın kıızlarrr benide kabul edermisiniz işyerinde çatlayan biri olarak
adım burcu sekreterim ve birazdan telefonlarım hiç susmayacak kadar yoğun olacağım ama sıkılıyorum yinede sizler ne iş yapıyorsunuz
E eee kızlar ne yapıyorsunuz görüşmeyeli .serap hürremi izlemiş benm misafirim vardı.Şimdide iş te sıkılıyorum.İlk konuyu ben açayım bugün ..İş yerinde konuşacak adam akıllı birileri yok benm .Daha doğrusu vardı bir olay oldu artık merhaba merhaba ..Eşime kalsa yüzüne bile bakma diyor.Kadın 50 li yaşlarda bana şu kişi sana asılıyor dikkat et diyerek lafa girdi.sonrada o kişinin sevgilisinin kendisi olduğunu söyledi .Kadın evli boyunca çocukları var adam evli boyunca sürüsü var.Kadını kıskandırmayım diye ikisiylede konuşmuyorum.kadınla merhabam kaldı o kadar..
E eee kızlar ne yapıyorsunuz görüşmeyeli .serap hürremi izlemiş benm misafirim vardı.Şimdide iş te sıkılıyorum.İlk konuyu ben açayım bugün ..İş yerinde konuşacak adam akıllı birileri yok benm .Daha doğrusu vardı bir olay oldu artık merhaba merhaba ..Eşime kalsa yüzüne bile bakma diyor.Kadın 50 li yaşlarda bana şu kişi sana asılıyor dikkat et diyerek lafa girdi.sonrada o kişinin sevgilisinin kendisi olduğunu söyledi .Kadın evli boyunca çocukları var adam evli boyunca sürüsü var.Kadını kıskandırmayım diye ikisiylede konuşmuyorum.kadınla merhabam kaldı o kadar..
günaydın kızlarrrrr :)))
burcucum bende hukuk bürosundayım birazdan aynen benimkide başlar
medine de geldiEkip tamam ..Hoşgeldin canımccııımmm
Ben olayı eşime anlattım .Adam bana asılıyormuş filan diye bende uyuzun sıkıntısı var heralde dertleşmek istiyor filan zannediyorum ne bileyim 50 küsür yaşındaki adamın asılacağını babam yaşında utanmaz
Sen herkesle böyle bıcır bıcır konuşursan olacağı bu işte herkesle konuşmak zorunda değilsin dedi eşim. Ama ben herkesle gerçekten aynıyım adam babam yaşında yaa
Beni iyerinde işim gereği kimse sevmez onun için hiç arkadaşım yoktur.
Dolayısı ile ne olur ne biter hiç haberim bile olmaz herkesle mrahaba merhaba
Bİr zamanalr bir arkadaşım vardı aldım nasibimi ondana rtık uzak duruyorum herkesten
sen kaç yaşındasın ki ilknur? çok ilginç ya varmı böyle aynı iş yerinde yasak ilişki ki ..bunlar alenen yaşıo belliki...uzak dur
Ben olayı eşime anlattım .Adam bana asılıyormuş filan diye bende uyuzun sıkıntısı var heralde dertleşmek istiyor filan zannediyorum ne bileyim 50 küsür yaşındaki adamın asılacağını babam yaşında utanmaz
Sen herkesle böyle bıcır bıcır konuşursan olacağı bu işte herkesle konuşmak zorunda değilsin dedi eşim. Ama ben herkesle gerçekten aynıyım adam babam yaşında yaa
Beni iyerinde işim gereği kimse sevmez onun için hiç arkadaşım yoktur.
Dolayısı ile ne olur ne biter hiç haberim bile olmaz herkesle mrahaba merhaba
Bİr zamanalr bir arkadaşım vardı aldım nasibimi ondana rtık uzak duruyorum herkesten