iş yerinde sıkılanlar buyrun:)

Teşekkürler kızlar.Ne çok boşanmış varmış aramızda :) bende boşandım bir psikopattan.Şimdi nişanlıyım ve mutluyum çok şükür.

kıskanç olduğu içinmi ayrılıysun konuyu kaçırmış olabilirm anlamadım

işin gerçeği şu ki ben daha artık kimseyle evlenmek istemiyorum..korkuyorum...böyle çok daha mutluyum ben

Kıskanç erkekleri sevmem canım.Eşin için konuşmicam ama ben şöyle bir kanıya vardım.Kişi neyse başkalarınıda öyle görür.Benim bir tanıdığım var adam bildiğin çapkın ( ben ona kısaca pezevenk diyorum )herkeste biliyor düşüp kalktığını eşi bile.:KK19:Ve bu adam kızlarının nişanlılarını dahi eve getittirmiyor ,görüştürmüyor .Adam dünyaya pezevenk gözüyle bakıyor

ilkduyansenol kız yook allah korusun ben değil abeta arkadaş boşanmış.... Allaha a şükür iyiyiz biz eşimle az biraz kıskanç ve sinirli ama oda hırsından beni çok sakınmasından olduğuna eminim :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

abetacım nasıl mutluysan öle takıl bencede gerisi boş 2 günlük dünya.....
ilkazra bende kıskanç erkek sevmem ama ben eminim eşimden çok şükür... kocam beni herşeyden deli gibi sakınır canım kocişim :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:
zaten bu yönünü bilmesem asla katlanamam sanırım... ewet senin gördüğün örnekler benim çevremdede var ama benim eşim asla öyle biri değildir canım çok şükür evinden işine işinden benim yanıma koşan biri kocam ... yani herkes o verdiğin örnekteki gibi değildir benim eşim sadece bana karşı böle bi tutumda.. annesine karışmaz mesela....

Teşekkürler kızlar.Ne çok boşanmış varmış aramızda :) bende boşandım bir psikopattan.Şimdi nişanlıyım ve mutluyum çok şükür.

hoşgeldin canım... senin konunu biliyorum tatlım inş. çoookkk mutlu olursun...

ilkduyansenol kız yook allah korusun ben değil abeta arkadaş boşanmış.... Allaha a şükür iyiyiz biz eşimle az biraz kıskanç ve sinirli ama oda hırsından beni çok sakınmasından olduğuna eminim :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

abetacım nasıl mutluysan öle takıl bencede gerisi boş 2 günlük dünya.....
ilkazra bende kıskanç erkek sevmem ama ben eminim eşimden çok şükür... kocam beni herşeyden deli gibi sakınır canım kocişim :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:
zaten bu yönünü bilmesem asla katlanamam sanırım... ewet senin gördüğün örnekler benim çevremdede var ama benim eşim asla öyle biri değildir canım çok şükür evinden işine işinden benim yanıma koşan biri kocam ... yani herkes o verdiğin örnekteki gibi değildir benim eşim sadece bana karşı böle bi tutumda.. annesine karışmaz mesela....

doğrusu ben kıskanç adam severim tabiki bazen bunalırsın ama olsun benim kocam
beni kıskanmalı eğer beni kıskanmassa işte o zaman sorun var demektir...

Sağolun kızlar.İnşallah ikincilerde yüzümüz güler.
Evlenmek çok kolay da boşanmak işkence
:KK14:

doğrusu ben kıskanç adam severim tabiki bazen bunalırsın ama olsun benim kocam
beni kıskanmalı eğer beni kıskanmassa işte o zaman sorun var demektir...

aynen canım bencede bazan bunaltsada oda olamsa problem var demektir...
ayrıcada çok kırıldım ilkazra nın yorumuna ve verdiği örnekteki adama... neymiş kişi neyse öylke görürmüş herkesi... benim eşim asla asla öyle değildir.. herkeste aynı değildir... benim abimler bana hiç karışmadılar ama eşlerini deli gibi sakınırlar kıskanırlar bu aşktan gelen bir duygudur bence gayet normal.. ne yani benim abimlerde mi öyle ahlaksızlar şimdiiii.... ASLAAA ........!!!!! ÇOK SAÇMA....

Son düzenleme:
atlatana kadar ömürden ömür gidiyor

başınıza gelenleri abartırsanız kendinize zarar verirsiniz...bende ayrıldım hemde çiçeği burnunda eşimden...3 aylık yuvam yıkıldı...en fazla 1-2 ay sürdü acım..sonra yoluma baktım..ve halada davam sürüyor...verdim avukata süründür dedim..o çok ii yapıo...bense hayatıma devam ediyorum..

başınıza gelenleri abartırsanız kendinize zarar verirsiniz...bende ayrıldım hemde çiçeği burnunda eşimden...3 aylık yuvam yıkıldı...en fazla 1-2 ay sürdü acım..sonra yoluma baktım..ve halada davam sürüyor...verdim avukata süründür dedim..o çok ii yapıo...bense hayatıma devam ediyorum..

işin içinde çocuk olunca abartsanda abartmasanda yıpranıyorsun.....

Çocukla çok zor doğru.Şanslıyım ki çocuk yok.Ben aşk acısı falan çekmedim sadece kurtulmak için çok çektim.
O da 1 yıllık evlilik için 2 bçk yıl süren dava yüzünden.Kabus gibi.
Ne olursa olsun aşkından ölsende yürümüyorsa ayrılacaksın.Hayatı zindan etmeden.
Çocukta olsa huzursuz bir evde büyümesinden se ayrı büyüsün.

merhaba kızlar nasılsınız bende iş yerindeyim ve acayip canım sıkılıyo hiç zaman geçmiyo

Çocukla çok zor doğru.Şanslıyım ki çocuk yok.Ben aşk acısı falan çekmedim sadece kurtulmak için çok çektim.
O da 1 yıllık evlilik için 2 bçk yıl süren dava yüzünden.Kabus gibi.
Ne olursa olsun aşkından ölsende yürümüyorsa ayrılacaksın.Hayatı zindan etmeden.
Çocukta olsa huzursuz bir evde büyümesinden se ayrı büyüsün.

öyle tabi benimde 2 yıllık evliliğim 3 senede bitti o dönem zaten
olan oluyor....

X