- 31 Temmuz 2019
- 954
- 1.793
- Konu Sahibi toscanatoscana
Adam sizin bence ilginizin bile farkında değil platonik aşk tadında güzeldir abartmayın bence
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adam sizin bence ilginizin bile farkında değil platonik aşk tadında güzeldir abartmayın bence
Ya olumsuz yada olumlu net tepki verirdi bence sonuçta iş yeri adam kendini neden riske atsın böyle orta bi durumdaFarkımda olsa ne yapardı sizce?
Merhaba Hanımlar,Bana bir dert hasıl oldu, sizlerle paylaşmak istiyorum.. Baştan söylüyorum uzun uzun anlattım güzelce yorumlanabilsin diye.. Kısa değil maalesef :) Aslında amacım ben konuyu anlattığımda sizlerin tecrübesiyle neler hissedeceksiniz, nasıl bir enerji alacaksınız bu işin oluru var mıdır bu durumdan onu merak ediyorum...
Öncelikle 3 yıl dolmak üzere hayatımda kimse yok, kafama göre biri yok çünkü neyse bu burda dursun :)..
Bu işyerime gireli yaklaşık 1,5 yıl oldu. Oryantasyon sürecinde görüp beğendiğim bir bey vardı.Kendisi farklı bir birimin müdürüydü, adı Burak olsun.
Başlangıçta ben farklı bir lokasyondaydım.Beğeni ile kalmıştı sadece arada görüyordum,ama heyecanlanıyordum yine de..Sonra bir değişiklik oldu, ben merkeze geçtim, 9 ay oldu geçeli. Bu süreç içinde daha fazla görmeye başladım onu, gördükçe duygularım da ilerledi zamanla..
9 ay içinde neler oldu derseniz; Öncelikle sağa sola kulak kabarta kabarta, fake hesaplardan stalklaya stalklaya bekar olduğunu ve de yalnız yaşadığını öğrendim. Her gördüğümde uzaktan izledim onu, farkıma varmasını istedim hep.Gördüğümde en güzel gülümsememle günaydın vs dedim.Arada göz göze geldik,arada aynı yemek masasında denk geldik (ablanız göz göze gelmenin tek başına hiçbir anlam ifade etmeyeceğini bilecek yaşta :)) Arada ufak şeyler olduğunda acaba dedim.. nedir bunlar?Tabi böyle yazınca bir anlamı yok bunların tek başına.mesela;
-bir keresinde yemeğini yiyip yemekhaneden çıkarken ben arkasından bakıyordum,aniden arkasını dönüp direk bana baktı ve kapıdan çıktı.
-bir keresinde yemek alırken durduk yere bana afiyet olsun demişti (bir kere oldu bu, başka zaman demedi)
-bir keresinde yanımdan geçti,arkasını dönüp tam odasına girecekken durup kafasını çevirip bakmıştı (sanki kalçama bakmıştı gibi) çapraz camdan gördüm. vs vs..
Böyle böyle 9 ay geçti.Birimlerimiz farklı olduğu için sadece yemeklerde (o da benim saatime denk gelirse,istediği saatte çıkabiliyor) ya da molalarda (yine benim mola saatime denk gelirse) karşılaşıyorduk.Bazen de koridorda vs işte.Bir ara yanından geçerken adeta ben yokmuşum gibi ölü taklidiyle geçip gidiyordu.Yeri geldi aynı masada karşılıklı oturduk tek kelime etmedi.Bazen görünce gülümseyip günaydın dedi,bazen suratıma bakmadan geçip gitti.Yeri geldi aynı sigara içme alanında karşılaştık,sadece ikimizdik ve başını telefonundan kaldırmadı.Bir ortama ben giriyorsam bu çıkıyordu, ben çıkıyorsam bu yeni geliyordu vs vs..
Tabi arada ben bunun hakkında bazı söylentilere denk geldim, bir iş arkadaşımın anlattığına göre; işe yeni giren bir kız bunu sosyal medyadan ekliyor.Bu da kim bu ya diye ekibindekilere gösteriyor, bi ton dalga geçiyorlar falan..Bir de iş arkadaşım Burak beyi hiç sevmediğini, aslında kendisinin de kızlara baktığını ama sonra herkes bana bakıyor, ben müdürüm havalarında gezdiğini falan söyledi.Tabi şüphelenmesin diye nereden bu kadar çok detaya hakim olduğunu soramadım.Ama bunları duyunca bir korku geldi bana, ya bende bunları yaşarsam diye adamı hiç tanımıyorum çünkü.kafamda olumsuz anlamda soru işareti yaratacak bazı şeyler de gördüm falan neyse.
