iş yerinde sıkılanlar buyrun:)

Neden böyle yapar anlamam
Zaten aylarca görüşmüyosunuz,görüşemiyosunuz. Tamam oda oğlunu özlüyodur ama öyle davranmanın da anlamı yok ki
Allahım sizi tez zamanda kavuştursun kuzummmm

ya 15 gün izni var daha tubimm iznide uzamıştı sevinmiştik ama böle oldu
bayrama 3-5 gün kala gidicekti saten durdurmadı ya anlayış sıfır yani..
sanki ben özlemedim ondan çok özledim be

Neden böyle yapar anlamam
Zaten aylarca görüşmüyosunuz,görüşemiyosunuz. Tamam oda oğlunu özlüyodur ama öyle davranmanın da anlamı yok ki
Allahım sizi tez zamanda kavuştursun kuzummmm

kuzum ben çıkıyorum çoookk öpüyorum seniii
yarın görüşürüzzz

gittii kuzummm cadı kaynana aradı durdu oğlumu bende göriyim gelsin bilmem ne ağlamalar zırlamalarr
çoçukda napsın gitti işte bu sabah
sonm son görsün evlenincee görüyomu bakalım oğlunu

canım günaydın merağımı mazur gor konusmalarınızı okudumda sevgilin ne iş yapıyorda gorusemıyorsunuz ? bide allah yardımcın olsun yaa kaynana konusunda sımdıden boyleyse evlenınce neler yapmaya kalkar umarım sevgılın ana kuzusu deildir oyleyse işin cook zor.

canım asker benimki ya 2 ay falan görüşemedik 1 hafta olmuştu geleli 1 ay izni var 2 hafta yanımda durup gidicekti memleketine
anası durdurmadı işte cocukta napsın gitti artık
valla yapsın şimdiden evleninceee göstermicem oğlunun yüzünü onaa

günaydın canlarımnasılsınız...özledim sizleri yaa

aaa çağlamm günaydın nerelerdesinn görüşemioruzz

Allahım tez zamanda kavustursun sizi siboşum benim

hapsuu bacım iyiyim saol sen nasılsın datlımm

bende iyiyim canım :) bilgisayarım bozuldu işyerinde arkadası oturdugu yerden attım ben gectım ay bılgısayarsız zaman hiç gecmıyor yaa

tez zamanda kavuşun inşallah canım . mesleğimi yoksa askerliği mi?

aaa çağlamm günaydın nerelerdesinn görüşemioruzz

melegim yogundum biliyorsun yoksa sizi ihmal edermiyim hec...oyyyy kimin kusuları

bende iyiyim canım :) bilgisayarım bozuldu işyerinde arkadası oturdugu yerden attım ben gectım ay bılgısayarsız zaman hiç gecmıyor yaa

valla öyle dün kıvrandım iş coktu giremedim pek buraya

Bende geldimmmm, günaydın hepinizee güzellerrr

kaymaklı kadayıfım hosgeldinnnn

Günaydın kızlar

günaydın canım...nerelerdesin yaaa.dilaydam da girmiyo sende..özledim valla:26::26:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…