Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hiç önemli değil herkesin fazla kilosu var önemli olan vücut tipini bilmek ona uygun giyinmek. İlk elbise zaten kötü bir elbise zayıf biri giyse de pavyona gidecek gibi durur kusura bakmayın. Ayakkabılar da olmamıştı. İkinci kombin size daha çok gitmiş ben beğendim
Bence giyilir yahu öyle bir şey mi var? Hiçbirimizin mükemmellik iddiası yok. Ben giyerdim sizin yerinizde olsam. Manken gibi olmayı vaat etmiyoruz siz de kendinize yakıştırırsınız bence
Amaç seksi olmaksa derin v yaka ile göğüs dekolteli bir sey tercih edin bence. Siyah çorap ile dizleriniz daha güzel görünüyor bence siyah çorap tercih edersiniz daha iyi edersiniz.
Yukarıda da yazıldığı gibi herkesin fazla kilosu var. Ona takılmayın. Kendinize yakışanı bulmaya odaklanın.
Bence giyilir yahu öyle bir şey mi var? Hiçbirimizin mükemmellik iddiası yok. Ben giyerdim sizin yerinizde olsam. Manken gibi olmayı vaat etmiyoruz siz de kendinize yakıştırırsınız bence
Yok kiloyla alakli degil sadece. Vucut yapiniz daha farkli orantida olsa bu kilo cok sorun olmazdi. Vucut tipiniz ters ucgen erkek tipi, kilo verirseniz goruntu hafifler sadece ama degismez.