İş arkadaşları

snemakotu

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2024
196
45
29
Merhaba arkadaşlar iş yerinde yeniyim gerçi 1,5 sene oldu ama etliye sütlüye karışmıyorum bunu onlarda söylüyorlar kimsenin bişeyiyle ilgilenmiyorum hatta soğuk bile görünürüm dışardan çünkü burda gelip geçiciyim eşimin işi nedeniyle geldiğim için gideceğim fazla samimi olmuyorm çok az kişi çalışıyor maksimum 7 diyeyim çoğu buralı burası küçük bir yer ama sürekli birşeyleri fısır fısır konuşuyorlar şu güne kadar önemsemedim ama nedir yani zaten ilgilenmiyorum özel hayatlarıyla yahut iş hayatlarıyla çoğu zaman o şekilde konuştuklarında dışarı çıkıyorum ama sürekli böyleler canımı sıkmaya başladı bu durum ben mi yanlış düşünüyorum yoksa alınacak bir şey yokmu sizinde fikirlerinizi merak ediyorum yazarsanız sevinirim

Yazmış olduğunuz yazıdan sizin mesafeli durdugunuzu anlayabiliyorum. Açıkcasi günaydın, iyi akşamlardan başka bir iletişimim olmayan birinin yanında ben de bir şeyleri konuşmak istemem. Büyük ihtimalle siz mesafeli olduğunuz için onlar da sizin yanınızda bir şey paylaşmak istemiyor.

Hiç ilgi alanıma girmiyorlar, gidicem umrumda değiller diyorsunuz.
Ama fısır fısır konuşmaları baya ilginizi çekmiş.

Konuşmalarını da umursamayın.

Bende mesafeli olan bir insanla mesafeli olur yanında yöresinde bulunmam, o varken fısır fısır konuşurum.

Geçici olarak çalıştığınızı düşündüğünüz bir yeri ve insanları neden bu kadar kafaya takıyorsunuz? Olması gereken mesafe bu zaten, geçici de olsanız kalıcı da olsanız.

Özelimi konuşmuyorum çünkü kendileri de benimle birşey paylaşmıyorlar burası küçük yer olduğu için insanları soğuk bende iş dışında kendim ne anlatabilirim

Kendileri öyle olduğu için bende mecburen yakın davranamıyorm

İş yerindekiler 20 senelik galiba 1,5 sene nasıl yeni olur

Özelimi konuşmuyorum çünkü kendileri de benimle birşey paylaşmıyorlar burası küçük yer olduğu için insanları soğuk bende iş dışında kendim ne anlatabilirim
Valla bende eşimin işi dolayısıyla İstanbuldan farklı bi yerdeyim… Gayet kendime çevre edindim arkadaşlarım var. Çok şey var anlatılacak…

Allah tez zamanda sizin de kafanıza göre bir atasın yanınıza,demek istediğinizi anladım,takmasanız da o da biraz mobinge giriyor. Peki böyle düğün dernek faaliyetlerine çağırıyorlar mı toplu gidiyor musunuz?

Zaten onlara cizecegin imajı cizmissin onlar da ona göre davranıyor ,görmezden gel boşver.

çok daha yeniyken bir tanesi çağırmıştı ama çok tanımıyorduk birbirimizi ve hissederiz ya herkese dağıtırken daviyetiyeyi babada vermiş gibi oldu para topladılar bana söyleyen olmadı bende gitmedim

Yani kısa zaman gelip geçici çalışacağım demişsin ama 1.5 sene olmuş bile bence bu imajı yaratmakla hata etmişsin. İçinde yaşadığın anı süreye bakmaksızın güzelleştirsene neden insanlardan kopuk takılıyorsun?
Ama ben de olsam zaten ben gelip geçeceğim deyip bizden uzak duran birinin yanında konuşmam ne gerek var

Kendileri de uzak ben gerektiğinde konuşuyorum kendileri hep fısır fısırlar 3 kiişinin olduğu yerde 2 kişi o şekilde konuşupta 1 tanesini dahil etmeseler nasıl olur Adaba aykırı ister istemez insan işkilleniyor ne konuştukları umrumda değil yaptıkları rahatsız edici

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…