İş aşk psikoloji hastalık...

Konu sahibinin aynı hassasiyeti göstermediği kanısına nerden vardiniz
öyle bir kanıya varmadım. aslında bu sözünüzden böyle anlaşılıyor sanki konu sahibine de bunu salık veriyorsunuz gibi anlaşılıyor aslında öyle demek istemiyorsunuz dêmek istemiştim
neyse bu arada herşeyden önce saglık.. işi gücü aşkı herşeyi bi kenara bırakın ve bir an önce tedavinize devam edin siğillerinizi yaktırın.

bişey olmaz merak etme sonuçta kesinleşmiş bir mahkeme hükmü dolayısyla adli sicil kaydına işlemiş bir sabıka yok.
Devlet atamam gerçekleştiken sonra zaten HPV ve psikolojik tedavimi olup erkek arkadaşıma nasıl yaklasmam gerektiğini analiz edip destek alıp gerekirse psikiyatrimla ortak bi seansa erkek arkadaşımı çağırıp nu konuları konuşmayı düşünüyorum ama su an atama olayı çok aklımı karıştırıyor

Devlet atamam gerçekleştiken sonra zaten HPV ve psikolojik tedavimi olup erkek arkadaşıma nasıl yaklasmam gerektiğini analiz edip destek alıp gerekirse psikiyatrimla ortak bi seansa erkek arkadaşımı çağırıp nu konuları konuşmayı düşünüyorum ama su an atama olayı çok aklımı karıştırıyor
atanırsın merak etme. diş hekimliği kritik bir kamu görevi değil (subaylık, hakimlik savcılık, kaymakamlık gibi). sadece adli sicil kaydına ve terör baglantın var mı ona bakarlar.zaten bi ton araştıracak memur adayı var hangi birini didik etsinler bi de öyle düşün. onuda geçtim sevgilisi olmuş mu kaç tane olmuş ne yapmış cinsel hayatı nasılmış kadar detaya inilecek olsa araştıracak olanlarda işin içinden çıkamaz.

Son düzenleme:
Sizleri anlıyorum ama gerçekten bunu yaşamayan psikolojik yükünü bilemez kaldı ki kendinizin bile kabullenemediği bişeyi başkasına anlatmak ve onun kabullenmesini beklemek hiç kolay değil.Ki ben bunu nolursa olsun anlatmama taraftarıyım bu karşı tarafa bulaştırıcagımız anlamına gelmiyor tabiki.Ama tedavimi olup 2 yıl geçtikten sonra evlenicek olursam bişeyler paylaşırım ve emin olun ikimizde aynı hassasiyetteyiz ben şunu kaptıgımdan ziyade başka insanı incitirsem bulaşırsa naparım diye üzülüyorum

atanırsın merak etme. diş hekimliği kritik bir kamu görevi değil (subaylık, hakimlik savcılık, kaymakamlık gibi). sadece adli sicil kaydına ve terör baglantın var mı ona bakarlar.zaten bi ton araştıracak memur adayı var hangi birini didik etsinler bi de öyle düşün. onuda geçtim sevgilisi olmuş mu kaç tane olmuş ne yapmış cinsel hayatı nasılmış kadar detaya inilecek olsa araştıracak olanlarda işin içinden çıkamaz.
Ya dün gece buraya bu konuyu açtım bugün adet oldum premens sendromunu yani adet öncesi ve ilk iki günü falan çok yoğun duygu karmasasiyla geçiriyorum içim içimi yiyor. Dua ya ihtiyacım var ederseniz çok sevinirim

Sizleri anlıyorum ama gerçekten bunu yaşamayan psikolojik yükünü bilemez kaldı ki kendinizin bile kabullenemediği bişeyi başkasına anlatmak ve onun kabullenmesini beklemek hiç kolay değil.Ki ben bunu nolursa olsun anlatmama taraftarıyım bu karşı tarafa bulaştırıcagımız anlamına gelmiyor tabiki.Ama tedavimi olup 2 yıl geçtikten sonra evlenicek olursam bişeyler paylaşırım ve emin olun ikimizde aynı hassasiyetteyiz ben şunu kaptıgımdan ziyade başka insanı incitirsem bulaşırsa naparım diye üzülüyorum
Bu karşındaki kişiye göre de değişir aslında ama ben şu an ne yorum yapacam bilemiyorum mantıklı düşünemiyorum atamaya taktım kafayı adet de oldum cildiriyorum psikolojim çok bozuk :KK43:

Ya arkadasım senin hastalıgı bilmedigin burdan belli bu kan hastalıgı değil kana geçmiyor deri hastalığı tedavini oldukca virüs yükün düşe düşe siliniyor.Vebalı değiliz biz.Cinsel temasın olduysa muhtemelen sende hpv geçirmişsindir bunun 140dan farklı tipi var siğil cıkmadıysa kimse bilmeden geçiriyo zaten.Misal bende bakireyim tek bir kişiyle bir kez cinsel temasım oldu sadece anal/vajianal ilişki yaşamadım bu deri hastalıgı deri kalıyor.Kanda cıkmıyor.Bence git sende bi hpv dna tahlili yaptır .Söylemesi kolay gribim desem annen bile yanından kacıyo sen insanlara geçirip atlattıgın hastalıgı söyler misin.Bilgisi olmayan kişiler şöyle kınar gibi yazıyo ya hayret .
Siz de konu sahibine aman kimseye söyleme 2 yılda geçiyor birsürü makale okudum vs deyip belkide merdiven altı bir yerde kimseden habersiz operasyon olmasını sağlayacak akıllar verin. Bravo size.
Ayrıca bu hastalık heryerden geçebilir doğru ben sevgilisine yaşadığın cinsel ilişkileri anlat mi dedim ayrıca kendisini de kinamadim farklı bir açıdan bakması için yazdım. Sizin gibi dusunmeyip başkalarına saldırıp konu sahibine söyleme söyleme diye akıl vermek mi faydali. Konu Sahibi fikir almak için yazmış kimi söyle der kimi söyleme der size ne benim yorumumdan. Konu Sahibi bu hayat çeşit çeşit sana da böylesi denk gelmiş ama sakın kimse duymasın yanımda olmasın diye merdivenalti yerlerde operasyon geçirme. Sevgili olmasa bile güvenebilecegin kuzenin olur arkadasin olur bilemiyorum ona haber ver. Sana nacizane tavsiyemdir.
Bu arada bu hayatın tüm yükünü kendin çekme yükünü paylasabilecek insanlara değer ver kötü birşeyde sırtını dönüp gideceklere değil.

Birsuru kadinla birliktelik yasayip el degmemis kiz arayan bu muhtesem (!) erkegi cok mu aradin acaba?
Carpik iliskiler yasadim diyorsun ama bekar bir kadin olarak bekar erkeklerle yasadiysan, karsiliginda cikar elde etmek icin birileriyle birlikte olmadiysan kimse seni ahlaksizlikla suclayamaz.
Hpv ye gelince, herkesin bunu bilmeye hakki var, birlikte yasadigin insanlar dahil. cunku cok dusuk ihtimal de olsa banyo ve tuvalletten bulasabiliyor.
Annem biliyo ben de çok dikkat etmeye çalışıyorum ama bence düşünceniz yanlış dikkat etme zorunluluğunu anlarım ama herkese kendimi reklam edemem otelde de söyleyelim çalıştığımız yerde de söyleyelim o zaman. Biri mrb dediğine pardon HPV var bende diyelim. Bu devirde aids hepatit olan hastalar diş tedavisine geldiğinde doktoruna bunu söylemiyo ben neden dikkat ettikten sonra herkese bunu soyleyeyimki. Klozet oturagini temiz bırakıyorum banyoda oturduğum yeri yikiyorum iç camasirimi kendim önden elimde kaynar suda citiliyorum havlum da kendime ait havadan da geçmiyo zaten

Siz de konu sahibine aman kimseye söyleme 2 yılda geçiyor birsürü makale okudum vs deyip belkide merdiven altı bir yerde kimseden habersiz operasyon olmasını sağlayacak akıllar verin. Bravo size.
Ayrıca bu hastalık heryerden geçebilir doğru ben sevgilisine yaşadığın cinsel ilişkileri anlat mi dedim ayrıca kendisini de kinamadim farklı bir açıdan bakması için yazdım. Sizin gibi dusunmeyip başkalarına saldırıp konu sahibine söyleme söyleme diye akıl vermek mi faydali. Konu Sahibi fikir almak için yazmış kimi söyle der kimi söyleme der size ne benim yorumumdan. Konu Sahibi bu hayat çeşit çeşit sana da böylesi denk gelmiş ama sakın kimse duymasın yanımda olmasın diye merdivenalti yerlerde operasyon geçirme. Sevgili olmasa bile güvenebilecegin kuzenin olur arkadasin olur bilemiyorum ona haber ver. Sana nacizane tavsiyemdir.
Bu arada bu hayatın tüm yükünü kendin çekme yükünü paylasabilecek insanlara değer ver kötü birşeyde sırtını dönüp gideceklere değil.
Ben kesinlikle asla ne olursa olsun söylemem falan demiyorum ama doktorumla konuştuktan sonra o da bu yönde yonlendirirse psikiyatrda ortak bi seansta söylerim. Ama benim erkek arkadaşım Hpv yi sorun edeceğini sanmıyorum asıl sorun edeceği konu Hpv yi nasıl kaptigim