Yaklaşık 1 ay önce bir molada denk geldik.Bir arkadaşıyla konuşurken,durup dururken bana dönüp benimle de konuşmaya başladı.Bayağı muhabbet ediyor benimle..Nasıl şaşırdım anlatamam :) yeri geldi aynı masada karşımda suratıma bakmayıp tek kelime etmemiş adam bu..Bayağı merak ediyor nerede oturdugumu falan soruyor.Ertesi 2 gün boyunca her molada denk geldik basitte olsa muhabbet ettik.Bana "bu gidişle siz de burada sigaraya başlayacaksınız " diye sevimli sevimli konuştu :) aynı üniv.den mezunmuşuz bol bol üni yıllarından o ilden falan bahsettik..
Son molada yanında ekibinden biri vardı.O tipin de bana ilgisi var sanırım, her gördüğünde senli benli konuşup muhabbete girmeye çalışıyor.Yok sen üşüdün mü sana ceketimi vereyim falan diyor.Ben fazla muhabbete katılmadım,çünkü "tip" Burak beyle konuşmamı da domine ediyor.
Tabi şimdi ufakta olsa muhabbete başladık ya ben beklentiye girdim haliyle. Aynı saatte yemeğe çıkarız, molalarda daha fazla denk geliriz diye hayal kuruyorum. Acaba ilgisi mi var diye hülyalı hülyalı dalıyorum falan.. Ertesi sabah gördüm, günaydın dedim yine en güzel gülümsememle.. yüzüme baksa "geçmiş olsun dün depremi hissettiniz mi" diye muhabbete gireceğim, derken adam tam olarak suratıma bile bakmadan karşı duvara bakıp günaydın dedi.Öğlen yemeğine benden yarım saat önce çıktı falan.Ben de sinirlendim haliyle molada denk geldiğimizde de telefondan başımı kaldırmadım kendimce tepki verdim falan.. Sen misin bunu yapan... o günden sonra 2 hafta boyunca şirkette hiçbir şekilde denk gelmedik.Nasıl yaptı bilmiyorum,wc e giderken bile görmedim ya adamı :) arada müdürümle konuştuklarını duymasam bu şirkete gelmedi diye düşüneceğim....
Neyse uzatmayayım..Geçen hafta bir mucize oldu ve onların ekibinden birisiyle bizim ortak bir işimiz oldu.İşi bizim tarafta ben devraldım, onların taraftaki arkadaşta o hafta izinli olunca işi Burak Beyin yürüteceğini öğrendim.Yemekten sonra denk geldiğimizde direk yanına gidip bu işi sordum ona..Ve daha 3 gün öncesinde yine molada telefonuyla oynayan adamla ayak üstü başbaşa tam 6-7 dk konuştuk.Gercekte o projenin o kadar uzun konuşulacak bir yanı yok :) Bayağı yardımcı olur ve bilgilendirir tarzda konuştu.Genel anlamda nasihatler verdi falan.. en son dahili numaramı isteyip ben sizi bilgilendiririm deyip gitti.
Bayağı özet şekilde konuyu aktarmaya çalıştım. Kendisine karşı son 3 aydır duygularım zirve yapmış durumda.. bir türlü vazgeçemedim platonikliğimden.Kendisi çok karizmatik birisi olduğu için bir sürü ilgileneneni olduğunu düşünüyorum.
Ne dersiniz, sizce oluru var mıdır?Ne yapmalıyım, nasıl davranmalıyım tecrübeli KK Kadınları nolur bana yardım edin :)Buraya kadar okuyan herkese teşekkür ederim.Yorumlarınızı benim için kıymetli.
Yazdıklarınız iş hayatı açısından çok normal şeyler. Size ilgisi olduğunu sanmıyorum ben. Siz onu göz hapsinde tuttuğunuz için her hareketine anlam yüklemişsiniz. Belli bi yaşın üstündesiniz yani böyle uzun uzun bakışmalar bu dönemlerde olmaz biliyosunuz siz de aslında. Gelir konuşurdu diye düşünüyorum. Ki bana hiç iyi bir enerji de vermedi anlattığınız özelikleri.
Umarım yanılıyorumdur ama nedense ben bu anlattığınız tipten hiç iyi elektrik alamadım.
Feleğin çemberinden geçmiş biri bence. Bilmiyorum öyle hissettim.
