İş yerinde hoşlandığım bey hakkında

Özel konulara girmesi bana tuhaf geldi ama bir yandan da sanki iş arkadaşı etiketini korumaya çalışıyor. Bence erkeklerin hislerini ve düşüncelerini fazla ciddiye almayın. Mesela iki gün önce size çok samimi davranıp, iki gün sonra yeniden sizli bizli konuşabiliyorlar. Genel olarak ne hissettiklerini kendileri de bilmiyorlar. E siz nasıl hissi var mı yok mu tahmin edeceksiniz? Ayrıyetten şunu da ekleyim. Konuşmak isteyen dilsiz olsa konuşur, görmek isteyen kör olsa görür derdi bir arkadaşım. Üç gramlık ilgiye, göz seğirmesine kalplerimiz çarpmamalı. Sonra üzülen biz oluyoruz.

Sevgili toscana bence sen de fark etmişsin amma yine de yazayım bu adam bir p.ç marka net
Sen bununla ciddi ilişki yaşarım, kalbimi kaptırırım dersen bence hiç hiç girme. yani adam hiç güvenilir gelmedi bana açıkçası karı kız peşinde egosunu pohpohluyor diyorsun. Bence sen boşver bu işi, bu adamların egosu kalkar sen de peşinden koşar durursun bu tip heriflerle ilişki öyle oluyor. Ne zaman ki adam baba olmak ister, yorulur, durulur 35 mi 40 mı artık yaşında evlenmek ister o sırada kiminleyse piyangoyu o kazanır. Bu tip adamlar bu şekilde evleniyo, kimin eline kalırsa ya da etrafta o sırada kim varsa ya da en uzun süre aldatılmaya rağmen kim direndiyse. Ben peşinen hayır diyorum bu adama.

1,5 yil sevdiginiz mi?
Valla ömrünüzü vaktinizi bu burak beyin adim atmasini beklemekle gecmis sanki..

Benim bildigim tek birsey var, o da bir erkek isterse acilir yaklasir anlatir eder vsvs..

Tamam gelisme olmus. Is haricinde görüsme firsatiniz olmus .. ama nasil olmus?
Ev ortaminda, baska bir erkek is arkadasinin varligi ile olmus.

Ciddiyetsiz ve basit olmus bence.
Yani bence umut etmeyin. Veya topyekün bu adami unutun.. bey bey diyorsunuz ama adam benim gözüme basit biri gibi geldi.. sizinle olmak istese dahi ciddi düsünmeyecek biri gibi.

ayy baştan beri ilgiyle okudum konunuzu :)) bi ara şirketler mirketler derken yaz dizisinde hissettim kendimiii çook heycanlı bence adam sizi hafiften yoklamış sanki:))

Lise de sevdiğim bir çocuk vardı, yan sınıfta. Çocuktan nasıl hoşlanıyorum, teneffüs zili çalınca sınıf kapısının önünde bayrak direği gibi dikiliyorum çünkü önümden geçecek onu göreceğim falan.
Her geçtiğinde bana bakış atardı. Gülümserdi. Bazen arkamdan şarkı söylerdi. Kalemi silgisi olmayınca gelip benden isterdi. Ben hepsine bir anlam yükleyip çocugun benden hoşlandığına emin oldum ve açılmaya karar verdim. Tabi bi muhabbet yok aramızda o yüzden utanıp sıkılıyorum.
Kankam sağolsun gidip demişki ders çıkışı bizim sınıfa gelir misin Bilgem sana birsey diyecek.
Neyse geldi bu, ben o bakışmaların yüzü suyu hürmetine cesaretimi toplayıp senden hoşlanıyorum dedim. Ahahaha dedim ve tansiyonum düştü,Allahtan bayılmadım.
Bana sadece şunu söyledi; İnan bir ilişkiye başlayacak vaktim yok. Ulan öğrencisin sen holding mi yönetiyorsun diyemedim tabi. Peki dedim
Kibarca olmaz bu iş demek istemişti. Yani o şarkılar , bakışmalar fosssss çıktı. Şimdi sana soruyorum.
Adam seni seviyor olsa aylarca bakışmayla bırakır mı? Hele ki bir yetişkinden bahsediyoruz. Haydi 1-2 ay bakıştınız diyelim 3.ay mutlaka bir yolunu bulup sana açılır ve deneyelim derdi. Kafasına koymuş olsa durur mu?
Erkekler kendilerinin sevmediği kadınların ilgilerini severler. Aralarında birsey olsun istemezler ama o ilgiden de mutlu olurlar ego tatmini işte.
Benim lise de çocuğun olayıda buydu. Çünkü o konuşmadan sonrada mezun olana kadar bakışmaya devam ettik. Yıllar sonra karşılaşıp çok iyi dost arkadaş olduk, evlendim eşimle bile işi gereği bi konudan dolayı konuşmuşluğu var. Hep mutlu olmamı ister. İyi bir insandır.
Yoluna bak,seni gerçekten seven biri karşına çıkacaktır ve emin ol dümdüz gelip sana senden hoşlanıyorum diyecektir. Gerçekten seven insan beklemez aylarca. Şuan ki kocam olan insan evladı öyle yapmıştı. Bana Bilgem senden hoşlanıyorum deneyelim mi demişti. Bu kadar basit

