İş yerinde hoşlandığım bey hakkında

sizin özgüveniniz mi düşük?
canı isteyince konuşan istemeyince konuşmayan birini neden böyle değerli görüyorsunuz

Hepsini tek tek okudum platonikliğinin masumiyetini sevdim. Ama böyle adamlar birden evlenip şok eder insanı... Sen çok bağlanma tamam mı ❤ o da hoşlansa söylememesi için bir sebep yok, adam ya ego tatmin ya da önceden birini sevmiş kavuşamamış şimdi herkesin kendisinin etrafında pervane oluşunu izliyor.

Farklı konulardaki yorumlarina denk geliyorum toscanatoscana aslında neyin ne olduğunun farkında olabilecek bilinçte olduğunu düşünüyorum.
Fazla etkilenmiş olmalısın.
Ve tabi objektif yorumlar istiyor insan bazı durumlarda..
Bir şirkette müdür/yönetici pozisyonunda olan insanlar gibi davranıyor.
Çalışana ne çok ilgili ne çok soğuk davranır.
Bir şirkette genel müdür olarak çalışıyorum. Daha önce başıma bu tip bir yanlış anlaşılma durumu gelmişti.Yani işle alakalı göstermiş olduğum yakınlığı duygusal yakınlık olarak değerlendirmişti bir iş arkadaşım..
İş hayatında hep olur böyle..
Onun da başına gelmiştir ve daha temkimlidir.Bazı zamanlarda konuşup bazı zamanlarda görünmek istemiyor, görmezden geliyor oluşu bu yüzden.Pekiştirmek istemiyor, netlik oluşturmak istemiyor görünüşe göre başarıyor da..
Gelelim özel hayatı ve kişiliğiyle ilgili tahminlerime..
Şirketinizin kural ve prensiplerini tam olarak bilmiyorum ama özel hayatını sosyal medyada paylaşmak istemiyor olabilir.
Genelde kadınlar olur hep etraflarında.
Yani özel birisi olmasa bile duygusal veya cinsel anlamda tatmin olduğu ilişkileri mutlaka vardır..
Hakkında çıkan söylentiler varsa yüzde yüz diyemem ama doğruluk payı vardır.
Birilerinin hep peşinden koştuğunu iddia etmesi ve kişilerle dalga geçiyor olması sağlam bir karakterinin olmadığını gösterir.
Sizinle alakalı da sağda solda konuşuyor veya konuşacak olması an meselesi..
Kaybedecek birseyiniz yoksa(iş anlamında) şansınızı şirket dışında deneyin derim
Bana kalırsa;Bence geri çekilin ya da ilginizi belli etmemeye çalışın onun hamlesini bekleyin.
Üzer..

okumaya üşendim valla atlaya zıplaya okudum ama yok keşke biri özetleseymiş çokta severim böyle taktiksel işleri kikiki :))

Kurumsal şirketin 5 yıl tozunu artırmış birisi olarak.
Bu işin oluru yok. Olsa da böyle türler tek gecelik yada adı konulmamış ve iş yerinde kesinlikle duyulmamasını isteyen türlerdir.
Yazdıklarınızdan anladığım adamın size ilgisi yok.
Kesinlikle ilişkisi vardır.
Birgün pat diye evlenir.

Bence ilgisi yok malesef (

Teşekkür ederim :) kendimi genel anlamda aklı başında buluyorum aslında, duygularım bile çoğunlukla mantıkla çalışır öyle söyleyeyim size..
Ama işte bazen insanın karşısına aklın iplerini gevşeten birileri çıkıyor.Bir hayaller, hülyalar.. Bu da benim ondan hoşlanıyor olmamdan kaynaklanıyor. Bakın beni başka birimden olup da günlük sıradan birkaç muhabbetimiz sonrası instagram üzerinden ekleyenler de oldu. Aralarında bekarlar da var, bir tanesi ile sadece merhaba merhabayız mesela. Ama eklemiş adam, inanın hiç bana ilgisi mi var bunun diye düşünmedim umursamadım.
Sizi yanlış değerlendiren iş arkadaşınızın da muhtemelen size karşı duyguları oldu ve hoşlandı. Mal değilse bu şekilde değerlendirmesinin başka açıklaması yok çünkü :))
Maalesef iş dışında şansımı deneyemem, benimle de dalga geçer falan :/ onun hamlesini beklemek en doğrusu.hamlesi olmazsa da kendi içimde bu durumu sonlandıracağım.

Teşekkürler

İnan bilemedim, çünkü baya dengesiz anlattığın kadarıyla. Ya da şöyle diyim birşey hissetmediği için duygusal anlamda o anda nasıl hissediyorsa öyle davranıyordur. Ama beraber çalıştığınız sürede bunu Lehinize çevirmek sizin elinizde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…