Bir yakın bir uzak durmalar..
Gizemli tavırlar..
Zaten bu tipler direk kadınların ilgisini çekiyor, artık adamlar biliyor bunu.
Dolayısıyla arada sırada ettiği iki kelam, iki gülümseme size lütuf gibi geliyor.
Eğer ilgisi olduğu halde bu şekilde davranıyorsa ben o adamdan birazcık tırsarım açıkçası. Çekinip de ilgisini gizlemeye çalışan bir tip algısı oluşmadı bende anlattıklarınızdan.
Diğer ihtimal de gerçekten hoşlanmıyor oluşu.
Sanki iki ihtimalin de sonu aynı yere bir şekilde varır gibi.
Bence kendinizi kaptırmadan önce iyice bir gözlemleyin derim.
O kadar tatlış yazmışsınız ki hiç kırasım yok sizi de ama... gerçekler acı oluyor bazen maalesef.
Yazdıklarınızın hiçbiri size özel bir ilgisi olduğunu gösteren şeyler değil. Bazıları sizin kendi isteğinizden kaynaklı bir çarpıtma da olabilir. Yani öyle görmek istediğiniz için beyniniz öyle algılamanızı sağlamış olabilir.
Bunun dışında bu söyleyeceğim genel. Eğer bir erkek sizden hoşlandıysa beklemiyor, bekleyemiyor arkadaşlar. Bir şekilde size olan ilgisini belli ediyor, üstünüze düşüyor, açılıyor. Eğer ki böyle acaba'lı, uzun süredir sürümcemede olan bir durumunuz varsa muhtemelen o kişi sizden hoşlanmıyordur ya da yedekte falan tutuyordur.
Güzel yorumlamışsınız teşekkür ederim.
Bence de tecrübeli biri belki de kadınları deniyor mudur artık kendince bilemedim
Ama şunu net söyleyebilirim ki, tamamen ilgisiz ya da boş olduğunu düşündüğüm birinin ardından bu kadar uzun süre gitmem ben de. Ben yokmuşumcasına geçip gittiği dönemlerde başlarım deyip kendimi ondan soyutladığım da olmuştu.ama yeniden alevlendirdi işte
Birinin sizle direkt konuşması sizden hoşlandığı anlamına gelmez ki ama. Belki o anki sohbetten sıkılıp topu size attı ki sohbetin havası değişsin, belki sohbetinizi merak etti. Fiziksel olarak sizi beğenmiş de olabilir. Size karşı boş olmasa illa ki bi atak yapardı diye düşünüyorum ben. Sohbet ettikten sonra kendini geri çekmezdi en azından. Ortak noktalarınızda varmış okul gibi yürümek isteyene bulunmaz nimet resmen :) Ama bi etkileşime geçmemiş. Bence fazla kendinizi yükseltmeyin belli ki namı çok iyi de değil. Bence daha iyisini hak ediyorsunuzdur.Aslında 9 ayın 9 ayı sürekli onu izlemedim.Böyle beni görmezden geldiği zamanlarda tamamen vazgeçtiğim oldu. bakmadım hiç. Onun başı eğik ise benimki de eğikti. Hatta bir ara tamamen koptum farklı bir gündemim vardı çünkü yazın mesela..
Ama işteo durduk yere yapmadığı bişeyi yaparak benimle direk konuşmaya başlayınca afalladım. duygularım yükseliyor tekrar, bana karşı tamamen boş değilmiş gibi hissediyorum içimden.artık nasıl adlandırırsınız bilmem belki de başka sıkıntısı vardır
Bunu sormanı bekliyodum bunu sen istedin ahahaha
Ne güzel, sizin adınıza sevindim. Allah mutluluğunuzu daim etsin.Herkes olumsuz oldugunu dusunmus ama cok benzer hikaye benim basimdan gecti. Esimle ayni isyerindeydik, o da baska bi departmanda mudurdu, ben ondan cok hoslaniyordum, o da bi soguk bi sicak davranirdi bana. Sonradan ogrendim benden emin olamadigi icin boyle davrandigini. Simdi mutlu bir evliligimiz ve 42 gunluk bir bebegimiz var :)
Ama taktik veremiyorum maalesef sunu yapin bunu yapin diye. Bizimki ortak ilgi alanimiz olan bir seyi konusmayla baslamis, karsilikli kucuk birer hediye almayla devam etmis, aksaminda disarida kahve icmeyle iliskimiz baslamisti.
Mutluluklar...