İş yerinde hoşlandığım bey hakkında

Bay Gri sanki. Havan batsın.. Sizden etkilenmiş olsa ne yapar eder o 'tip''in sohbeti domine etmesine izin vermezdi veya oradan uzaklaşırdı ve size durumdan rahatsız olduğunu böylece belli ederdi.

O zaman durumunuz daha da karmaşıklaşıyor.
Bir sürü olasılıklı sonuçlara varabilirim.
Yılışık tip, gerçekten sizden hoşlanmış ve Burak zımbırtısına anlatmış olabilir, bu nedenden dolayı kendini geri çekmiş olabilir.
Zımbırtı diyorum çünkü günaydın demek için yüzünüze bakmayıp, arkanızı döndünüz mü kalçanıza odaklanabiliyor.

Bence yok. İlgi olduğunu düşündünüz şeyleri bence herkese yapıyordur. Flört eden bir yapısı da olabilir herkese mavi boncuk. Ben pozitif bir enerji alamadım ilişki ihtimalinizden çok adamdan. Bir o müdür zaten dünyada müdür kalmamış... nasıl küçük hesaplar peşinde egolara kaptırıyorlar kendini.
Hayat sizin ama sanki bu sizi üzer gibi

Vay be bi bu burak bi doktor tamer bey zaten :)
Hayır adamın fırsatıda olmuş yani seninde ama bişey olamamış tüh ya ne umutlarla okudum sonuna kadar bir de:)

Anladığım kadarıyla Burak Bey'in sadece fiziksel özellikleri hakkında bilgi sahibisiniz. Karakteri hakkında pek fikriniz yok gibi. Tanımadığınız bir insana nasıl platonik oldunuz? Fiziksel özellikleri ve mevkisi sizi etkilemiş gibi. Tanıdıkça ben bundan mı bu kadar etkilenmişim diyeceğiniz bir hikâye gibi duruyor.

Üslubunuz gittikçe can sıkıcı olacak gibi, bir aşağılar dalga geçer tarzda yazıyorsunuz.Neyse umarım ben yanılıyorumdur.
Cevap vereyim 34-35 yaşlarında , bu yüzden çocuk demek saçma geldi.Bayağı adam, bey çünkü.

hareketleri çok dengesiz. bir konuşup bir soğuk davranmalar falan. üzgünüm ama adamın size karşı gram ilgisi yok. sizin ilginizi farketmiş biraz egolarını tatmin ediyor o kadar.ilginizi farkettiği halde ciddi olmayan bir adım dahi atmıyor. yani bu kız benimle ilgileniyor bari sosyal medyadan ekliyim ya da yemeğe davet ediyim falan bile demiyor.kimsenin kıçını kaldırmayın bu adamı da kafanızdan atıp daha oluru olan adaylara yönelin derim.

Hayır önyargılı olmayın lütfen mevkiden falan etkilenmem ben asla.Ondan daha yüksek pozisyonlarda ve yakışıklı bekar başkaları da var.İlgimi hiç çekmediler mesela.
Burak beyi ilk gördüğümde farklı bir elektrik aldım.Maalesef aynı birimlerde ve de arkadaş olmadığımız için doğal olarak karakteri hakkında sağdan soldan duyduğum şeyler kadar bilgim var.Tabi bunlar haklı mı haksız mı onu da bilmiyorum.

Adamın ilgisi yok olsa 9 ayda bişeyler olurdu.Sadece o hareketleri sizin onu begenfıgınızı anlamış ve kendınce taktık uyguluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…