İş yerinde hoşlandığım bey hakkında

Kendi kendinize gelin güvey oluyorsunuz, uzgunum.
Size şunu da ayrıca hatırlatmak istiyorum. Hicbir erkek birinden hoşlandığınız bir bakısı bir paragraf betimleyerek arkadaşlarından fikir almıyor. Balık burçları dahil.
Yanlış anlamayın bunu gıcıklık olsun diye demiyorum. Bu şekilde kendinizi gazliyorsunuz, kendinizce tepkiler veriyorsunuz, vs, siz uzuluyorsunuz. Bence akışına bırakın olacağı varsa olur. No hesap kitap.

Maşallah size ve bebeğinize :) Yorumunuz heyecanlandırdı şimdi beni :)) Rica etsem biraz daha detaylı anlatabilir misiniz?

3.cümlenizde ne demek istediğinizi anlamadım? Buraya konu açmamı ve betimlemelerimi eleştiriyorsunuz sanırım
Hayır, bu gazlamak değil. Dışardan görünen, zaten olay akışına bırakılmış durumda. Ama iç dünyamda duygularım çok yoğun, bu şekilde devam edemem.Konuyu neticelendirmem lazım.Bekle ya da Sil, sadece fikir almaya çalışıyorum

Ben zaten içinizde akışına bırakmanızı kast ettim. Evet, burada bu kadar ayrıntılı şekilde konu açmanız da içinizde akışına birakmadiginizin bir işareti. Ama karşıdan gördüğünüz hiç bir atilim yok. Karşıdan ne görüyorsanız siz de o kadarını gosterin/içinizde hissetmeye çalışın, fazlasını vermeyin kendinizden, demek istiyorum.

Yazdıklarınızdan anladığım kadarı ile bu Burak bey pek düzenli ilişki adamı gibi gelmedi.Sanki böyle daha çok one night tarzında takılıyor gibi.Düzenli ilişkim olsun beni sevsin gibi isteklerin varsa uzak dur derim.Yok sadece takılırım bağlanmam diyorsan ilgini göstermeye devam edebilirsin.

yok one night falan Allahım korusun. Ben gerçek bir ilişki, saf sevgi ve ilgi istiyorum

Bir ihtimal ama acaba gay olabilir mi? Bu ihtimali de iyi değerlendirin...

Ne burakları parmağımda salladım ben ah genclik işte :)

Öyle mi? Bu hangi yörenin Burağı ola ki?

Kimi bu kadar inceleseniz anlam çıkacak bir davranışını bulursunuz.
Adam bariz boş malesef.
Ama madem bu kadar etkilendiniz, çaba gösterirseniz olur belki, en azından şöyle mi olurdu böyle mi olurdu diye düşünmekten iyidir.
Hisler içte kaldıkça karşınızdakini gözünüzde büyütürsünüz çünkü.
Eski platoniklerdenim bilirim.

Eğer gay olmadığından eminseniz ki ben o kadar emin olmazdım bence siz onu görmezden gelmeye başlayın. Tepkisini seyredin sonra! Buraklar öyle sallanır işte. Biraz göster biraz kaç onlar da kovalasınlar...

Saf ilişki vs demişsiniz yani gülmek istemedim ama biraz yeşilçam gibi geldi :))

Üzgünüm sizden hoşlanmıyor. Birşey olacak olsa aynı sizin içgüdünüz gibi ilk gördüğünde dikkatini çekerdiniz. Zaman içindede birşeyler ilerlerdi.Şu durumdan sonra olsa bile bi değerlendireyim gözüyle bakabilir. Heyecan vermezsiniz

saf ilişki demedim, saf sevgi dedim.
saf sevgi kısmının neresi komik ki? bunun k.çı çok güzel bi süre takılırız ilişkisi istemediğimi kastetmek için bunu söylüyorum.

saf ilişki demedim, saf sevgi dedim.
saf sevgi kısmının neresi komik ki? bunun k.çı çok güzel bi süre takılırız ilişkisi istemediğimi kastetmek için bunu söylüyorum.
Duygularınızla dalga geçmek değildi amacım :) Herkes saf sevgi ister ama kendimiz de dahil bunu ne kadar veriyoruz ki biraz ütopik bir ifade gibi geldi. Yanlış anlamayın inşallah öyle bir ilişki yaşarsınız da bu Burak Bey o işlerin adamı değil belli ki. Kurda yem olmayın sonunda.

İlgisi yok gibi duruyor maalesef. Yani o yaşlardaki erkekler eğer birini istiyorsa daha net oluyorlar genelde.
Yukarıdaki üyelerin de dediği gibi bir erkek bir kadına " acaba" dedirtiyorsa o iş yaş büyük ihtimal. Hele bu yaşlarda. Tabii ki istisnalar vardır ama benim de genel kanın bu şekilde.
Sizi de anlıyorum, böyle durumlarda en küçük bir harekete veya bakışa çok büyük ve özel anlamlar yükleriz.
Ben de lisedeyken takmıştım kafayı birine. Hal hareketinden çıkardığım anlamları anlatsam gülmekten yerlere yatarsınız.

Canim ne yazik ki sana ilgisi var gibi gelmedi...yani ona olan ilgin hareketlerine anlam yuklemene neden olmuş olabilir..
Is ortami olmasa takma duygularını belli et diycem ama is ortaminda boyle bi risk alma derim...baska ilgilenen adayin varsa ona bir sans taniyabilirsin...hakkinda hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…