Patron şirketi değil,müdüre de diyemedimO an istifayı basacaktınız. Benim iş tanımımda yer süpürmek yok sayın patron, istifa ediyorum. Tazminat vs hesabıma yatırırsınız diyecektin
Olsun patrona kadar çıkacaksınız. Yönetim kurulu toplantısına dalıp başkanın burnuna istifayı dayayacaksınız.Patron şirketi değil,müdüre de diyemedim
çünkü bundan gocunmadım
ayrıca temizlik personellerimiz var.
Lojistik firması mıGeçen gün denetim vardı, forklift le malzemeleri taşıdılar.
Müdür geldi xx hanım şurayı bir süpürür müsün dedi süpürdüm.
Ayyy benim iş tanımım bu değil diye gocunmadım zoruma da gitmedi
Kız Huvese evlen de kurtul. Evinin kadını, çocuklarının anası ol. Yeter artık.
Evlenme vaadiyle kandırılmış gibi bir de sürekli anlamalıydım, tahmin etmeliydim başkalarıyla da görüştüklerini, nasıl uyanmadım deyip duruyorKız Huvese evlen de kurtul. Evinin kadını, çocuklarının anası ol. Yeter artık.
hayır değil ama forklift lerin olduğu bir çalışma alanıLojistik firması mı
Beyaz atlı işveren bekliyor kendisiKız Huvese evlen de kurtul. Evinin kadını, çocuklarının anası ol. Yeter artık.
Vay hayınlarEvlenme vaadiyle kandırılmış gibi bir de sürekli anlamalıydım, tahmin etmeliydim başkalarıyla da görüştüklerini, nasıl uyanmadım deyip duruyor
Huvese iş başvurusu yapıyordur…Beyaz atlı işveren bekliyor kendisi
Huvese iş başvurusu yapıyordur…
Huvese beyaz yakalı olmayı bekliyordur...Huvese çay vermeyeceği işi beklerken
İşveren baştan söylüyor aslında çay, ufak tefek temizlik falan beklediğini. Şimdi düşünüyorum sekreter alsam çaycım da yoksa en azından misafirim olduğu zaman bi çay kahve servisi isterim ya da sabah geldiğinde masaların tozunu almasını beklerim. Bunları yapmam diyen adayı işe almam çünkü tembel olduğunu düşünürüm.Yani huveseciğim az sabretsen çayı da götürürsün ama o ara beş sene olan tecrüben on sene olur, kendini de geliştirirsen adamlar seni belki başka departmana alır ama böyle baştan onu yapmam bunu yapmamla iş zor.
haber geldi mi merak ettim