- 13 Ocak 2017
- 4.104
- 9.831
-
- Konu Sahibi Monica Bellucci
Pardon da ne kadar tanıyorsunuz zeynosu?bence işyerine girmeden öncede bozuktu psikoloji
bence işyerine girmeden öncede bozuktu psikoloji
Yahu seni ilgilendiren bir durummu ne laf yetiştermeye çalışıyorsun yorumunu yaptın bittisenin konunda sadece cüzdan açılması yok .hadi o kötü niyetli bir çalışanın işi diyelimm sen de büyüler rüyalarr saçma sapan hikayeler var farkında mısın?sitede yasak bu konu demek ki uygun bulmuyor yöneticiler de .sen neyi ispatlamaya çalışıyorsun ki halaaa
Bosver sen onları, insanın basına hersey gelebilir, bazen bilincaltımız yüzünden bazı seylerı gercek gibi yasayabılıyoruz, bol bol Felak nas oku..Bence kalp kırmadan yorum yapmayı öğren sen ne hakla böyle yazabiliyorsun
Beni huzursuz ettiği için zaten kabul etmedimSeni orada tutmak istemelerinin sebebi ne olabilir?
Adam ile alırken söylediği cümleler hiç mi işkillendirmedi?
Belli ki yasa dışı birşeyler var her yandan destek alarak seni tutmaya çalışıyorlar.
Çok büyük cesaret.
Anlamadım.. siz orda çalışmıyor musunuz şu an?!Beni huzursuz ettiği için zaten kabul etmedim
konu yasak sitede ayrıca akıllara zarar bir konu ama bazı üyeler ısrarla akıl veriyorrr bunlara inanıyorsa acil psikyatr ya da psikoloğa gitmeli diyorum tekrardan
Çalışıyorum, ama seni yetiştirelim dediklerinde kabul etmedimAnlamadım.. siz orda çalışmıyor musunuz şu an?!
Bu konuda psikolojisi bozuk bi insan değilim lütfen biraz daha seviyeli yorum yaparsanız sevinirimValla bence de bir tarafın psikolojisi bozuk konu sahibesi mi şirkettekiler mi çözemedimkonu sahibesinin normal olduğunu varsauarak manyahlardan kaç dedim
Adamlar seni buyuculukte yetiştirecek herhaldeÇalışıyorum, ama seni yetiştirelim dediklerinde kabul etmedim
Ondan sonra mi bu olanlar başladı?Çalışıyorum, ama seni yetiştirelim dediklerinde kabul etmedim
Çantanın cüzdanın neden açıldıgını bende bilmiyorum manevi olarak zarar veriyor bana zararı bu oldu. Kovmaya çalışmıyorlar zaten. Belkide etkileri altına almakdır amaçlarıOkuyorum okuyorum olayları birbirine bağlayamıyorum.
Cidden siz ne düşünüyorsunuz? Büyü yaptılarsa çanta niye açılıyor, yani çanta açılınca noluyor, ne tür bir büyü kime ne faydası var?
O ablanın doğum tarihinizi sorması akrep ne alaka , valla anlamadım. Sizi niye kovmaya çalışsınlar zaten en başta işe almazlardı hayır dediğinizde.Siz ne düşündünüz sonuç olarak?
EvetOndan sonra mi bu olanlar başladı?
Okuyorum okuyorum olayları birbirine bağlayamıyorum.
Cidden siz ne düşünüyorsunuz? Büyü yaptılarsa çanta niye açılıyor, yani çanta açılınca noluyor, ne tür bir büyü kime ne faydası var?
O ablanın doğum tarihinizi sorması akrep ne alaka , valla anlamadım. Sizi niye kovmaya çalışsınlar zaten en başta işe almazlardı hayır dediğinizde.Siz ne düşündünüz sonuç olarak?
Kulagimıza söyleDoğum tarihinin sebebini söylemek isterdim ama ban yerim diye korkuyorum çatlayacağım
Anam çok merk ettimDoğum tarihinin sebebini söylemek isterdim ama ban yerim diye korkuyorum çatlayacağım