O koku olayı nisanlisindan bir şeyler gizlemek için kılıf bile olabilir. Ya da kadın öğle yemeğinde lahmacun yemiştir bu da almıştır kokuyu. Eğer hatun ter kokuyorsa bunu seksi bulmuş da olabilir. Suçluluk duyup sevgilisine böyle anlatmış olabilir.Ben de minyonum bana da küçük küçümen diyip sonradan aşık olan yürüyen çok erkek oldu ama eşiniz kadının koktuğundan falan bahsediyormuş kokan bir kadına bir şeyler hissedeni hiç duymadım. Aralarında bir şey olduğunu hiç düşünmüyorum eşeğin aklına karpuz kabuğu sokmayın
Mesajiniza katiliyorum. Gercekten gizli flort diye bisey var. Ama su var, o flort eden kisi bazen kendisi bile anlamiyor dediniz ya, hah iste ben ona katilmiyorum. Belki erkek dogasi geregi flortoz davranirken farkinda olmayabilir, ince hesap yapmaz belki. Ama kadinlar cok akilli varliklar ve bir erkekle ya flort ediyordur ya etmiyordur. Herseyin farkinda olarak yapar yani. Konu sahibinin anlattigi kadin da aynen boyle biri. Ozlediniz mi beni demek,karsi taraf ne ozlicem yahu deyince uzdunuz beni demeler vs resmen gizli florttur.Küçümen kelimesi benim için problem olur.Gizli flört denen kavramın içine giriyor.Çoğunlukla kişi flört ettiğini kendisi bile anlamıyor olabilir ama içgüdüsel bir şekilde flört ediyordur.Nişanlınız üstten bakan ama aynı zamanda kızla sanki o küçükmüşte, bunun samimiyetine dayanarak aklında kötü niyet olmadan takılıyormuş gibi bir hava çizerek flört ediyor.Muhtemelen yazdıklarım burada çok tepki alacaktır ama işin özü açıkçası budur.Ciddiyetsiz muhabbetlerden nefret ederim zaten.Eşimde böyle ciddiyetsiz bir durum görürsem bende soğurum.Üstelik birbirimize uygun olmadığımızı sınırlarımızın ve çizgilerimizin farklı olduğunu, gelecek için ilişkimizde problem yaratacağını düşünürüm.Yaptığınız tartışmada haklısınız.Geri adım atarsanız bu tarz muhabbetleri kabullenmiş olacaksınız.
Katılıyorum haklısınız, ben sadece fark etmemiş olması flöt etmediği anlamına gelmez manasında söylemek istemiştim.Doğru söylüyorsunuz kadınlar çoğunlukla biliyorlar aslında.Bunun bir nedeni de kadınların kendilerini korumak zorunda olup, her şeyi ölçüp biçmek mecburiyetinde olmaları.Eğer flört etmek istemediği kişiye yanlış sinyal gönderirse bunun getirileri olacaktır ve o yüzden bu konuda akıllı olmak zorundalar.Ve büyük ihtimalle yaptığı şeyin bilincinde olabilir çoğu.Mesajiniza katiliyorum. Gercekten gizli flort diye bisey var. Ama su var, o flort eden kisi bazen kendisi bile anlamiyor dediniz ya, hah iste ben ona katilmiyorum. Belki erkek dogasi geregi flortoz davranirken farkinda olmayabilir, ince hesap yapmaz belki. Ama kadinlar cok akilli varliklar ve bir erkekle ya flort ediyordur ya etmiyordur. Herseyin farkinda olarak yapar yani. Konu sahibinin anlattigi kadin da aynen boyle biri. Ozlediniz mi beni demek,karsi taraf ne ozlicem yahu deyince uzdunuz beni demeler vs resmen gizli florttur.
Ohoo çok detay düşünüyorsunuz. Benim de beraber çalıştığım arkadaşım koksa çok rahatsız olurum ve eşime bu durumdan dert yanarım. Suçluluk duymak falan uç bir düşünce olmuşO koku olayı nisanlisindan bir şeyler gizlemek için kılıf bile olabilir. Ya da kadın öğle yemeğinde lahmacun yemiştir bu da almıştır kokuyu. Eğer hatun ter kokuyorsa bunu seksi bulmuş da olabilir. Suçluluk duyup sevgilisine böyle anlatmış olabilir.
