İş konusu! Yardım!

Bende evli olduğum için saatleri cezbetti beni ve hafta sonu komple izinli olmak güzel olur. Burada hep sahadayım marmara bölgesi ist. İçi hep yollarda oluyorum çoğu zaman ve eve 45 dk mesafede iki aktarmalı gidiyorum. Yol da yoruyor beni.

kar-zarar hesabını iyi yapın.
bence tebdil'i mekanda ferahlık vardır.
Karım burada beni istemiyorlar psikolojisinden ve sürekli yolda olma çilesinden kurtulmuş olmak ve iş saatlerinin düzenliliği olur. Zararım da 150 tl gibi bir rakam olur

canım en azından batarsa firma ileride iş arama sorunun olur hazır fırsat varken değerlendir bence
Batmasa da yemek yok yol yok is yerinde ısınma problemi var yaz kış kar buz demeden ha deyince yola düşme telaşımız oluyor çoğu zaman. Burasının imkanları daha iyi hem işten çıkmadan primimi de kurtarırsam borcun bi kısmını kapatabilirim. Ve kredimi asgari ücretle ödeyebilirim sanırım

Devletbhastanesinde 16.30 dedim mi çıkarsn hafta sonun yok , zaten eğitim veriliyor yapılmasi zor birşey yok , önemli olan insanlara karşı sabrının olmasi. Hastalar anlaşılmasi en zor insanlar..
Sabırlıyımdır. Konuşmam net anlaşılır bununla alakalı kitaplar kurslar derken az çok bilgi sahibiyim insan ilişkilerinde. Bir de bilgisayar bilgim var. Gerekli eğitimi alınca da işi kıvırabilirim sanırım

Hastaneyi seçin derim.çalışma saatleri uygunsa neden olmasın. Haftasonu tatil.resmi tatilleri de vardır. Şimdiki calistigin yerde resmi tatilin filan yoksa hastane işi daha iyi olur. Nobette her zaman olmaz heralde eğer nöbet varsa.

komşumuz o pozisyonda çalışıyordu

çok da memnundu, hafta sonu çalışmamak ve 4,5 ta çıkmak çoğu işte hayal gibi

maddi olarak sizi sıkmayacaksa iyi bir iş

ilerde çocuk vs olursa da kolay

özel sektör günde 11 saat haftada 6 gün çalıştırıyor zira

Karım burada beni istemiyorlar psikolojisinden ve sürekli yolda olma çilesinden kurtulmuş olmak ve iş saatlerinin düzenliliği olur. Zararım da 150 tl gibi bir rakam olur

Huzur için ödenecek bedel 150 liraysa çok değil.
Ben de tayin istiyorum ve maaşım 180 lira eksilecek ama huzurlu olacaksam razıyım.

Şimdiki resmi tatil veriyor da surat yapa yapa bazen yarım gün çalıştırıyor resmi tatillerde birde cumartesi öğleye kadar gidiyorum. Hiç bir iş yapmasam da günüm bölünüyor birşey anlamıyorum. Sanırım hastaneyi seçeceğim. Geleceği de düşünmem gerek. Yarın öbür gün hamilelikte çocuk olduğunda vs daha çok işime yarayacak

Maddi olarak en fazla 1 yıl sıkar sonra bitiyor banka borcumuz ama çalışma huzuru için bazı şeylerden feragat etmek önemli.

Huzur için ödenecek bedel 150 liraysa çok değil.
Ben de tayin istiyorum ve maaşım 180 lira eksilecek ama huzurlu olacaksam razıyım.
Evet haklısınız. Huzur daha önemli çalışırken. Tamam fazla para da bir motivasyon kaynağı ama tadım tuzum kaçtı bu iş yerinde

Evet haklısınız. Huzur daha önemli çalışırken. Tamam fazla para da bir motivasyon kaynağı ama tadım tuzum kaçtı bu iş yerinde

Para iyi hoş da çok huzursuzsanız ve böyle devam ederse paikoloğa 150 liradan fazla verirsiniz.
Ancak yeni işinizde huzurlu olma ihtimali de yüksek olmalı.

Patronum kesinlikte batmaya meyilli olduğumuzu kabul etmiyor. Her gün yeni bir para harcanacak işle çıkıyor karşımıza.
Bilemiyorum. Devlet hastanesi de gözümü korkutuyor ya beceremezsem diye
geç hastaneye rahat edersin başta biraz karışık gelir yardımcı olurlar öğrenirsin,huzur kadar önemli bişey yok kanımca :) hakkında hayırlısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…