İş Arkadaşımız Eşini Aldatıyor :(

ofis içindeki internete kısıtlama getirsin müdür....
erişimi engellesin...
hani aile paketleri var..onun gibi
bir de ofis içinde girilen siteleri görebilir
mesela internet kafelerdeki program ismini bilmiyorum ama her masada nereye giriyorlar görebiliyorlar.
işten de atılmalı bence.

Bu bizimki kendi telinden yapıyor bu işleri şirket bilgisayarından değil ki :26:

eşi boşanabilecek güçte mi?
torun torba sahibi olmuşuz bu saatten sonra boşanılmaz mantığında olabilirler..

en iyisi belki de adamın yaptıklarını görmezden gelmek oluyordur , eşine göre..

işte aile içinde ki iletişimleri bilemiyoruz..

Allah ıslah etsin demekten başak bir şey gelmedi benim aklıma.

sizleri de şahit tutuyor kendi pis günahına :47:

bir de siz anlamazlıktan geliyorum diye numara yapıyormuşsunuz ama maazallah tutar sizin de gönlünüz var da ortaklık ediyormuşsunuz gibi yorar falan..
pislik adamdan her şey beklenir..

kendinizi olabildiğinizce uzak tutun ...

Boşanabilecek güç te olduğunu düşünmüyorum sadece bir emeklisi var görmemezlikten geliyor bana kalırsa :50: uzak duruyorum bende eşim ile paylaştım bu durumu o da dedi uzak dur mesafeli ol yeter dedi bende öyle yapıyorum ama elde değil ki aynı kattayız her zaman görüyorum kendisini Allah ıslah etsin :ssz:

Son düzenleme:
Ben susup belli etmediğim için inşallah bana da günah yazılmaz şahit oluyorum diye çok sıkıntılı :18: :47: :50:

canım bak inancın ne bilmiyorum ama aynı dine inanıyorsak senin bir çözüm bulman lazım. gerçi burda başlık açman da bu niyette olduğunu gösteriyor.
şimdi öncelikle kaygılı olma.
o hatalı.
sen de buna şahitsin. kaygılı olmana hiç gerek yok. soğukkanlı ol.
öncelikle bir kaç delil topla elinin altında olsun.
sonra bunu sizden büyük müdürünüzle paylaş. eğer aklı başında biri değilse başka bir erkek çalışan arkadaşınla paylaş.
böyle şeyleri bir bayanın erkeğe söylemesi gurur kırıcı ve öfke uyandırıcı olur.
inanmazlarsa elindeki ufak delilleri göster.
şuan maalesef bir sorumluluğun var. görmezden gelemezsin bu duruma. senin eşin yapsa ve şirkettekiler bilse, kızmaz mıydın? enayi yerine koyulduğunu düşünmez miydin? şahsen ben kızardım. keşke söyleselerdi diye.
ama tabi bazısı eşini o kadar sever ki konduramaz arada kalan da sen olursun.
bu yüzden senin yapacağın en net şey müdürün aklı başında konuşabilecek biriyse onunla konuşmak, olmazsa başka bir erkek olan iş arkadaşınla konuşmak.
sonra onlaırn bu adamı uyarması. en azından bunu yapmalısın.

canım bak inancın ne bilmiyorum ama aynı dine inanıyorsak senin bir çözüm bulman lazım. gerçi burda başlık açman da bu niyette olduğunu gösteriyor.
şimdi öncelikle kaygılı olma.
o hatalı.
sen de buna şahitsin. kaygılı olmana hiç gerek yok. soğukkanlı ol.
öncelikle bir kaç delil topla elinin altında olsun.
sonra bunu sizden büyük müdürünüzle paylaş. eğer aklı başında biri değilse başka bir erkek çalışan arkadaşınla paylaş.
böyle şeyleri bir bayanın erkeğe söylemesi gurur kırıcı ve öfke uyandırıcı olur.
inanmazlarsa elindeki ufak delilleri göster.
şuan maalesef bir sorumluluğun var. görmezden gelemezsin bu duruma. senin eşin yapsa ve şirkettekiler bilse, kızmaz mıydın? enayi yerine koyulduğunu düşünmez miydin? şahsen ben kızardım. keşke söyleselerdi diye.
ama tabi bazısı eşini o kadar sever ki konduramaz arada kalan da sen olursun.
bu yüzden senin yapacağın en net şey müdürün aklı başında konuşabilecek biriyse onunla konuşmak, olmazsa başka bir erkek olan iş arkadaşınla konuşmak.
sonra onlaırn bu adamı uyarması. en azından bunu yapmalısın.

