kpsss bile çalışsaydı 15 ayda şimdiye belki de atanırdıİşveren baştan söylüyor aslında çay, ufak tefek temizlik falan beklediğini. Şimdi düşünüyorum sekreter alsam çaycım da yoksa en azından misafirim olduğu zaman bi çay kahve servisi isterim ya da sabah geldiğinde masaların tozunu almasını beklerim. Bunları yapmam diyen adayı işe almam çünkü tembel olduğunu düşünürüm.
Bir de huvese’nin kendimi geliştireyim, bişeyler öğreneyim, başka departmanlara geçeyim gibi bir derdi yok. O sadece telefona bakmak istiyor. Çayı falan geçtim uçak bileti almak, kargo takibi yapmak bile problem onun için. Giyinsin süslensin işe gidip masasına otursun telefon çalınca “x bey/hanım müsait hemen bağlıyorum” desin akşam da metrobüse binip evine gitsin istiyor. Yoksa 15 ayda bir netsis kursuna gitse şimdiye ön muhasebeci ilanlarına bakıyor olurdu.
Bir taraftan iletişim problemi olduğu hissi de uyandırıyor bende artık. Sorulan sorulara ya cevap vermiyor ya da alıntılamadan ortaya yazıyor. Birebir iletişim kurmuyor sanki.kpsss bile çalışsaydı 15 ayda şimdiye belki de atanırdı
Kaç kere söyledim hiç bi konuda yazmadı
En azından insan bi kursa gider yazık geçen koskoca zamana
Neyse bi sonraki iş konusunu hevesle bekliyoruz
Aklındakini buraya gelip kusup kimseyi miklememenin adı iletişim problemi mi olmuş?Bir taraftan iletişim problemi olduğu hissi de uyandırıyor bende artık. Sorulan sorulara ya cevap vermiyor ya da alıntılamadan ortaya yazıyor. Birebir iletişim kurmuyor sanki.
Aklındakini buraya gelip kusup kimseyi miklememenin adı iletişim problemi mi olmuş?
İletişim problemi değil ama bir problemi olduğu kesin. Sevgili kıskanır gibi arkamdan başka adaylara bakmış demiş ya
Bende artık trol mi diye düşünmeye başladımBir taraftan iletişim problemi olduğu hissi de uyandırıyor bende artık. Sorulan sorulara ya cevap vermiyor ya da alıntılamadan ortaya yazıyor. Birebir iletişim kurmuyor sanki.
Şu iş için de konu açmıştın, hatta bu konudakinden daha iyi şartları..3500 vermişler. Bunu niye kabul etmemiştin?
İş teklifi şartlar iyi ama aklıma takılanlar
Konumla ilgili yeni bir gelişme var başvurduğum bir yayınevi aradi sekreterlik için telefonda ön görüşme yaptı nerden mezun oldunuz çalıştığınız yerlerde neler yaptınız bahseder misiniz dedi anlattım sonra görev tanımından bahsetti telefon kargo gelen kişilerin karşılanmasi şoför ve kurye...www.kadinlarkulubu.com
Kurumsal değil de daha ufak bir şirkette çalışıyorum haliyle çaycı vs yok ve mesai arkadaşlarım da erkek. Kendime kahve yaparken onlara da soruyorum mesela ya da onlar yaparken bana da soruyorlar içerim dersem yapıp masama kadar getiriyorlar ee bundan gocunuyorlar mı. Patronum her gün gelen biri değil geldiği Zaman da bir kahve alabilir miyim diye rica etmesinden gocunmuyorum açıkçası. Hatta ben başladığım hafta ortalığa çeki düzen verdiğim için her giren burasına kadın eli değdiği belli oluyor diyorlardı. Ben başladım başlayalı sadece 1 kere misafirleri geldi patronun ne içersiniz diye sorup kahve ikram ettim 1 fincan kahve yapmak da bir taraflarımı eksiltmediİşveren baştan söylüyor aslında çay, ufak tefek temizlik falan beklediğini. Şimdi düşünüyorum sekreter alsam çaycım da yoksa en azından misafirim olduğu zaman bi çay kahve servisi isterim ya da sabah geldiğinde masaların tozunu almasını beklerim. Bunları yapmam diyen adayı işe almam çünkü tembel olduğunu düşünürüm.
Bir de huvese’nin kendimi geliştireyim, bişeyler öğreneyim, başka departmanlara geçeyim gibi bir derdi yok. O sadece telefona bakmak istiyor. Çayı falan geçtim uçak bileti almak, kargo takibi yapmak bile problem onun için. Giyinsin süslensin işe gidip masasına otursun telefon çalınca “x bey/hanım müsait hemen bağlıyorum” desin akşam da metrobüse binip evine gitsin istiyor. Yoksa 15 ayda bir netsis kursuna gitse şimdiye ön muhasebeci ilanlarına bakıyor olurdu.
Eğer olumsuzlarsa 3000 bin istediğiniz için değiller arka arkaya mail attığınız içindir.Yarın öğleden sonra aramazsa bu da olumsuz demektir 3000 dediğim için artı agi verirler mi aradayim
Normal olan bu çünkü. Ben çaycı ablaya kahve yaptığımı bile bilirim.Kurumsal değil de daha ufak bir şirkette çalışıyorum haliyle çaycı vs yok ve mesai arkadaşlarım da erkek. Kendime kahve yaparken onlara da soruyorum mesela ya da onlar yaparken bana da soruyorlar içerim dersem yapıp masama kadar getiriyorlar ee bundan gocunuyorlar mı. Patronum her gün gelen biri değil geldiği Zaman da bir kahve alabilir miyim diye rica etmesinden gocunmuyorum açıkçası. Hatta ben başladığım hafta ortalığa çeki düzen verdiğim için her giren burasına kadın eli değdiği belli oluyor diyorlardı. Ben başladım başlayalı sadece 1 kere misafirleri geldi patronun ne içersiniz diye sorup kahve ikram ettim 1 fincan kahve yapmak da bir taraflarımı eksiltmedi
Çnkü yeri geliyor insan yoruluyor kahvesini bile olsa yapan olsa diyor . Aynı şekilde ofisi temizleyen bir abla yok bana kimse temizlik yapacaksın demedi ama her Cuma mesai bitimi tuvaleti kloraklıyorum çnkü sonuçta erkeklerle çalışıyorum ve ister istemez hastalık kapma ihtimali varNormal olan bu çünkü. Ben çaycı ablaya kahve yaptığımı bile bilirim.