- 25 Ağustos 2011
- 6.461
- 673
Nerdesiizzzz, ben çok sıkılıyorummmm
bende öyleeeeee
içimmm şiştii sıkıntıdaannn ölcemm heralde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nerdesiizzzz, ben çok sıkılıyorummmm
bende öyleeeeee
içimmm şiştii sıkıntıdaannn ölcemm heralde
Ay kuzum benime içimde bi sıkıntı var sanki can vercem şimdi yaa
Bide uyku bastırdı
ay valla havada kapalı sanki akşam gibi ya burda poofffff
Hayırdır canım ne oldu ?
neden hatice noldu ?
tam şu anda aklımdan geçenleri söylüyorsunyağmur yağıyor hava kapalı canım sıkkın eve gitsem,çeksem battaniyemi üzerime elimde abur cubur olsaaaaa:)))
yağmur yağıyor hava kapalı canım sıkkın eve gitsem,çeksem battaniyemi üzerime elimde abur cubur olsaaaaa:)))
kıbrısta sel alarmı verıldı 2 gundur bugun okullar tatıl edıldı. baya calısmalar yapıldı en az zararla gecsın dıye ve durum ne bılıyomusunuz yazlık gıymekteyız hafıfı bır ruzgar var gunes taş yakıyoo taşşşş :)
3 kişinin hatasını sabahdan beri toparlamaya çalışıyordum bilin bakalım ne oldu?
Hatalarını yöneticiler görmeden düzeltmeye çalışan benim hatam olmuş oldu bu devirde iylik yapmayacaksın arkadaş
bu topiği yeni keşfettim
tam şu anda aklımdan geçenleri söylüyorsun
yağmur yağıyor hava kapalı canım sıkkın eve gitsem,çeksem battaniyemi üzerime elimde abur cubur olsaaaaa:)))
Burda da yağmur yok ama hava serinn, üşüyorummm
Malesef öyle canım insanlara iyilik yaramıyorr
Hoşgeldin o zaman canımm
bunu hallederimde bundan sonra sıkıntıya girmeyecek kadar akıllı değiller yarın bu duruma gelince nasıl yardım isteyecekler?
Gerçek yüzlerini görmen için bir fırsat olmuş işte canım. Bundan sonra sende hakettikleri gibi davranırsın..
Öyle olacak zaten önce bir sirkeledim hepsini tabi fırçayı ben yedikten sonra oldu.Bundan sonrada böyle olacak
ayhh ölüyorummm sanırımmm ne bu yaaa
çok sıkıldımmm allahımmm kaçıp gidiceğimm bi sevgilimdee yokk artık
Aa gitti mi kuzum eniştee
gittii kuzummm cadı kaynana aradı durdu oğlumu bende göriyim gelsin bilmem ne ağlamalar zırlamalarr
çoçukda napsın gitti işte bu sabah
sonm son görsün evlenincee görüyomu bakalım oğlunu