Ya dün gece buraya bu konuyu açtım bugün adet oldum premens sendromunu yani adet öncesi ve ilk iki günü falan çok yoğun duygu karmasasiyla geçiriyorum içim içimi yiyor. Dua ya ihtiyacım var ederseniz çok sevinirim
Güvenlik Soruşturması gecireceksiniz bukadar üzülmeyin özel hayatınız ile ilgili bu kadar detaya girmezler en kisa zamanda atamanız yapılır. Olumlama yapın.

Oncelikle kadın doguma gidip o sigilleri yaktiriyorsun. Korkulacak bir sey yok, çok kısa sürüyor ve sonrasinda acı sizi olmuyor. Sağlık guvencen vardır gidip randevu al, ayni gün yuruyorsun yarım saati bulmuyor küçük bir operasyon. Sonra bağışıklığını güçlü tutacaksin. Sabahlari pekmez iç aç karnına mesela. Yeşil çay iç. Yedigine içeriğine dikkat et. Bağışıklık sistemini güçlü tut ki vücudundan virusu atabilsin.
Yaşadığım yer küçük bi yer devlet hastanelerinde yakma işlemini yapmıyorlar üniversite ye yönlendiriyorlar ordaki hocaların dahil personelin en az yarısını tanıyoruz diyebilirim. Kaldı ki kendi arkadaşkarım var orda tıp okuyup son sınıfta falan olan. Özel Klinik de bu konuda 1 tane var ve cok para istiyor annem bildiği halde bu konuda destek olmak istemiyo çok üzülüyobana bu konuyu açma duymak istemiyorum ne yapıyosan yap diyo

Güvenlik Soruşturması gecireceksiniz bukadar üzülmeyin özel hayatınız ile ilgili bu kadar detaya girmezler en kisa zamanda atamanız yapılır. Olumlama yapın.
Zaten asıl sorunum psikolojik benim. Olumlama yapamadigim için bu konuyu açtım :KK43: sizlerin desteğini almak istedim. Regl de olunca iyice kötü oldum şu 2 gündür.

sevgili güzel değerli kardeşim :KK52:... öncelikle hepsi geçecek bunların. sen hele bir inan buna. bak yazdım buraya geçecek.:KK15:

devlet ataması konusuna gelince merak etme özel hayatına girmezler, ailede sende hukuksal durumlar olmuş mu ona bakıcaklar? hem fbı mı bunlar ve de sen clinton musun da senin özel hayat mesajlarını irdeleyecekler yahu? biraz makul ol.

sağlık konusuna gelince, kontrolü elden bırakma. doktoruna git görün.:kahve:

erkek arkadaşına birşey anlatmak zorunda değilsin. hatta da anlatma yahu!! aman neymiş de sürtünmeymiş de bilmem ne.. ya gerçekten şu hayatta insanlar savaş meydanlarında bebelerini kaybediyor. sen hoşlandığın biriyle bir şeyler yaşamışsın. ona ne yahu?? çok önemsiyorsa yoluna baksın, istediği gibi birini bulsun. karşına ne yakışıklılar çıkar senin daha :KK49:

sevgili güzel değerli kardeşim :KK52:... öncelikle hepsi geçecek bunların. sen hele bir inan buna. bak yazdım buraya geçecek.:KK15:

devlet ataması konusuna gelince merak etme özel hayatına girmezler, ailede sende hukuksal durumlar olmuş mu ona bakıcaklar? hem fbı mı bunlar ve de sen clinton musun da senin özel hayat mesajlarını irdeleyecekler yahu? biraz makul ol.

