- 29 Temmuz 2018
- 863
- 2.291
- 28
Yahu dönseler de kabul etmeyeceği için aramadılar diye kestirip atıyor işte. Kadının çalışası yok ama niye bu kadar debeleniyor o kısmı hiç anlamadım.Fake misin?
İnsanlar sana o kadar yorum yapıyor
Beklemelisin diyor
İş güzel diyor
Çıldırtmak istercesine hala anlamalıydım diyorsun.
Amacın ne?
Yahu dönseler de kabul etmeyeceği için aramadılar diye kestirip atıyor işte. Kadının çalışası yok ama niye bu kadar debeleniyor o kısmı hiç anlamadım.
Teee konunun en başında yazdım, öyle bir iş yokHayalindeki mükemmel işi arıyor
Hanım efendi sekreter diyerek neden küçümsüyorsunuz.ay ne biçim yapışıyosunuz insanın yakasına ya ben ik olsam direkt elerim cevap bile vermem. sizin zaten çalışmaya gönlünüz yok armudun sapı üzümün çöpü deyip duruyosunuz, sekretersiniz çok afedersiniz ama okuma yazma bilen herkes yapar bunu, siz ceo'luk bekliyosunuz nerdeyse
Yahu dönseler de kabul etmeyeceği için aramadılar diye kestirip atıyor işte. Kadının çalışası yok ama niye bu kadar debeleniyor o kısmı hiç anlamadım.
Teee konunun en başında yazdım, öyle bir iş yok
Olsa ben de girerim valla oturduğun yerden para kazanma keyfi diye selfie bile atarım
Vaktin varsa bi bak allasen.Diğer konularını hatırlamıyorum ama tek konusu beni gıcık etmeye yetti.
Pandemi başında üniversite tüm temizlik personelini ücretsiz izne çıkardı. Kendi odalarımızı akademisyenler olarak biz temizledik. Kimse iş tanımım değil demediGeçen gün denetim vardı, forklift le malzemeleri taşıdılar.
Müdür geldi xx hanım şurayı bir süpürür müsün dedi süpürdüm.
Ayyy benim iş tanımım bu değil diye gocunmadım zoruma da gitmedi
Normal olanı bu diye düşünüyorumPandemi başında üniversite tüm temizlik personelini ücretsiz izne çıkardı. Kendi odalarımızı akademisyenler olarak biz temizledik. Kimse iş tanımım değil demedi
Siz değerinizi bilmiyorsunuz işte. Huvese gibi olacaksınız. Ne demek temizlik yapmak, yer süpürmek. Pislik içinde yaşasanız da elinizi sürmeyeceksiniz.Pandemi başında üniversite tüm temizlik personelini ücretsiz izne çıkardı. Kendi odalarımızı akademisyenler olarak biz temizledik. Kimse iş tanımım değil demedi
Öğretmenim bir dönem müdür yardımcısı olarak çalışmıştım da. Her iki görev tanımında da okul temizlemek yoktu ama bizde okul başlamadan önce her yeri temizlerdikPandemi başında üniversite tüm temizlik personelini ücretsiz izne çıkardı. Kendi odalarımızı akademisyenler olarak biz temizledik. Kimse iş tanımım değil demedi
Siz değerinizi bilmiyorsunuz işte. Huvese gibi olacaksınız. Ne demek temizlik yapmak, yer süpürmek. Pislik içinde yaşasanız da elinizi sürmeyeceksiniz.
O an istifayı basacaktınız. Benim iş tanımımda yer süpürmek yok sayın patron, istifa ediyorum. Tazminat vs hesabıma yatırırsınız diyecektin
1300 kişi arasından seçildiğim işte bana yer süpürttürdüler ühüüüü
Sekreter yokken çayları benden isteyemiyorlardı. Kalkıp kendileri alıyorduPandemi başında üniversite tüm temizlik personelini ücretsiz izne çıkardı. Kendi odalarımızı akademisyenler olarak biz temizledik. Kimse iş tanımım değil demedi
iş tanımım bu değil diyemedin miSekreter yokken çayları benden isteyemiyorlardı. Kalkıp kendileri alıyorduKıyamadım ben verdim ara ara çaylarını. Hiç işim değil demedim çünkü kendim kaşındım
Yazılı olarak iş tanımı yaptırmadığım için diyemedimiş tanımım bu değil diyemedin mi