ben nişanlımda suç bulmuyo olsam konuyu nişanlıma yürüyen kız filan diye açardım. ama burada konu nişanlım. banane kızdan. olayı çok yanlış anlamışsınız.Yüzüğün "kadınları" durduramadığı seklindeki kehanetiniz suçlunun kız olduğunu ve nişanlınızın ne kadar masum olduğunu bize ispat etti....
Küçümen,özledin mi ve napıyosun ifadeleri bir yana....
Kadınlar için kullandığınız ifade bir yana.
Yüzükler kadınları durduramiyorsa ,siz nişanlınızı durdurun. Hadi kolay gelsin
niye rahatsız olayım ki dediğim gibi benim de devamlı şikayetçi olduğum bir üstüm var. bu dedikodu değil ki işle ilgili sıkıntılarımızı paylaşıyoruz diye düşündüm. ayşe değil de mehmet olsaydı da aynıydı benim için.Dedikoducu erkeklerden igreti oluyorum ya.yok ayşe kokuyomuş,yok işi bilmiyomuş falan.hemcinsinizi size kötülerken rahatsız olmadınız mı?
Koktuğunu anlatması dedikodu bana göre.niye rahatsız olayım ki dediğim gibi benim de devamlı şikayetçi olduğum bir üstüm var. bu dedikodu değil ki işle ilgili sıkıntılarımızı paylaşıyoruz diye düşündüm. ayşe değil de mehmet olsaydı da aynıydı benim için.
siz hiç bi insan hakkında 3. kişiye bişey anlatmıyor musunuz?Koktuğunu anlatması dedikodu bana göre.
Ben anlatiyorum da,erkeklerin ki tuhaf geliyor bana.eşim gelse x kokuyo dese,sanane kokuyosa derim.ve ne kadar yaklaştın da kokusunu aldın derim.ki demez zaten.siz hiç bi insan hakkında 3. kişiye bişey anlatmıyor musunuz?
ben bunu görünce bu kız sana yürüyor dedim. hayır saçmalama, parmağımda yüzük var dedi. ama hepimiz biliyoruz ki bu artık kadınları durduran bişey değil. ben sana güveniyorum ama saf olma dedim. buralar genelde şakalaşma şeklinde, hatta kıskanmam hoşuna gitti.
yani gerçekten güveniyorum. bunun için ayrılmayacağım. ama şimdi sanki ben suçluymuşum gibi yazmıyor bana. ben de yazmıyorum. süründüreyim desem öyle bir kafam yok yani.
''hoşlanmıyorum aşkım kimseye küçümen deme'' burda koptumKüçümene yürüyor olabilir de olmayabilir de. Seni aldatabilir de aldatmayabilir de. Şuan böyle yaparsan git gide uzaklaşır. Hoşlanmıyorum aşkım deme Küçümen kimseye, de geç. Eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürme..
okuduğunuzu anlamıyorsanız türkçe kursuna gidin.''bönöm kocom yopmoooozzzz. ''
aynen kadınlar peşte koşar zaten
ah zavallı nişanlıcık , gördün mü bi rahat vermiyor kücümenler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?