- 10 Eylül 2012
- 306
- 0
ben öyle karar verdim...bir gün çocuk sahibi olmak istersem o zamn evlenirim...
eşinin ilk evliliğimi...yoksa o da mı ayrılmış
onunda ikinci evliliği ama onun çocuğu yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben öyle karar verdim...bir gün çocuk sahibi olmak istersem o zamn evlenirim...
eşinin ilk evliliğimi...yoksa o da mı ayrılmış
onunda ikinci evliliği ama onun çocuğu yok
senen çocugun kaç yaşında...bu arada sen kaç yaşındasın
Teşekkürler kızlar.Ne çok boşanmış varmış aramızda :) bende boşandım bir psikopattan.Şimdi nişanlıyım ve mutluyum çok şükür.
2tane var cnm biri 9 biri 7
9 yaşındaki babasında 7 yaşındaki bende
şu anda ben 28 yaşındayım
Teşekkürler kızlar.Ne çok boşanmış varmış aramızda :) bende boşandım bir psikopattan.Şimdi nişanlıyım ve mutluyum çok şükür.
kıskanç olduğu içinmi ayrılıysun konuyu kaçırmış olabilirm anlamadım
işin gerçeği şu ki ben daha artık kimseyle evlenmek istemiyorum..korkuyorum...böyle çok daha mutluyum ben
Kıskanç erkekleri sevmem canım.Eşin için konuşmicam ama ben şöyle bir kanıya vardım.Kişi neyse başkalarınıda öyle görür.Benim bir tanıdığım var adam bildiğin çapkın ( ben ona kısaca pezevenk diyorum )herkeste biliyor düşüp kalktığını eşi bile.Ve bu adam kızlarının nişanlılarını dahi eve getittirmiyor ,görüştürmüyor .Adam dünyaya pezevenk gözüyle bakıyor
Allahım sabır versin canım...çok genç evlenmişsin..inşallah bununla bir ömür boyu mutlu olursun
ilkduyansenol kız yook allah korusun ben değil abeta arkadaş boşanmış.... Allaha a şükür iyiyiz biz eşimle az biraz kıskanç ve sinirli ama oda hırsından beni çok sakınmasından olduğuna eminim
abetacım nasıl mutluysan öle takıl bencede gerisi boş 2 günlük dünya.....
ilkazra bende kıskanç erkek sevmem ama ben eminim eşimden çok şükür... kocam beni herşeyden deli gibi sakınır canım kocişim
zaten bu yönünü bilmesem asla katlanamam sanırım... ewet senin gördüğün örnekler benim çevremdede var ama benim eşim asla öyle biri değildir canım çok şükür evinden işine işinden benim yanıma koşan biri kocam ... yani herkes o verdiğin örnekteki gibi değildir benim eşim sadece bana karşı böle bi tutumda.. annesine karışmaz mesela....
Sağolun kızlar.İnşallah ikincilerde yüzümüz güler.
Evlenmek çok kolay da boşanmak işkence
doğrusu ben kıskanç adam severim tabiki bazen bunalırsın ama olsun benim kocam
beni kıskanmalı eğer beni kıskanmassa işte o zaman sorun var demektir...
atlatana kadar ömürden ömür gidiyor
başınıza gelenleri abartırsanız kendinize zarar verirsiniz...bende ayrıldım hemde çiçeği burnunda eşimden...3 aylık yuvam yıkıldı...en fazla 1-2 ay sürdü acım..sonra yoluma baktım..ve halada davam sürüyor...verdim avukata süründür dedim..o çok ii yapıo...bense hayatıma devam ediyorum..
Çocukla çok zor doğru.Şanslıyım ki çocuk yok.Ben aşk acısı falan çekmedim sadece kurtulmak için çok çektim.
O da 1 yıllık evlilik için 2 bçk yıl süren dava yüzünden.Kabus gibi.
Ne olursa olsun aşkından ölsende yürümüyorsa ayrılacaksın.Hayatı zindan etmeden.
Çocukta olsa huzursuz bir evde büyümesinden se ayrı büyüsün.
merhaba kızlar nasılsınız bende iş yerindeyim ve acayip canım sıkılıyo hiç zaman geçmiyo