• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

iş yerimdekiii kadınnn :47:

elfklyc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2013
281
65
73
Allahımm bugün artık yeter dedimm yanii birine altıcam yazıcmm kurtulcam :53:

merhaba kızlar ben işe başlayalı 1 ay olduu çok şükür çokda memnunum şimdilik tam istediğim şartlar biraz uzak ama düğün üstü bu işe başladığıma çok mutluyum.
gel gelelimkii burda 2 bayanız biri sekreter ve çay işlerine bakan abla birde ben diğer bütün çalışanlar bay.
ne güzel dedimm bi abla var birbiirmize destek oluruz falan nerdennn demişimm şimdi sıkıntılarımı sıralayım

1- bu kadın ilk günden benden borç para istedi dedim ihtiyaçtır nolur nolmaz verdim 20 lira istedi bozuk yoktu 100 verdim yarın verirsin abla kalanını dedimm sonra 50 olsa olurmu dedi peki dedim gene ertesi gün bi geldi paranın hepsini harcamış :53: bugün maaş alıcaz ya dedi akşam veririm tamam iyi güzelde ya almasalar ki ben daha yeni girmişim zaten para almıcam bide bune cesaret ben şokk:53:

2- kadın 2. evliliğinden boşanıyoo olabilir herkesin başına gelir hemen herşeyini anlatmalar bide bana kimseye söyleme yanlış gözle bakmasınlar demeler bende tabiki dedim ama mahkeme günü gelip odada ben çıkıyorum dedi odadakilerde mahkemeyemi dedi evet dedi meersee herkese söylemiş delimi ne bi garip hareketler :53: kezaaaa boşanamaışşş güyaa

3-devamlıı telefonla birileriyle konuşmalarr hepp telefonda iş yerini adamlar falan arıyooo

4- devamlı habire bi yerlerden icra kağıtları geliyo olabilir ama bununki aşırııı

5- beni iş çıkışlarında nişanlım alıyo zil çalar çalmaz bu kadın hemen çıkıyoo meerse biizm iş yerimize yakın bi fabrika var oranında memur kesiminin çıkış saatı 6 kadınn her akşam başka arabaya binip gidiyomuşş

6-devamlı ben seni çok seviyorum ben kardeşim gibisin falanlar filanlarrr ki ben bi kere bile samimiyet göstermedim

7-ikide bir beni arayıp mutfağa çağarmalr devamlı birilerini şikayet etmeler hayatını anlatmalar

8- son olarakda devamlı 10 lira varmı 20 lira varmı akşam vercem sabah vercemmm ay tamam parasından değilim ama sevmem ben böle şeyleriii benden 10 lira borç alıp marlbora içiyo kadın yaa

kızlarr uzun oldu ama ben bu kadına hiç güvenemiyorum haksızmıyım benn yada gerçekten kötümü düşünüyorum bunlar normal şeylermi bi akıl verinnn

çok fazla samimi olmamaya bak en azından iyice tanıyana dek. kimle gezdiği tozduğu kimseyi ilgilendirmez. ama hareketlerinden hoşlanmadıysan uzak dur.

valla pek normal gelmedi banada..Uzak kal bence..meraba,meraba yeterli gibi..Böyle borç harç isteyenlerede uyuz olurum zaten..Bide geri verimez hiç o paralar. unutulur. vs..Fazla gevezelik,yalandan samimiyet hiç sevmediğim şeyler..

çok hoş anlatmışsınız ama ilahi güldürdünüz beni konu sahibi ALLAH da sizi güldürsün..:))
anlaşılan dengesizin biri ,hiç samimi olmayın ,param yok veremem deyin ,mutfağa çağırınca işim var diyip gitmeyin,mesafe koyduğunuzu anlayınca elini eteğini çeker sizden..
ya da siz o bayanı bana gönderdin ,ben bi aklını başına getirip geri yollayayım size :1:

valla pek normal gelmedi banada..Uzak kal bence..meraba,meraba yeterli gibi..Böyle borç harç isteyenlerede uyuz olurum zaten..Bide geri verimez hiç o paralar. unutulur. vs..Fazla gevezelik,yalandan samimiyet hiç sevmediğim şeyler..

aynen ölee bunu alışkanlık haline getiriyolar hiç hoş bi durum değil kii zaten ihtiyaç değil bana göree borç parayla en lüx sigarayı içmek . gereksiz seviyorumlarr da cabası hiç sevmemm

Ona sık sık para vererek siz tepenize çıkarmışsınız.
Ayrıca kadın hiçte sağlam papuçmuş gibi gelmedi bana.
Atalarımız ne demiş Bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim.
Bence fazla konuşmayın muhatap olmayın.

