Farklı konulardaki yorumlarina denk geliyorum
toscanatoscana aslında neyin ne olduğunun farkında olabilecek bilinçte olduğunu düşünüyorum.
Fazla etkilenmiş olmalısın.
Ve tabi objektif yorumlar istiyor insan bazı durumlarda..
Bir şirkette müdür/yönetici pozisyonunda olan insanlar gibi davranıyor.
Çalışana ne çok ilgili ne çok soğuk davranır.
Bir şirkette genel müdür olarak çalışıyorum. Daha önce başıma bu tip bir yanlış anlaşılma durumu gelmişti.Yani işle alakalı göstermiş olduğum yakınlığı duygusal yakınlık olarak değerlendirmişti bir iş arkadaşım..
İş hayatında hep olur böyle..
Onun da başına gelmiştir ve daha temkimlidir.Bazı zamanlarda konuşup bazı zamanlarda görünmek istemiyor, görmezden geliyor oluşu bu yüzden.Pekiştirmek istemiyor, netlik oluşturmak istemiyor görünüşe göre başarıyor da..
Gelelim özel hayatı ve kişiliğiyle ilgili tahminlerime..
Şirketinizin kural ve prensiplerini tam olarak bilmiyorum ama özel hayatını sosyal medyada paylaşmak istemiyor olabilir.
Genelde kadınlar olur hep etraflarında.
Yani özel birisi olmasa bile duygusal veya cinsel anlamda tatmin olduğu ilişkileri mutlaka vardır..
Hakkında çıkan söylentiler varsa yüzde yüz diyemem ama doğruluk payı vardır.
Birilerinin hep peşinden koştuğunu iddia etmesi ve kişilerle dalga geçiyor olması sağlam bir karakterinin olmadığını gösterir.
Sizinle alakalı da sağda solda konuşuyor veya konuşacak olması an meselesi..
Kaybedecek birseyiniz yoksa(iş anlamında) şansınızı şirket dışında deneyin derim
Bana kalırsa;Bence geri çekilin ya da ilginizi belli etmemeye çalışın onun hamlesini bekleyin.
Üzer..