- Konu Sahibi iyikiamaiyiki
Siz ifrit olmuşsunuz onlara geri donseniz de bu huzursuz haliniz devam edecek. Siz gittikten sonra yaptığınız işleri onlar mı yapacak yapabilecekler mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İşinden olmayacak yine kamuda baska bi bolume gecme sansı var suan! Dikkatli okusan anlardın??Evet öyle ama hanımefendi kamuda çalışıyormuş özel olsa neyse. Böyle karaktersizler yüzünden neden işinden olsun?
Zaten dikkatli okuyorum! Git yazmışsın başka bölüme git yazmamışsın işten çık gibi anlaşılıyor sen önce anlaşılır yaz!!! Okey?İşinden olmayacak yine kamuda baska bi bolume gecme sansı var suan! Dikkatli okusan anlardın??
Eşimde aynı şeyi söylüyor
Hiç birşey senşn sağlığından ve huzurundan önemli değil diyor
Kazen yazılması gerekeni yazmışMune merhaba
@portakalsuyu1 ve @beyazgomlek10 konusunda senin fikrin ne olurdu?
Zamanını alıyorum ama teşekkür ederim
Evet şimdi gördüm. Güzel cevap olmuşKazen yazılması gerekeni yazmış
Başka üyeyle karıştırmıyorsam (konuları kontrol etmedim) müdürünüzün sizi taciz ettiğine inanan üye değil misiniz siz?
İş arkadaşlarınızdan rahatsızsınız, müdürün taciz ettiğini düşünüyorsunuz, şu durumda karar vermeye zorlanacak bir şey yok sanki.
Niye aynı mesaiyi yapayımda maaşımdan 600 tl eksilsin ki?Merhaba, çok büyük bir dert değil benimkisi ancak çok kararsız kaldığım bir dönemdeyim bana karar verme aşamasında yardımcı olursanız çok sevinirim.
8 seneye yakındır bir kamu kurumunda çalışıyorum. Bu zamana kadar işimi çok zor öğrendim işi göstermek istemeyen, kıskanç memura rağmen işi öğrendim
çok çalıştım ama mutlu çalıştım. Birlikte aynı işi yaptığım arkadaşımlada gayet iyi anlaşıyordum
2 sene önce bölüme 3 kişi başladı, ilk zamanlar iyi olsaşarda şu an bölümde çok büyük bir sıkıntı var. Babasının işyeri gibi çalışıyorlar, Kamu yeri mantığıyla yatakta maaşımı alıyoruz diye düşünerek devamlı bizim çalışmamızı istiyorlar, sürekli gğlüşüyorlar, laf sokuyorlar vs bir çok sıkıntı yaşadık
Defalarca müdüre anlatmama rağmen bir sonuca varamadık. Bizi anlıyormuş ve haklı görüyormuş gibi yapıp onlara hiç sesini çıkarmadı, çıkarmadıkçada daha kötü oldu
Bu bölümden gitmek istiyorum müdürüm kendimi verimli hissedemiyorum dedim göndermedi beni orda mutsuz bir şekilde aylarca oturttu
Artık eşime çocuğuma özel hayatıma yansıtmaya başladı ve yüzüm hiç gülmüyor
En son sinirlerime hakim olamayıp bölümde tartışma yaşadım ve müdür beni başka bölüme gönderdi ancak geçici olarak
Benim kararsız kaldığım konuda ne yapacağım
Diğer bölümde 8 yıllık olduğum için daha rahatım tabi,işler çok olsada istediğim zaman mola verip çay kahve molası telefon görüşmesi yapıyorum, izin konusunda asla sıkıntım yok ancak bölümde 9 kişiden sadeve 2siyle anlaşıyorum. En yakın arkadaşım gidicek ve belki ile dönmeyebilir
Ordaki sorunum sabahtan akşama kadar herşeye gereksiz yere kahkaha atarak gülen, en ufak bir iş verildiğinde içerde sinir küpüne dönen, küçük dağları ben yarattım havasıyla gezen insanlar
Bu geldiğim bölüm ise çok sessiz bir ortam tam aradığım gibi huzurlu. Şef çok iyi, başka bir memur var oda kendi halinde.Bir Bayan var benimle aynı konumda o biraz soğuk ve işi vermek istemeyebilir diye düşünüyorum buranın demirbaşı.bayan şuan bayramdan sonra gelicek, işi göstermezlerse, sabahtan akşama kadar işe yaramaz gibi oturmayı sevmiyorum.Ayrıca yeni bölümdeki maaşım 600 TL kadar düşücek
Müdür beni geçici olarak verdi ancak ben istersem bu bölümde kalıcam. Bayramdan sonra belli olucak ancak ben çok kararsızım
Kaç gündür düşünüyorum, istihare namazı kıldım çok kararsızım
Benim yerimde olsanız ne yapardınız?
Konu sahibi benim ne demek istedigimi zaten anlamıstıZaten dikkatli okuyorum! Git yazmışsın başka bölüme git yazmamışsın işten çık gibi anlaşılıyor sen önce anlaşılır yaz!!! Okey?
Tamam konu sahibi pembegülmüş ya. Şimdi hatırladım.Başka üyeyle karıştırmıyorsam (konuları kontrol etmedim) müdürünüzün sizi taciz ettiğine inanan üye değil misiniz siz?
İş arkadaşlarınızdan rahatsızsınız, müdürün taciz ettiğini düşünüyorsunuz, şu durumda karar vermeye zorlanacak bir şey yok sanki.