Yani koku olayı başlı başına şüphe uyandırıyor bence.
Kendimi anlatmam gerekirse eğer kıskanç biri değilimdir. önceki ofisinde kendi yaşlarında 2 kadınla aynı odada çalışıyordu ve kadınlar mesai saatleri sonrası arıyordu. hatta kadınların arası bozulduğunda nişanlımı arayıp diğeriyle alakalı sıkıntılarını da paylaşıyorlardı. bunları hiç sorun etmedim. zaten genel olarak da 'geniş' diye tabir edebileceğim bir yapım vardır. ama başa gelince öyle değilmişim demek ki.
Nişanlım bikaç aydır farklı bi ofiste çalışıyor. bu ofisteki bir çalışanından şikayetçiydi hep. bu çalışana ayşe diyelim. ayşe pozisyon olarak nişanlımın altı, nişanlım ona işi öğretiyor. önce ayşenin çok kötü koktuğundan bahsetmişti. herkes de farkında ve şikayetçiymiş bu durumdan. sonrasında işi anlamadığından filan bahsetti. hatta bir keresinde çok yüklendiği için kız ağlamış vs. her hafta mutlaka bir ayşe şikayeti olurdu aramızda.
dün yine konuşurken merak ediyordun al bak diyerek whatsapp profil fotoğrafını açıp gösterdi. normal bi kadın işte. geri tuşuna bastığımda konuşma açıldı doğal olarak. yani ilk gözüme çarpan şey emojilerin fazlalığıydı. okuyorum dedim oku dedi. iki kere parmakla yukarı kaydırınca bitecek kadar az konuşma. genelde teknik iş konuları. bi yerde şöyle bir konuşma var;
ayşe : beni özlediniz mi? :))
nişanlım : ne özliycez yahu
ayşe : şimdi kırdınız beni
daha başka bikaç satır ...
ben bunu görünce bu kız sana yürüyor dedim. hayır saçmalama, parmağımda yüzük var dedi. ama hepimiz biliyoruz ki bu artık kadınları durduran bişey değil. ben sana güveniyorum ama saf olma dedim. buralar genelde şakalaşma şeklinde, hatta kıskanmam hoşuna gitti.
başka ne konuşuyorsunuz dedim. al bak dedi. gerek yok dedim. açtı konuşmayı. en üste çekti. orda tek bi kelime var. ben uzaktan bakıyorum. o an ekranı tekrar kilitledi. koyuyordu telefonu, ver bakıcam dedim. kendisi bu kısmı reddediyor ama sanki o kelimeyi görünce özellikle vazgeçti vermekten. ama reddediyor işte. aldım telefonu. en başında nişanlım direkt buna küçümen yazmış. cevap olarak da kız napıyorsun demiş. napıyorsunuz da olabilir şu an emin değilim.
bunun üzerine ben telefonu geri attım buna. neden küçümen diyorsun dedim. çünkü küçük eheheh gibi gevşedi bi an. anlayamadı ciddi olduğumu. ben delirdim işte bağırdım çağırdım klasik. empati yap dedim. benim de devamlı şikayet ettiğim bir üstüm var mesela. o bana küçümen yazsa ne hissedersin dedim. hak verdi. asla senden başkasına bakmam biliyorsun bana nasıl güvenmezsin diye üste çıkma teşebbüsü dahi oldu. ağladı hatta.
hep böyle mi diyorsun dedim. hayır bir kere oldu , aylar önce o da. istersen bak tarihe dedi. bakmadım.
derdim güvenmemek değil. ben güveniyorum. ama içini nereden bilebilirim. ben güvensem dahi bu muhabbet hoş mu?
değil dedi. ben bilememişim dedi. haklısın dedi. dedi de dedi.
ama iç soğudu bi kere.
