İş yerinde saygı

sevdicek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2011
666
8
46
Adana
Merhaba arkadaşlar,

Ben 23 yaşındayım, mezun olup işe atılalı bir buçuk sene oldu. Hayatın şanslı kesiminden sayılırım, ailemizin maddi durumu iyi böyle olunca hemen babamın yanında konum sahibi oldum. Ama bu konumu hak etmek için de elimden geleni yaptım. Boş boş oturmadım yani. Hala her gün en geç ben çıkarım iş yerinden. Yeni gelenlere bile tüm işlemleri ben öğretiyorum artık. (Bunları anlatmamın sebebi derdimi tam anlamanız)
Şimdi soruna gelince, şirket bünyesinde farklı dallarla 60 küsür kişi var ama en küçük benim. Babam inanılmaz otoriter bir adamdır bu yüzden kimsenin beni ezebilme ihtimali olmadı. Ama hep kötü bakışlar,dedikodu,hatamı yakalamaya çalışmalarıyla geçiyor günlerim.
Herkesle mesafeliyim çünkü ne zaman birine gülsem, iki gün sonra farklı durumlar ortaya çıkıyor.
Oysa bende isterdim iş yerinde iki muhabbet edebileceğim birileri olsun. Hal böyle olunca hep yalnız kalıyorum.
Mesela hemen yanı başımda doğum günü kutluyorlar. Hani çağırsalar ne fazlalığım olacak, ama yok.
Sizce ne yapmalıyım ? Çok sıkıldım artık kadın kıskançlığı çok fena. İş yerinde stresten belli-belirsiz göz seyirmesi bile oluştu bende.
Babam pek kimseyle muhabbet etmemi istemiyor aslında ama haftamın 6 günü ve ortalama günde 11 saattimin geçtiği bu yerde bu kadar düşman hissedilmek beni inanılmaz yordu.
Önerebileceğiniz birşeyler var mı kızlar ?

Canımm takıl KK hayatını yaşa burda arkadaşlar edin kendine

İş yeri zor, hele ki patron kızısın e yaşında küçük mesafeli olmak zorundasın olacak böyle zamanla düzelir bence 1,5sene çok uzun bi süre değil zamanla herkes birbirini tanır. Ama sen sıradan bi çalışan olmıcağın için herzaman aranızda bi mesefa olcak herşeyi seninle paylaşamıcaklar maalesef

Doğru bende hiç bir şeyi paylaşamayacağımı biliyorum ama bazen kendimi sınıfta dışlanan çocuk gibi hissediyorum.
Sanırım bunun için bir orta yolda yok.

Maalesef sen ne yaparsan yap, ne kadar iyi olursan ol sen hep patronun kızısın, eğer bunu ciddi boyutlarda takıntı haline getiriyorsan maaşlı çalışabilceğin başka bi işe gir derim

Babamı tek bırakamam ki gece-gündüz işi öğretmekle uğraşıyor. Liseye giden bir erkek kardeşim var onun da işe gelme zamanına daha çok var. Hal böyle olunca sorumluluk kız olmama rağmen fazla. Yani her gülün dikeni var.
Yine de teşekkür ederim yorumların için. Umursamamayı öğrenmem lazım sanırım.

Seni çok iyi anlayabiliyorum. Bizim patronun oğlu bikaç ay sonra iş yerimizden bir arkadaşla nikah masasına oturacak.
Kızı o kadar dışladı ki herkes.Önceden canım,gülüm diyenler şimdi arkasından dedikodu yapan,fitne,fesatlık düşünen kişiler oldu çıktı.
Böyle olunca da kızcağız tabi baya bir üzüldü.
Allah'tan akrabalık derecesi olduğundan ben varım da biraz rahatladı.
Bence sen ne kadar kendini anlatmaya çalışsanda anlayan olmayacağı ve sana yaklaşan kişilerinde menfaatleri için olacağından işin zor canım

Boşver seni yoksayarlarsa saysınlar. Sonuçta sen patronusun oranın bi nevi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…