çok hoş anlatmışsınız ama ilahi güldürdünüz beni konu sahibi ALLAH da sizi güldürsün..:))
anlaşılan dengesizin biri ,hiç samimi olmayın ,param yok veremem deyin ,mutfağa çağırınca işim var diyip gitmeyin,mesafe koyduğunuzu anlayınca elini eteğini çeker sizden..
ya da siz o bayanı bana gönderdin ,ben bi aklını başına getirip geri yollayayım size :1:

ayyy neler diorum bilsenizz diorum işim varr dioki iki dk gelll diorum heralde önemli bişi bakın buda şimdi aklıma geldi :) dediği aynen şu (isimleri uyduruyorum)

" ayy napcam benn ayşe yaa "
-noldu abla
"ayşe benim oğlann iyice çıktı zıvanadan bi kızla konuşuyoo netten kız buna bütün gece striptiz yapıyo kaç kere banyo etti çocukj gece ne biçiz kız bu böyle kızmı olurr "

benn şokkk :53: ne dicemi bilemedim işim var dedim gittim

aynen ölee bunu alışkanlık haline getiriyolar hiç hoş bi durum değil kii zaten ihtiyaç değil bana göree borç parayla en lüx sigarayı içmek . gereksiz seviyorumlarr da cabası hiç sevmemm

ben işe yeni girdim daha para almadım harclığımda kalmadı sana verdiğim parayı verirmisin de şimdi sen ayıp olur diyeceksin ama hiiiçççç ayıp olmaz öyleleri ayıp nedir bilmez bendede vardı bitane

Kadinin ozel hayatiyla ilgili size dedikodu yapan kim? Her ikisinden de uzak dur.

dedikodu değilkii nişanlım beni almaya geldiği için kapıda bekliyo benden önce çıktığı içinde görüyo bi iki sefer görmüş tanıdıktır demiş bakmışki başka başka uzak durmam için söyledi tabiki olay dedikodu olsa bende herkese söylerdim

Ona sık sık para vererek siz tepenize çıkarmışsınız.
Ayrıca kadın hiçte sağlam papuçmuş gibi gelmedi bana.
Atalarımız ne demiş Bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim.
Bence fazla konuşmayın muhatap olmayın.

ilk gün istedi dedim tanımıyorum ama ihtiyaçtır olurr kocasıdan boşanmak üzere babası şehir dışındaymışş ihtiyacı olmasa kimse ilk günden birinden isteyemez diye düşündüm ama sonucun arsızlık olacağını bilemedim ve kesinlikle mesafe koymaya çalışıyorum

ilk gün istedi dedim tanımıyorum ama ihtiyaçtır olurr kocasıdan boşanmak üzere babası şehir dışındaymışş ihtiyacı olmasa kimse ilk günden birinden isteyemez diye düşündüm ama sonucun arsızlık olacağını bilemedim ve kesinlikle mesafe koymaya çalışıyorum

Artık insanlar çıkar menfaat peşinde.
Siz iyi niyetlilikle vermişsiniz ama gerçekten böyle insanlar az kaldı.
İnsanın çok aşırı ihtiyacı olur ki tanımadığı birinden ister.
Yada tanıdığı birinden isterken bile utanır sıkılır normal bi insan, fakat bu kişi arsızlığa vurmuş.

neden her para istediğinde veriyorsunuz bende bunu anlamadım kadın belli etmiş kendini işte muhatap olmayın samimi olmayın yani siz mesafe koyunca oda farkeder sonuçta :31::31:

ayyy neler diorum bilsenizz diorum işim varr dioki iki dk gelll diorum heralde önemli bişi bakın buda şimdi aklıma geldi :) dediği aynen şu (isimleri uyduruyorum)

-noldu abla
"ayşe benim oğlann iyice çıktı zıvanadan bi kızla konuşuyoo netten kız buna bütün gece striptiz yapıyo kaç kere banyo etti çocukj gece ne biçiz kız bu böyle kızmı olurr "

ay işyerinde böyle muhabbetmi olur hiç sevmem böyle insanları ,yarın bir gün kendi özel hayatını da anlatır bu kadın :50:

neden her para istediğinde veriyorsunuz bende bunu anlamadım kadın belli etmiş kendini işte muhatap olmayın samimi olmayın yani siz mesafe koyunca oda farkeder sonuçta :31::31:[/QU

ilk istediğinde verdimm nerden bilebilirdim sonucun böyle olacağınıı daha sonrasında yok desemde habire 10 varmı 20 vardı böyle sorular ben yok demekten utanıyorum yani:26:

-noldu abla

Yüksek müsaadenle buna gülmek istiyorum:52::52::52:

Valla benden tavsiye uzak dur, hatta mümkünse yeni iş bak. pek sağlam ayakkabı değil gibi, ya da sağlam ayakkabı değil demeyelim de, tarzı farklı biraz diyelim. Fazla rahat bir yapısı var gibi. Uzak durmakta fayda var, başına iş aşma derim, nişanlıymışsın da üstelik.

aman ya rabbiiiii...
bir tane de burda var.
özel hayat kısmı (aile meselesi, para meselesi, icra meselesi) hariç benim başımda da var böyle bir çaycı abla. ben de tek bayanım.

gözünüzde bir canlandırın anlatacağımı:
masada iş yapıyorm (yazı yazıyorm, dosyalama yapıyorum vs) bizim abla da elinde vileda yerleri siliyor.
bir şeyler anlatıyor ama ben artk yılların verdiği bıkkınlıka hiç de can kulağıyla dinlemiyorm onu. arada kırmamak için dinlediğimi belirtir bir tepki verdiğim an çöküyor hemen masanın önündeki koltuğa... anlatıyor da anlatıyor.... :o:o:o

Allah yardımcın olsn arkadaşım. sabır çekeceksin bol bol....

bu arada dedikodukarı, kaf taşımaları da başka bir sorun....

💑💓

Back
X