ne diyorsunuz? daha öncesinde böyle bir sıkıntımız olmadı. genel olarak çok aşırı ilgili ve sevgili biridir. ihmal vs yok kesinlikle.
yani gerçekten güveniyorum. bunun için ayrılmayacağım. ama şimdi sanki ben suçluymuşum gibi yazmıyor bana. ben de yazmıyorum. süründüreyim desem öyle bir kafam yok yani.
ekleme : Küçümen kelimesi iltifat değil ama samimiyet belirtisi. ayrıca ben de tip olarak minyon olan ve küçük gösteren biriyim. bana da bir kere küçümen demiştir. arada küçüğüm der vs. o yüzden benim tarafımdan iltifat olmasa dahi sevdiği birine söylediği bir kelime.
Katılıyorumüff.
bıktım bu erkeklerin safa yatma sevdasından. bak ne güzel demişsin normalde kıskanmam ama delirdim diye.
hissediyoruz işte. ilgisini hissetmişsin.
gözlemle diyeceğim ama çok vakit kaybı onlar aşna fişna moduna girip yakalayncaya kadar yıllar geçebilir.
şimdiki aklımda içgüdülerin sıkıntılıysa ayrıl derim. ne kadar dinlersin bilmem ama ben artık enayi yerine konmaktan sıkıldım erkekler de gayet güzel ele veriyor kendilerini eğer görmek istersen.
başta küçümen desin ne olacak dedim ama sana da küçüğüm vs diyormuş adamın ilgi belirtisi demek ki bu hissetmişsin işte.
ayrıl.
Allah sizi ne yapmasın akşam akşam güldüm, insan küçümen lafını kıskanır mı ya bastıbacak gibi birşey, ayy gülmekten sinir bastı küçümen ne ya ahahahaKendimi anlatmam gerekirse eğer kıskanç biri değilimdir. önceki ofisinde kendi yaşlarında 2 kadınla aynı odada çalışıyordu ve kadınlar mesai saatleri sonrası arıyordu. hatta kadınların arası bozulduğunda nişanlımı arayıp diğeriyle alakalı sıkıntılarını da paylaşıyorlardı. bunları hiç sorun etmedim. zaten genel olarak da 'geniş' diye tabir edebileceğim bir yapım vardır. ama başa gelince öyle değilmişim demek ki.
Nişanlım bikaç aydır farklı bi ofiste çalışıyor. bu ofisteki bir çalışanından şikayetçiydi hep. bu çalışana ayşe diyelim. ayşe pozisyon olarak nişanlımın altı, nişanlım ona işi öğretiyor. önce ayşenin çok kötü koktuğundan bahsetmişti. herkes de farkında ve şikayetçiymiş bu durumdan. sonrasında işi anlamadığından filan bahsetti. hatta bir keresinde çok yüklendiği için kız ağlamış vs. her hafta mutlaka bir ayşe şikayeti olurdu aramızda.
dün yine konuşurken merak ediyordun al bak diyerek whatsapp profil fotoğrafını açıp gösterdi. normal bi kadın işte. geri tuşuna bastığımda konuşma açıldı doğal olarak. yani ilk gözüme çarpan şey emojilerin fazlalığıydı. okuyorum dedim oku dedi. iki kere parmakla yukarı kaydırınca bitecek kadar az konuşma. genelde teknik iş konuları. bi yerde şöyle bir konuşma var;
ben bunu görünce bu kız sana yürüyor dedim. hayır saçmalama, parmağımda yüzük var dedi. ama hepimiz biliyoruz ki bu artık kadınları durduran bişey değil. ben sana güveniyorum ama saf olma dedim. buralar genelde şakalaşma şeklinde, hatta kıskanmam hoşuna gitti.
başka ne konuşuyorsunuz dedim. al bak dedi. gerek yok dedim. açtı konuşmayı. en üste çekti. orda tek bi kelime var. ben uzaktan bakıyorum. o an ekranı tekrar kilitledi. koyuyordu telefonu, ver bakıcam dedim. kendisi bu kısmı reddediyor ama sanki o kelimeyi görünce özellikle vazgeçti vermekten. ama reddediyor işte. aldım telefonu. en başında nişanlım direkt buna küçümen yazmış. cevap olarak da kız napıyorsun demiş. napıyorsunuz da olabilir şu an emin değilim.
