İş arkadaşına ''küçümen'' diyen nişanlı

ben nişanlımda suç bulmuyo olsam konuyu nişanlıma yürüyen kız filan diye açardım. ama burada konu nişanlım. banane kızdan. olayı çok yanlış anlamışsınız.
ve sözümün de arkasındayım. günümüzde yüzük kadını da erkeği de durduran bişey değil.

Nişanlında bir artniyet göremedim, eğer olsaydı mesajlasmalar silinmiş yerinden yeller esiyor olurdu emin ol. Ama gereksiz samimiyete girilmiş biraz.

Dedikoducu erkeklerden igreti oluyorum ya.yok ayşe kokuyomuş,yok işi bilmiyomuş falan.hemcinsinizi size kötülerken rahatsız olmadınız mı?
niye rahatsız olayım ki dediğim gibi benim de devamlı şikayetçi olduğum bir üstüm var. bu dedikodu değil ki işle ilgili sıkıntılarımızı paylaşıyoruz diye düşündüm. ayşe değil de mehmet olsaydı da aynıydı benim için.

Koktuğunu anlatması dedikodu bana göre.

Seninle empati yaptigimda cok da kuruntu yapilacak bi durum yok gibi.Ama samimiyet beni de rahatsiz ederdi ve biseyler raydan cikmadan ve yol olmadan onlem almak isterdim.Karsilikli iliskilerde bayan,erkek farketmez sinir asilmasi durumu beni cok rahatsiz eder ve tepki gosteririm.Tepkini yerinde buldum.

Kız bir şeyler öğreniyor sevgilinizden bunda bir sıkıntı yok zaten. Ama sikinti surada basliyor. sevgiliniz onu çok zorluyor. Duygusal olarak yıpratıyor, kızı ağlatıyor falan. Bu kız neden bu kadar zorlanıyor. Sevgiliniz mi gaddar yoksa kızin kapasitesi mi düşük. Kızın kapasitesi düşük olsa bile ya olduğu gibi kabul edersin ona göre iş verirsin ya da olmuyorsa üstlerine durumu bildirirsin vs. Ama Ayşe ile sevgiliniz arasındaki iş ilişkisinde çok fazla duygu var. Ayşe yıpranıyor, zorlanıyor bir yandan sevgilinizden bir şeyler öğreniyor onun takdirine veya onayına ihtiyacı var vs vs. Yani ben Ayşenin yürüdüğünü düşünmüyorum. Lakin sevgiliniz tarafından Ayşe üzerinde çok fazla güç söz konusu. Kızın üzerinden kendine ciddi bir duygusal tatmin sağlıyor gibi geldi. Yani şunu sorun bu Ayşe değil de Ahmet olsaydı sevgiliniz onu bu kadar zorlarmiydi.
Ayşe için şikayetlenip kızı ağlatıp sonra kucumen falan demesi resmen eline bir ip almış kizi çekiyor bırakıyor o garibim de işsiz kalmamak için ne egolara boyun eğiyor diye düşündüm.

Neticede nişanlıniz ayse ile ilişkisinde belirleyici rol oynuyor. kızın beni ozlediniz mi demesi cok onemli degil. Kızin bu mesajınıza karşılık sizin kıskanmaniz mi hoşuna gitti yoksa Ayşenin ona yürüme ihtimali mi? Belki de her ikisi birden. Nişanlıniz in tavırları çok garip.

''bönöm kocom yopmoooozzzz. ''

aynen kadınlar peşte koşar zaten
ah zavallı nişanlıcık , gördün mü bi rahat vermiyor kücümenler

''hoşlanmıyorum aşkım kimseye küçümen deme'' burda koptum

Nişanlınızı iş dışında arayıp dedikodu yapan hanımefendilere kızmıyonuz da
Şu küçümen yelloza kızıyonuz..
Zaten demişsiniz 2 kaymayla biten mesajlaşma diye
Ee?
Bence abartmışsınız be

Nişanlınızın parmağında yüzük olması pekde birşey ifade etmiyor evet çünkü mühim olan tavırlardır, küçümen lafindan önemlisi bana göre gereksiz bir samimiyet var aralarında.

Ayrıca eşim gelip bana işyerindeki bir kadın için kokuyor dese, sanane derim açık açık. İşle ilgili bir şikayeti söylemek ayrı kişisel bir durumu söylemesi ayrı şeyler.

Son düzenleme:
Sizin özgüveniniz yüksek olabilir, sorun olarak görmüyorda olabilirsiniz, ama ben olsaydım nişanlıma çokta güvenmezdim.
Belli ki altında yatan bişeyler var ki normal olan mesajları size göstererek vicdanını rahatlatmaya çalışmış. Sizde bu mesajlarda bişey yok diyerek sorgulamayacaktınız. Ama bi yerde açık vermiş.
Nişanlınız kadınlarla arasındaki mesafeyi ayarlayamıyor. Çokta güvenmeyin bence.

Küçümen kelimesi benim için problem olur.Gizli flört denen kavramın içine giriyor.Çoğunlukla kişi flört ettiğini kendisi bile anlamıyor olabilir ama içgüdüsel bir şekilde flört ediyordur.Nişanlınız üstten bakan ama aynı zamanda kızla sanki o küçükmüşte, bunun samimiyetine dayanarak aklında kötü niyet olmadan takılıyormuş gibi bir hava çizerek flört ediyor.Muhtemelen yazdıklarım burada çok tepki alacaktır ama işin özü açıkçası budur.Ciddiyetsiz muhabbetlerden nefret ederim zaten.Eşimde böyle ciddiyetsiz bir durum görürsem bende soğurum.Üstelik birbirimize uygun olmadığımızı sınırlarımızın ve çizgilerimizin farklı olduğunu, gelecek için ilişkimizde problem yaratacağını düşünürüm.Yaptığınız tartışmada haklısınız.Geri adım atarsanız bu tarz muhabbetleri kabullenmiş olacaksınız.

Ben de minyonum bana da küçük küçümen diyip sonradan aşık olan yürüyen çok erkek oldu ama eşiniz kadının koktuğundan falan bahsediyormuş kokan bir kadına bir şeyler hissedeni hiç duymadım. Aralarında bir şey olduğunu hiç düşünmüyorum eşeğin aklına karpuz kabuğu sokmayın

Ben rahatsiz olurdum son derece. Ustelik de sana kizi o kadar kotulerken mesajda kucumen diye hitap etmeler, kizin ozlediniz mi beni ile baslayan resmen yuruyen mesajlasmasi vs bunlar cok gereksiz ve rahatsiz edici bir samimiyet. Sana kizi kotuluyor ama kizla yazisirken gayet samimi, bu ne ikiyuzluluk. Benim esim de bir kiz arkadasina yavrum napiyosun diye hitap etmisti de delirdim bana bile yavrum demedi hic ona nasil diyebilir?? Cok rahatsiz oldugunu ifade et ve uyar. Sonra da o kiza dikkat et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…