İş arkadaşına ''küçümen'' diyen nişanlı

O koku olayı nisanlisindan bir şeyler gizlemek için kılıf bile olabilir. Ya da kadın öğle yemeğinde lahmacun yemiştir bu da almıştır kokuyu. Eğer hatun ter kokuyorsa bunu seksi bulmuş da olabilir. Suçluluk duyup sevgilisine böyle anlatmış olabilir.

Yani koku olayı başlı başına şüphe uyandırıyor bence.

Mesajiniza katiliyorum. Gercekten gizli flort diye bisey var. Ama su var, o flort eden kisi bazen kendisi bile anlamiyor dediniz ya, hah iste ben ona katilmiyorum. Belki erkek dogasi geregi flortoz davranirken farkinda olmayabilir, ince hesap yapmaz belki. Ama kadinlar cok akilli varliklar ve bir erkekle ya flort ediyordur ya etmiyordur. Herseyin farkinda olarak yapar yani. Konu sahibinin anlattigi kadin da aynen boyle biri. Ozlediniz mi beni demek,karsi taraf ne ozlicem yahu deyince uzdunuz beni demeler vs resmen gizli florttur.

Katılıyorum haklısınız, ben sadece fark etmemiş olması flöt etmediği anlamına gelmez manasında söylemek istemiştim.Doğru söylüyorsunuz kadınlar çoğunlukla biliyorlar aslında.Bunun bir nedeni de kadınların kendilerini korumak zorunda olup, her şeyi ölçüp biçmek mecburiyetinde olmaları.Eğer flört etmek istemediği kişiye yanlış sinyal gönderirse bunun getirileri olacaktır ve o yüzden bu konuda akıllı olmak zorundalar.Ve büyük ihtimalle yaptığı şeyin bilincinde olabilir çoğu.

Ohoo çok detay düşünüyorsunuz. Benim de beraber çalıştığım arkadaşım koksa çok rahatsız olurum ve eşime bu durumdan dert yanarım. Suçluluk duymak falan uç bir düşünce olmuş

üff.

bıktım bu erkeklerin safa yatma sevdasından. bak ne güzel demişsin normalde kıskanmam ama delirdim diye.

hissediyoruz işte. ilgisini hissetmişsin.

gözlemle diyeceğim ama çok vakit kaybı onlar aşna fişna moduna girip yakalayncaya kadar yıllar geçebilir.

şimdiki aklımda içgüdülerin sıkıntılıysa ayrıl derim. ne kadar dinlersin bilmem ama ben artık enayi yerine konmaktan sıkıldım erkekler de gayet güzel ele veriyor kendilerini eğer görmek istersen.

başta küçümen desin ne olacak dedim ama sana da küçüğüm vs diyormuş adamın ilgi belirtisi demek ki bu hissetmişsin işte.

ayrıl.

sen kendine geniş diyorsan geniş görmemişsin bence ben takılacak bir şey görmedim , abartan tripli sevgili gördüm.benim eşim 1,85 ben 1,59'um , adam bana küçümen dese bir çimdiklerim yani size küçümen demesini mi istiyorsunuz ya da birbirine küçümen diyerek yürüyen hiç görmedim.

Hiç bir şeyde sorun yok ama bayanın kokuyor olmasını söylemesi çok alaycı bir tavır takıntığını gösteriyor hoş değil konuda gereksiz üzülmeyin sizi seviyor

Katılıyorum

Allah sizi ne yapmasın akşam akşam güldüm, insan küçümen lafını kıskanır mı ya bastıbacak gibi birşey, ayy gülmekten sinir bastı küçümen ne ya ahahaha

Bu arada adam safa yatıyor kızın ilgisinin farkında, resti çekin derim

Burnuma pis kokular geliyor nişanlına bir ayar ver

"Beni özlediniz mi" cümlesini işyerindeki whats app grubuna atsa anlarım ama nişanlına atmış...Nişanlı olduğunu da bilmesine rağmen..Kız iyi niyetli değil...Nişanlın da senin aklında soru işareti bırakmamak için kokuyor demiş, al oku diyerek ta aynı şeyi yapmaya çalışıyor.
..Bak dikkat et genelde erkekler kötüledikleri kadınlara aslında ilgi duyarlar...Nişanlın bildiğin flörtöz, işyerinde ve dışında muhabbet halindeler...
Ayrıl diyenler olmuş hak veriyorum...Ben başka kıza küçümen dese bunu affedemem şahsen tüm güvenim giderdi

Bu kucumen kelimesinde ve yazısmanin genelinde eğer kız ile nisanliniz arkadaş ise kiskanilacak hiçbir şey yok bence. Sizin yerinizde olsam sorgulayacagim tek şey, nişanlımın bu kadar şikayet ettiği, kokuyor vs dediği bir kiza neden ilk mesajı atıp da konuşma başlattığı olurdu çok garip bence bu kısım

bence sonuna kadar haklısın. ne demek yani beni özlediniz mi emojiler bilmem neler??? iş mi yapıyoruz arkadaşlık ilişkisi mi kuruyoruz?

bir kere ast-üst ilişkisini fazlasıyla ihlal etmiş nişanlın. ben olsam o yazana kadar yazmazdım hele bir de üste çıkma çabaları varsa bir güzel onları kendisine yedirirdim.

ben böyleyim diyorsa da bu açık açık flörtözlüktür, şahsen öyle bir adamla evlenmezdim..

Benim de kocamın iş arkadaşı bir kadın var
Evli hem de
Eşimle gün içinde uzun uzun yazışmak zorundalar sık sık yani

Sohbeti okudum bir kere eşim görmeden ama kız resmen eşimi
Yemliyor

Eşim birsey soruyor mesela
Siz istersiniz de ben yapmaz mıyım yazıyor

Eşim yine birsey soruyor
Tüm işimi birakıp sizin işinizle ilgileniyorum öncelim hep sizsiniz yazıyor tabi böyle yazışmalarının sonuna sürekli şirin ikonlar koyuyor

Şirket tüm çalışanlara kitap verdi
Sonra herkes okuyunca kitabi değişecek
Eşime mesaj atmıs
Okudunuz mu ben sizin kitabınizi almak istiyorum özellikle yazmıs

Eşim birsey sorduğunda mesela
Eveeeeeeettt
Tabiiiiii

Bu tarz ikonlarla cevap veriyor

Kıza acayip sinir oluyorum sarışın uzun boylu çok da güzel bir kiz ama elimden birsey gelmiyor

erkeğin tersleyip gerekli cevabı vermesi çok önemli valla kadın ne yapsa boş erkek böyle muhabbetlere izin veriyosa..

erkeğin tersleyip gerekli cevabı vermesi çok önemli valla kadın ne yapsa boş erkek böyle muhabbetlere izin veriyosa..
İzin vermek değil
Eşim olması gerektiği gibi konusmus mesafeli ve ciddi
Eşim hep z hanım demiş
Bakar mısınız yapar misiniz gibi

Ne desin kıza ikisi de aynı statü de
Bana ikon koyma mi desin

İnsan olan anlar zaten karşımdaki bu şekilde yazmıyor der

Eşim safa yatmış
Kızı terslese kız siz neden farklı anladınız dese ne dşyecek
Belli ki kızın yapısı tarzı bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…