• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Is yerimdeki pozisyon degisikligim

Ben olsam yeni bir iş bakardim!normal şartlarda bu pozisyon değişikliği olmasi gerekendir belki ancak sizin durumunuz farkli;
Konunun evvela üstü örtülüyor ki bu hiç olmaması gereken hadi bunu hazmettiniz,birde suçlu sizmissinizde adama iftira atitormussunuz gibi...
Ölsem kabul etmem!

Isten cikmayi goze almissin ya bence hukuko olarak hakkini aramalisin. Hem o urun müdürünün yanina kar kalmasim senden sonra baskasinin da cani yanmasin. Patronda susarak ortak old. Icin cezasi neysr ceksinler

Avkt değilim bence yeni bi baslkla bu konu da yardim iste kkdan. En Büyük KK
Burda seni elestirmekten baska bisey yapmayackalr En Büyük KK ama bazen cok acimasizlar:işsiz:

Yeterince yiprandim zaten bundan sonra her gun eziyet gibi gelicek bana cikip is aramam daha dogru olmaz mi ?
Bu seni maddi okarak zorlar.hem referans da isterler çktıktan sonra ararsan.hem çalış hem iş ara

Ben olsam yeni bir iş bakardim!normal şartlarda bu pozisyon değişikliği olmasi gerekendir belki ancak sizin durumunuz farkli;
Konunun evvela üstü örtülüyor ki bu hiç olmaması gereken hadi bunu hazmettiniz,birde suçlu sizmissinizde adama iftira atitormussunuz gibi...
Ölsem kabul etmem!

Baska iste
Bu seni maddi okarak zorlar.hem referans da isterler çktıktan sonra ararsan.hem çalış hem iş ara

Calisirken is bakmak cok daha zor geliyor gorusmelere gitmek calisip calismadigimi soylemek mulakatta bocalamak hic yapmadim bu zamana kadar

Ozel sektoru bilmiyorum ama devlette kazanilan hak geri alinmaz. Sizi daha düşük bir pozisyona indiremezler. Eger ozel sektorde de boyleyse, hukukcu birine danisabilirsiniz, itiraz edin. Niye istifa edesiniz. Gururunuz kirildiysa hakkinizi arayin, hakkinizda feragat etmeyin.

Ozel sektoru bilmiyorum ama devlette kazanilan hak geri alinmaz. Sizi daha düşük bir pozisyona indiremezler. Eger ozel sektorde de boyleyse, hukukcu birine danisabilirsiniz, itiraz edin. Niye istifa edesiniz. Gururunuz kirildiysa hakkinizi arayin, hakkinizda feragat etmeyin.

Ozel sektordeyim devlette degil. Onceden bir odam vardi simdi danisma gibi kapida bir masa o kadar daha fazla kalirsam kendimi her gun kotu hissedicem

Ozel sektordeyim devlette degil. Onceden bir odam vardi simdi danisma gibi kapida bir masa o kadar daha fazla kalirsam kendimi her gun kotu hissedicem

Acikcasi artik bu konudan midem bulandi yani dava acicak halim kalmadi biran once o ortamdan uzaklasmak istiyorum dava acsam yine en cok benim sinirim bozulacak o yuzden yepyeni bir is bulup yeni bir sayfa acmak istiyorum.

Acikcasi artik bu konudan midem bulandi yani dava acicak halim kalmadi biran once o ortamdan uzaklasmak istiyorum dava acsam yine en cok benim sinirim bozulacak o yuzden yepyeni bir is bulup yeni bir sayfa acmak istiyorum.

O zaman yapın tabii. Mutlu olmak her daim daha onemli. Yeni bir iş bulup yeni bir sayfa acin. Baslangiclar ve değişimler her zaman iyi gelir. En azindan bana oyle geliyor. Umarim daha mutlu olursunuz.

sizi kapıya yaklaştırarak, karşı tarafı zaten ödüllendirmişler. diğer çalışan çoğunluk durumu bildiği için daha da zor bir pozisyondasınız. sinir stres sahibi olursunuz, onlar sizi bezdirip gönderme niyetindeler.

sizi kapıya yaklaştırarak hafiften kapıyı gösterip, karşı tarafı da ödüllendiriyorlar. diğer çalışan çoğunluk durumu bildiği için daha da zor bir pozisyondasınız. sinir stres sahibi olursunuz, onlar sizi bezdirip gönderme niyetindeler.

Pozisyonum degisti deyince ben de daha üst bur konuma geldin sandim. Tacize ugradiniz ardindan bunun olmasi sizi cezalandirir gibi. Hic hos degil. Moralinizin bozulmasinda haklisiniz. Is bakmaya baslayin.