Canım öncelikle Elhamdülilah müslümanım :42: Adam 14 yıldır bu şirkette müdürümüz bile ona laf edemiyor geçen fark ettim ooo .... bey elinden telefonlar hiç düşmüyor hayırdır diye manidar sözlerde bulundu oralı bile olmuyor müdürümüz laubali bir adam karşısına geçipte konuyu anlatsam oralı bile olmaz emin ol tanıyorum çünkü adamı pazarlamada 2 arkadaş var fakat onlar sabah 9 da gelir öğlen en geç 12 de çıkarlar oralı bile olmazlar emin ol kaldım arada şuan bile yanından geçtim elinde telefon yine mesajlasıyor belli akşam 5 gibi ofis tamamen boşalıyor kapar kapısını yada biner şirket arabasına konuşur kadınlarla hasta bu adam ya tövbe estafurullah mübarek ramazan günü offffff :84:

Canım öncelikle Elhamdülilah müslümanım :42: Adam 14 yıldır bu şirkette müdürümüz bile ona laf edemiyor geçen fark ettim ooo .... bey elinden telefonlar hiç düşmüyor hayırdır diye manidar sözlerde bulundu oralı bile olmuyor müdürümüz laubali bir adam karşısına geçipte konuyu anlatsam oralı bile olmaz emin ol tanıyorum çünkü adamı pazarlamada 2 arkadaş var fakat onlar sabah 9 da gelir öğlen en geç 12 de çıkarlar oralı bile olmazlar emin ol kaldım arada şuan bile yanından geçtim elinde telefon yine mesajlasıyor belli akşam 5 gibi ofis tamamen boşalıyor kapar kapısını yada biner şirket arabasına konuşur kadınlarla hasta bu adam ya tövbe estafurullah mübarek ramazan günü offffff :84:
canım müdürün üstünde birisi var mı peki?

canım müdürün üstünde birisi var mı peki?

Var ama bulunduğumuz ofis içerisinde değiller şehir dışında şirketimizin fabrikası var oradalar :26: yapacak bir şey yok böyle gider herhalde akşam 5 olsun ofiste el ayak çekilsin yine konuşmalar devam :18:

Var ama bulunduğumuz ofis içerisinde değiller şehir dışında şirketimizin fabrikası var oradalar :26: yapacak bir şey yok böyle gider herhalde akşam 5 olsun ofiste el ayak çekilsin yine konuşmalar devam :18:

canım ya durumun zor. valla adama öyle gıcık oldum ki şuan ayakkabımı kafasına atasım geldi cidden :) filmlerdeki gibi bu mesajların capsini alsan, telefon konuşmalarını videoya çeksen, en azından eşi değil ama çocukları görecek şekilde kapılarına resimleri ve cd yi bırakıp üzerine de "bir dost yazıp" kaçsan mı acaba :)

canım ya durumun zor. valla adama öyle gıcık oldum ki şuan ayakkabımı kafasına atasım geldi cidden :) filmlerdeki gibi bu mesajların capsini alsan, telefon konuşmalarını videoya çeksen, en azından eşi değil ama çocukları görecek şekilde kapılarına resimleri ve cd yi bırakıp üzerine de "bir dost yazıp" kaçsan mı acaba :)

Yok artık :1: :1:

akşam onlara gitsen. bi süre oturdukdan sonra
amca tlf alabilirmiyim arkadaşımı arıcam dakikam yok desen.
o ara cıksan odadan olmazmı?

telefonunu vermez canım biraz önce işe geliyoruz sabah 5 te msj yazıyor gülyor birde bu saatte kime msj yazılır ki elimin tersiyle yapıştıracaktım bir tane:47:

Back