sağlık konusuna gelince, kontrolü elden bırakma. doktoruna git görün.:kahve:

erkek arkadaşına birşey anlatmak zorunda değilsin. hatta da anlatma yahu!! aman neymiş de sürtünmeymiş de bilmem ne.. ya gerçekten şu hayatta insanlar savaş meydanlarında bebelerini kaybediyor. sen hoşlandığın biriyle bir şeyler yaşamışsın. ona ne yahu?? çok önemsiyorsa yoluna baksın, istediği gibi birini bulsun. karşına ne yakışıklılar çıkar senin daha :KK49:
Var ya şu an böyle şeyler duymak çölde su bulmak gibi. Bütün rahatsızlıklar kötüdür belki ama en önemlisi psikolojik olan bence. Zaten hepsini tetikliyor. Bugün o kadar çok sancilandimki kaç aydır regl olunca ağrım olmuyodu Oysaki. Yazdıkların için çok teşekkür ederim iyi ki konuyu açmış im buraya

Var ya şu an böyle şeyler duymak çölde su bulmak gibi. Bütün rahatsızlıklar kötüdür belki ama en önemlisi psikolojik olan bence. Zaten hepsini tetikliyor. Bugün o kadar çok sancilandimki kaç aydır regl olunca ağrım olmuyodu Oysaki. Yazdıkların için çok teşekkür ederim iyi ki konuyu açmış im buraya
İşte böyle insanlara ihtiyacımız var moral verdiğin için teşekkürler.
Psikolojik olarak cok yıpratıcı bir sürec ve temasla bile kapılan bir rahatsızlık lütfen bunu okuyanlar hayatınız boyunca bunlarla ve rahim agzıyla ilgili problem yaşamak istemiyorsanız hemen gidin Gardasil aşınızı vurulun

İşte böyle insanlara ihtiyacımız var moral verdiğin için teşekkürler.
Psikolojik olarak cok yıpratıcı bir sürec ve temasla bile kapılan bir rahatsızlık lütfen bunu okuyanlar hayatınız boyunca bunlarla ve rahim agzıyla ilgili problem yaşamak istemiyorsanız hemen gidin Gardasil aşınızı vurulun
Hayatta hersey herkesin başına gelebiliyor ama bu zamana kadar öğrendim ki hiç bişey sağlam psikolojiden daha önemli değil

Ederim tabi. Allah ins biran önce bu virusten ve psikolojik sikintilarindan tamemen kutulmayi nasip etsin. Özel olarak da dua ederim :KK25:

Ya arkadasım senin hastalıgı bilmedigin burdan belli bu kan hastalıgı değil kana geçmiyor deri hastalığı tedavini oldukca virüs yükün düşe düşe siliniyor.Vebalı değiliz biz.Cinsel temasın olduysa muhtemelen sende hpv geçirmişsindir bunun 140dan farklı tipi var siğil cıkmadıysa kimse bilmeden geçiriyo zaten.Misal bende bakireyim tek bir kişiyle bir kez cinsel temasım oldu sadece anal/vajianal ilişki yaşamadım bu deri hastalıgı deri kalıyor.Kanda cıkmıyor.Bence git sende bi hpv dna tahlili yaptır .Söylemesi kolay gribim desem annen bile yanından kacıyo sen insanlara geçirip atlattıgın hastalıgı söyler misin.Bilgisi olmayan kişiler şöyle kınar gibi yazıyo ya hayret .
Canim özel yapılan elisa testi var kandan belki onu kastetmistir arkadas. Ama kesinlikle haklısın kimse kimseyi kınamamalı. Allah yardımcınız olsun

Arkadaslar şu an asıl kafama taktiğim konu 1 kere arkadaşım ile karakola düşmüş olmak. O zaman onunla telefonda wats ap ta birbirimize çok hakaret ettik. Bu mesajlar karakol raporunda var. Bu durum savcılığa gitti ama savcılık dosyayı kapattı. Daha haber gelmedi. Ama şimdi araştırınca bunlar da çıkacak ona bakmisken diğer mesajlara da bakalım vs vs derlerse olay uzarsa falan diye çok korkuyorum
Canim benim. Sen vesvese yapıyorsun. Bundan kurtulman gerek. Bakılmaz oyla diger mesajlara vs. Psikoloji cidden çok önemli bu aşamada ama beynimiz bize oyun oynamayı o kadar çok seviyor ki... Bu düşünceler hep ondan.

HPV sadece cinsel yolla bulaşmaz. Hiçbir cinsel yakınlaşmam olmadığı halde bende çıktı. Ben çok geç kalmıştım siğiller inanılmaz büyüdü korkumdan gidememiştim. Özel bir hastanede 500 tl verip ameliyat oldum 3 senedir de çok şükür hiçbir şey yok. HPV gözardı edilecek bir şey değil, devlette yaptıtrırsan anestezi yapmıyorlar dayanamazsın

X