iş yerinde sıkılanlar buyrun:)

kıbrısta sel alarmı verıldı 2 gundur bugun okullar tatıl edıldı. baya calısmalar yapıldı en az zararla gecsın dıye ve durum ne bılıyomusunuz yazlık gıymekteyız hafıfı bır ruzgar var gunes taş yakıyoo taşşşş :)

yağmur yağıyor hava kapalı canım sıkkın eve gitsem,çeksem battaniyemi üzerime elimde abur cubur olsaaaaa:)))

kıbrısta sel alarmı verıldı 2 gundur bugun okullar tatıl edıldı. baya calısmalar yapıldı en az zararla gecsın dıye ve durum ne bılıyomusunuz yazlık gıymekteyız hafıfı bır ruzgar var gunes taş yakıyoo taşşşş :)

Burda da yağmur yok ama hava serinn, üşüyorummm :KK43:

3 kişinin hatasını sabahdan beri toparlamaya çalışıyordum bilin bakalım ne oldu?
Hatalarını yöneticiler görmeden düzeltmeye çalışan benim hatam olmuş oldu bu devirde iylik yapmayacaksın arkadaş:KK47::KK47::KK47:

Malesef öyle canım insanlara iyilik yaramıyorr

bu topiği yeni keşfettim

tam şu anda aklımdan geçenleri söylüyorsun

Hoşgeldin o zaman canımm :KK16:

ayhh ölüyorummm sanırımmm ne bu yaaa :KK52::KK52:
çok sıkıldımmm allahımmm kaçıp gidiceğimm bi sevgilimdee yokk artık :KK19::KK19::KK19:

gittii kuzummm cadı kaynana aradı durdu oğlumu bende göriyim gelsin bilmem ne ağlamalar zırlamalarr :KK47:
çoçukda napsın gitti işte bu sabah
sonm son görsün evlenincee görüyomu bakalım oğlunu :KK47: :KK19:

Neden böyle yapar anlamam
Zaten aylarca görüşmüyosunuz,görüşemiyosunuz. Tamam oda oğlunu özlüyodur ama öyle davranmanın da anlamı yok ki :KK20:
Allahım sizi tez zamanda kavuştursun kuzummmm

X