iş yerinde sıkılanlar buyrun:)

geldiiiim.bugün biraz güneşi gördük.ısıneverdi bedenlerimiz.hafta sonu gelyo holeeeeey.hergün tatil olsa yaba yaba duuuu....

Bu Siboşş nerde yineeeee....Siboşşşşşşşşşşşşşşşş nerdesin havadis var gel bura cabuk bal kaymak :KK52::KK52::KK52::KK52:

yerimmmmmm yaaaaaaaaa böcüüükkkk :KK9::KK9::KK9:
niyee resimm çekmedinn yaaaa :KK50::KK50:
çook merak ettiimm amaa beeennn bebeeekimm yaa :KK50:

kuzum cekitrmediler simdik...kesinleşsin öle cekerim...ama hangi gelinlik oldugunu gösterebilirim...Dilan Hanım diye bi dizi varya o kadının üstündeki gelinliği denedim...38 bedendi ama biraz sıkıstırdık...üstüme göre dikilecek tabi yenisi...36 beden olcek :KK70:
biliyosun kolları fln dantelli istiyodum ama besleme gibi oldum küçücük oldugumdan tasıyamadım herhalde yakısmadı...bunu giydirdi kadın işi biliyo yaa :KK66::KK52: ama ben bittim...ten rengim ve sac rengimle süper oldu...kırık beyaz gelinlik...işte bu :KK52::KK52::KK52:

$1410_dila-hanim-gelinligi-dizisponsorlari_com_4.jpg
$1410_dila-hanim-gelinligi-dizisponsorlari_com_2.jpg
$DILA-H~1.jpg

Son düzenleme:
kuzum cekitrmediler simdik...kesinleşsin öle cekerim...ama hangi gelinlik oldugunu gösterebilirim...Dilan Hanım diye bi dizi varya o kadının üstündeki gelinliği denedim...38 bedendi ama biraz sıkıstırdık...üstüme göre dikilecek tabi yenisi...36 beden olcek :KK70:
biliyosun kolları fln dantelli istiyodum ama besleme gibi oldum küçücük oldugumdan tasıyamadım herhalde yakısmadı...bunu giydirdi kadın işi biliyo yaa :KK66::KK52: ama ben bittim...ten rengim ve sac rengimle süper oldu...kırık beyaz gelinlik...işte bu :KK52::KK52::KK52:

Eki Görüntüle 532235
Eki Görüntüle 532234
Eki Görüntüle 532233

:KK53::KK53: kuzummm çok güzel bi model yaa bu arkası önü komple süpeeerr
ayy çok merak ettim nasıl olduğunu yaa eminimmm çookkk yakışmıştırr sanaa yaaa :KK16::KK16:
sen nası küçücüksün ayrıca yaa :KK9::KK9::KK9: hiç öle durmuodun resimlerde :KK9::KK9:

:KK53::KK53: kuzummm çok güzel bi model yaa bu arkası önü komple süpeeerr
ayy çok merak ettim nasıl olduğunu yaa eminimmm çookkk yakışmıştırr sanaa yaaa :KK16::KK16:
sen nası küçücüksün ayrıca yaa :KK9::KK9::KK9: hiç öle durmuodun resimlerde :KK9::KK9:

kıs 1.63 boy kilo 49.6 (dün baktım daha:KK52:) yani minnacıgım....alpim 1.85 boy 90 kilo ahhahahaha dev yani devim benim :KK52::KK52::KK52:

bu arada gelinliği biraz değiştirmişler kuzum.arkasında kocaman bi kurdela var.....cok tatlı olmus öle bence....eteginde biraz daha ısıltı var gögüs kısmındakilerden...yaa cok yakıstı...ben cok begendim.....ama kiralamak 1900 satın almak 2900...iyi bi pazarlık yapmamız lazım 1600 e falan düsürsek iyi.....

kıs 1.63 boy kilo 49.6 (dün baktım daha:KK52:) yani minnacıgım....alpim 1.85 boy 90 kilo ahhahahaha dev yani devim benim :KK52::KK52::KK52:

bu arada gelinliği biraz değiştirmişler kuzum.arkasında kocaman bi kurdela var.....cok tatlı olmus öle bence....eteginde biraz daha ısıltı var gögüs kısmındakilerden...yaa cok yakıstı...ben cok begendim.....ama kiralamak 1900 satın almak 2900...iyi bi pazarlık yapmamız lazım 1600 e falan düsürsek iyi.....

:KK9::KK9::KK9::KK9: ben daha minnaağımm bee 1.58 boyyy kiloyu hiç demiyimmm :KK9::KK9:
satın almıcaksın yani sen ölemi canım ?
kiralıcaksanda pazarlık yaparsın tabi yaa 1.900 de cok saten kıralamayaa :KK47:

:KK9::KK9::KK9::KK9: ben daha minnaağımm bee 1.58 boyyy kiloyu hiç demiyimmm :KK9::KK9:
satın almıcaksın yani sen ölemi canım ?
kiralıcaksanda pazarlık yaparsın tabi yaa 1.900 de cok saten kıralamayaa :KK47:

yerim ben seni minnagım benim:KK56:

yok kuzum ya..satın almıcam..cok para yani 2900...yani bize göre cok:KK43: hem alsam bile sonra napcam ya kalabalık....:)):KK1::KK1::KK1:

yerim ben seni minnagım benim:KK56:

yok kuzum ya..satın almıcam..cok para yani 2900...yani bize göre cok:KK43: hem alsam bile sonra napcam ya kalabalık....:)):KK1::KK1::KK1:

çok para tabi 3.000 de sen ona :KK9::KK9:
ama uygun olaydı alırdın be ben almaktan yanayımm dursun ölee herseye yer bulcam ona mı bulamıcam :KK9::KK9::KK9:
yaa valla çok merak ettim ben seni bunun içinde yaaa :18::18:

çok para tabi 3.000 de sen ona :KK9::KK9:
ama uygun olaydı alırdın be ben almaktan yanayımm dursun ölee herseye yer bulcam ona mı bulamıcam :KK9::KK9::KK9:
yaa valla çok merak ettim ben seni bunun içinde yaaa :18::18:

bayramdan snra gidicem...hem alpişimin bi kredi durumu var bu ay sonu....kredi bi hallolsun hemen gidicem...o zaman cekerim foto...500 kapora istiyo...onu verdik mi cektirir hatun :KK52::KK52::KK52:

X