bunun üzerine ben telefonu geri attım buna. neden küçümen diyorsun dedim. çünkü küçük eheheh gibi gevşedi bi an. anlayamadı ciddi olduğumu. ben delirdim işte bağırdım çağırdım klasik. empati yap dedim. benim de devamlı şikayet ettiğim bir üstüm var mesela. o bana küçümen yazsa ne hissedersin dedim. hak verdi. asla senden başkasına bakmam biliyorsun bana nasıl güvenmezsin diye üste çıkma teşebbüsü dahi oldu. ağladı hatta.
hep böyle mi diyorsun dedim. hayır bir kere oldu , aylar önce o da. istersen bak tarihe dedi. bakmadım.
derdim güvenmemek değil. ben güveniyorum. ama içini nereden bilebilirim. ben güvensem dahi bu muhabbet hoş mu?
ama iç soğudu bi kere.
ne diyorsunuz? daha öncesinde böyle bir sıkıntımız olmadı. genel olarak çok aşırı ilgili ve sevgili biridir. ihmal vs yok kesinlikle.
yani gerçekten güveniyorum. bunun için ayrılmayacağım. ama şimdi sanki ben suçluymuşum gibi yazmıyor bana. ben de yazmıyorum. süründüreyim desem öyle bir kafam yok yani.
ekleme : Küçümen kelimesi iltifat değil ama samimiyet belirtisi. ayrıca ben de tip olarak minyon olan ve küçük gösteren biriyim. bana da bir kere küçümen demiştir. arada küçüğüm der vs. o yüzden benim tarafımdan iltifat olmasa dahi sevdiği birine söylediği bir kelime.
Burnuma pis kokular geliyor nişanlına bir ayar verben nişanlımda suç bulmuyo olsam konuyu nişanlıma yürüyen kız filan diye açardım. ama burada konu nişanlım. banane kızdan. olayı çok yanlış anlamışsınız.
ve sözümün de arkasındayım. günümüzde yüzük kadını da erkeği de durduran bişey değil.
Kendimi anlatmam gerekirse eğer kıskanç biri değilimdir. önceki ofisinde kendi yaşlarında 2 kadınla aynı odada çalışıyordu ve kadınlar mesai saatleri sonrası arıyordu. hatta kadınların arası bozulduğunda nişanlımı arayıp diğeriyle alakalı sıkıntılarını da paylaşıyorlardı. bunları hiç sorun etmedim. zaten genel olarak da 'geniş' diye tabir edebileceğim bir yapım vardır. ama başa gelince öyle değilmişim demek ki.
ama iç soğudu bi kere.
Benim de kocamın iş arkadaşı bir kadın var
Evli hem de
Eşimle gün içinde uzun uzun yazışmak zorundalar sık sık yani
Sohbeti okudum bir kere eşim görmeden ama kız resmen eşimi
Yemliyor
Eşim birsey soruyor mesela
Siz istersiniz de ben yapmaz mıyımyazıyor
Eşim yine birsey soruyor
Tüm işimi birakıp sizin işinizle ilgileniyorum öncelim hep sizsiniz yazıyor tabi böyle yazışmalarının sonuna sürekli şirin ikonlar koyuyor
Şirket tüm çalışanlara kitap verdi
Sonra herkes okuyunca kitabi değişecek
Eşime mesaj atmıs
Okudunuz mu ben sizin kitabınizi almak istiyorum özellikle yazmıs
Eşim birsey sorduğunda mesela
Eveeeeeeettt
Tabiiiiii
Bu tarz ikonlarla cevap veriyor
Kıza acayip sinir oluyorum sarışın uzun boylu çok da güzel bir kiz ama elimden birsey gelmiyor
İzin vermek değilerkeğin tersleyip gerekli cevabı vermesi çok önemli valla kadın ne yapsa boş erkek böyle muhabbetlere izin veriyosa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?