Son düzenleme:

davetlerine iştirak ettim ama hep o cool çizgiyi korumaya çalıştım elimden geldiğince :) beni merak ediyor onu net anladım

Burak ile Ayhan sevgili. Başka türlü olamaz.

adam size abi gibi nasihat etmiş. alttan alttan da aramızda birşey olamaz mesajı vermiş. bence adam p.ç falan değil. olgun biri. eğer p.ç olsaydı size o ortamlarda daha farklı davranırdı.çünkü sizin ilginizi anlamış. flört eder sonra yüzünüze de bakmayabilirdi. zaten birşey olsaydı inan 1,5 yılda olurdu. eee bir daha bu kadar yakınlaşma ortamını bulmak için bir dahaki şirket yemeğini mi bekleyeceksiniz?belki gelecek yılbaşını. durum çok açık bence. gerçekten aklınızdan silin. birgün parmağında yüzükle gelir çok üzülürsünüz.

Öncelikle 1,5 yıldır hoşlanıyorum evet, ama 1,5 yıldır karşıma onun kadar heyecanladıran ve beni çeken birisi çıkmadı.Çıksaydı başka türlü olabilirdi.
Ayrıca bu bir date değildi, sadece ortak bir projemiz için bir araya gelip sonrasında ortamı devam ettirdik.Proje olmasa yine iş dışında birbirimizi göreceğimiz yoktu, o yüzden kalpler balonlar beklemiyorum ciddiyetten kastınız nedir onu anlamadım.

Bu arada 1.5 yil icerisinde adam ona olan ilginizi coktan anlamistir.

Yani karsilik vermek isteseydi coktan verirdi.
Umudunuzu kirmak istemem..

Bu olayi tabiki uzatabilir belki sans sizden yana dönebilir ve sevgili olursunuz.. kim bilir.. ama zor yani.

Birde platonik olmayi yasca büyük insanlara yakistiramiyorum.
1,5 yil nedir? Yillariniza yazik degilmi..

Ki bu adami dogru düzgün tanimaya vaktiniz olmamis. Tanimadiginiz insana niye bukadar büyük anlamlar yüklüyorsunuz ki? Belki tanidiginiz zaman poff diye okadar anlam yüklediginiz adam gözünüzde kücülecek hareketler tavirlar icine girecek.

Ayrica size nasihat ederken cidden bu is olmaz demeye de getirmis olabilir.

Bence siz adama acilin yinede..
Baska türlü vaktinize yazik. Cay kahve icmeye davet edin biryerlere.

Ona göre hayir veya evet cevabini almis olursunuz.
Cunki umudunuz var oldukca bitmeyecek bu konu anlasilan.

Yani siz adim atin artik bence.. belki kabul eder sizi de yakinen taniyinxa hosuna gidebilir ve sans sizden yana da dönebilir yani.. nasip kismet yinede.

Yazdıklarınızda doğruluk payı var elbet. Ben de öyle düşünüyorum. Ama aynı iş ortamında beğenip hoşlansanız bile farklı durumlar,engeller ortaya çıkabiliyor bilemeyiz.
Gelişmeyi okudunuz mu?

Ben açılmam, bu çok net bir kenarda dursun.
Sadece ara ara bakış atarak ilgilendiğimi belli ederim, gerisi ondadır.
Yazdıklarınızda doğruluk payı var, tanıyınca sevmeyebilirim hoşuma gitmeyebilir elbette ama tanıyabilirsem şayet.
Bana verdiği nasihatler kariyerim ile alakalıydı sadece, çünkü kendisi o dalda yönetici.

Değişik bir akşam geçirdik ve bana beklemediğim, çok özel sorular sordu. Bu da tabiiki beni heyecanladırdı, buraya yazmak istedim.

ayhan evli ve çocuğu var,asla öyle bir vibe falan da almadım. yorum yapmak için yorum yapmayın rica ediyorum
1.5 yıldır adam kimse ile çıkmamışsa gay, değilse başka sorunu var. Sizle ilgisi yok dedim diye mi kızdınız? Anlamadım. Ya da sevgilisi var haberiniz yok. Tavrınız hiç hoş değil. 20 yıllık iş hayatımda bahsettiğiniz gibi bir adam görmedim. Yani burç soruyor vs.Kimseyle çıkmıyor...Neyse size bol şans.

Evet bir pijlik var bence de, mesela işyerinde hiçbir şeyin farkında değilmiş gibi davranıyor, ya da partide buna asıldıklarında tepkisiz kaldı sanki farkında değilmiş gibi. ama gecen gece konu açıldıgında hepsiyle dalga geçiyor ya da bir yorum yapıyor mesela aslında çok çakal.
son yazdıklarına katılıyorum kesinlikle.. o tarz adamlar o an hayatlarında kimler varsa onunla oluyorlar.
ama yaşanan gelişme enteresan değil mi sanki resmen yokluyor gibi, eh.. bu da benim egoma hoş geldi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…