İs yerindeki pozisyonunuz degistirilirken yazili izin almalilar. Eger kabul etmiyorsaniz hakli yada gecerli(hangisiydi emin değilim) is sozlesmenizi feshedip tazminatizini alabilirsiniz. İssizlik maasina hak kazanabilirsiniz.
Bunu bi araştırın derim.

Bence yeni bir işebak bu konu her zaman gündeme gelecek deneyimin varsa iş bulma zor olmayacak sadece ayrılacağım şirketten
ÇOk iyi bir referans al yazılı olarak

Bence işvereninizle açıkça konuşun. Tacize uğrayan benim cezalandırılan benim ,bu yaptığınız etik değil deyin. Gerekirse hukuki yollara başvuracağım deyin ve bence hukuki yollara da başvurun. Sonuçta haksızlığa uğruyorsunuz. Üstelik suçlu olan baş köşede otıruyor utanmadan. Karşılıksız bırakmayın yapılan haksızlığı.

Ohh ne güzel valla tacize uğrayan kadın pasif göreve cekilip olay kapatılsın. Ben böyle is etiği anlayışına....
Yinede işinden çıkmaman taraftarıyim zaten istedikleri o demekki senin istifa etmen . Ben olsam istifa etmem eğer çıkaracaklarsa onlar çıkarsın.
Ancak konunuzu takip etmistim sizde başında olay yönetiminde hata yaptiniz bence gidip müdürünuzle konusacaktiniz siz herkese soylediniz soylenmesi gereken mudur haric. Şimdide gidip konuşun bence neden hem tacize uğrayıp hem pasif göreve siz maruz kaliyorsunuz , taciz eden yaptigiyla kalip olay böyle mi çözülürmus onun yaptirimi ne olmus mesela, odasında keyif çayı icmek mi...

Bence işvereninizle açıkça konuşun. Tacize uğrayan benim cezalandırılan benim ,bu yaptığınız etik değil deyin. Gerekirse hukuki yollara başvuracağım deyin ve bence hukuki yollara da başvurun. Sonuçta haksızlığa uğruyorsunuz. Üstelik suçlu olan baş köşede otıruyor utanmadan. Karşılıksız bırakmayın yapılan haksızlığı.

Bu olayla uğraşmak en çok bana zarar vericek zaten yeterince sinirim bozuldu belki isten ayrildiktan sonra bir careaine vakarim ama burda devam etmek istemiyorum.

Ohh ne güzel valla tacize uğrayan kadın pasif göreve cekilip olay kapatılsın. Ben böyle is etiği anlayışına....
Yinede işinden çıkmaman taraftarıyim zaten istedikleri o demekki senin istifa etmen . Ben olsam istifa etmem eğer çıkaracaklarsa onlar çıkarsın.
Ancak konunuzu takip etmistim sizde başında olay yönetiminde hata yaptiniz bence gidip müdürünuzle konusacaktiniz siz herkese soylediniz soylenmesi gereken mudur haric. Şimdide gidip konuşun bence neden hem tacize uğrayıp hem pasif göreve siz maruz kaliyorsunuz , taciz eden yaptigiyla kalip olay böyle mi çözülürmus onun yaptirimi ne olmus mesela, odasında keyif çayı icmek mi...

Onlar cikarana kadar ben kendimi huzursuz hissedicem her dakika ki pozisyonla beraber o adami gorunce her gun sinirim bozulacak cunku adama hic bir sey yapilmadi ve bana yildirma operasyonu yapiliyor. Pozisyonum degisiyor alayci bir bakis takinip onumden gecmesi bana yeter zaten ki olucak oyle bir durumda o toplara girmek istemiyorum.

Bugün yöneticim sirkette degildi esi sirketteydi ve konusmak istedigimi soyledim benimle alakali bir provleminiz mi var diye sordum yeni gelen bayan asistan olarak alindigi icin bana ihtiyac kalmiyor benim yapacagim isleri kendisi de yapabilir dedim. Esi de biz zaten onceden beri bir arayis icindeydik dil bilen baya tecrubeli olan bir asistan konusunda bu senle ilgili bir surum degil senin dilin cok yeterli olmadigindan bazi isleri sana paslayamiyorduk dedi ki yoneticinin eskiden yegeni calisiyordu sirkette baya dili varsi o ayrildigindan beri bu sorun var dedi onun senden bir memnuniyetsizligimiz olmadi cikarmayi da dusunmedik dedi. Sen yine esini kastederek gelince bi konus dedi. Tabine kadar samimi bilemem. Ne yapicagimi bilemedim.

Back