nerelerdesınızzzzzzzzzzz :26::26:
neden ki canım :26:Hiç gelemedim ben bugün. Saçma bi kargaşa vardı sanki başımdaa :26:
Bu Siboşş nerde yineeeee....Siboşşşşşşşşşşşşşşşş nerdesin havadis var gel bura cabuk bal kaymak
ama ama ben gelinlik giydim ki dün...cok heycanlandım ki
yerimmmmmm yaaaaaaaaa böcüüükkkk
niyee resimm çekmedinn yaaaa
çook merak ettiimm amaa beeennn bebeeekimm yaa
kuzum cekitrmediler simdik...kesinleşsin öle cekerim...ama hangi gelinlik oldugunu gösterebilirim...Dilan Hanım diye bi dizi varya o kadının üstündeki gelinliği denedim...38 bedendi ama biraz sıkıstırdık...üstüme göre dikilecek tabi yenisi...36 beden olcek
biliyosun kolları fln dantelli istiyodum ama besleme gibi oldum küçücük oldugumdan tasıyamadım herhalde yakısmadı...bunu giydirdi kadın işi biliyo yaaama ben bittim...ten rengim ve sac rengimle süper oldu...kırık beyaz gelinlik...işte bu
Eki Görüntüle 532235
Eki Görüntüle 532234
Eki Görüntüle 532233
kuzummm çok güzel bi model yaa bu arkası önü komple süpeeerr
ayy çok merak ettim nasıl olduğunu yaa eminimmm çookkk yakışmıştırr sanaa yaaa
sen nası küçücüksün ayrıca yaahiç öle durmuodun resimlerde
kıs 1.63 boy kilo 49.6 (dün baktım daha) yani minnacıgım....alpim 1.85 boy 90 kilo ahhahahaha dev yani devim benim
bu arada gelinliği biraz değiştirmişler kuzum.arkasında kocaman bi kurdela var.....cok tatlı olmus öle bence....eteginde biraz daha ısıltı var gögüs kısmındakilerden...yaa cok yakıstı...ben cok begendim.....ama kiralamak 1900 satın almak 2900...iyi bi pazarlık yapmamız lazım 1600 e falan düsürsek iyi.....
ben daha minnaağımm bee 1.58 boyyy kiloyu hiç demiyimmm
satın almıcaksın yani sen ölemi canım ?
kiralıcaksanda pazarlık yaparsın tabi yaa 1.900 de cok saten kıralamayaa
yerim ben seni minnagım benim
yok kuzum ya..satın almıcam..cok para yani 2900...yani bize göre cokhem alsam bile sonra napcam ya kalabalık....:))
çok para tabi 3.000 de sen ona
ama uygun olaydı alırdın be ben almaktan yanayımm dursun ölee herseye yer bulcam ona mı bulamıcam
yaa valla çok merak ettim ben seni bunun içinde yaaa :18::18:
bayramdan snra gidicem...hem alpişimin bi kredi durumu var bu ay sonu....kredi bi hallolsun hemen gidicem...o zaman cekerim foto...500 kapora istiyo...onu verdik mi cektirir hatun
bekliyorumm ozamannn ahannndaaa böleeee
bende sabırsızlıkla bekliyorum....bayram gelsin gitsin bitsin hemen gelinlikime kavuşim tabi fiyatta anlasırsak :26::26: