- 20 Kasım 2018
- 11.289
- 40.597
- 598
- 35
- Konu Sahibi iyikiamaiyiki
-
Yok size gerek yok ben sizi anlamaya calisirken çıldırıyorum zatenVallahi çıldırıcam, ne yazarsam altında bir şey arıyorsunuz.
Benim niyetim olsa adam da benden hoşlansa neden böyle konuşayım. Ne yaparsam gizli gizli yaparım diyorum, ama ben birşey fark etmedim diyorum
Peki bu abiye bağırıp ağlayıp, ben miyim suçlu, niye dediniz? Neymiş suçunuz?Vallahi çıldırıcam, ne yazarsam altında bir şey arıyorsunuz.
Benim niyetim olsa adam da benden hoşlansa neden böyle konuşayım. Ne yaparsam gizli gizli yaparım diyorum, ama ben birşey fark etmedim diyorum
Hoşlanan sensin , ifşa eden diğer kız benim suçum ne demeye getiriyor ? sanırım yani, yoksa saçma iftiracı pislik arkadaşımı senin yüzünden kaybettim diye adama neden kızsın ki ?Peki bu abiye bağırıp ağlayıp, ben miyim suçlu, niye dediniz? Neymiş suçunuz?
Adam bence de senden hoşlanmıyor zaten, ben istediğin cevap olsun diye öyle yazdım. Kimin hoşlandığı ve en yakın arkadaşın bunu farkettiği ortada . Eğer adamın hoşlandığından emin olsaydınız adama sormazdınız zaten , eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürdünüz , bak x bizim için neler düşünüyor dediniz. Yemi attınız size ilk mesajımda o yüzden bir kaç aya herşey ortaya dökülür dedim. Ya sizi sinir krizi günleri bekliyor adam uzaklaşacak diğer kızla sohbeti ilerletecek ya da daha da yakın olalım ki insanlar yanlış anlamasın zihniyeti meyvelerini verecek ...Çok yanılıyorsun
Ben normalde de giyinmeyi seven bir insanım ama bulunduğum ortam çok müsait olmadığı için ona göre giyiniyorum, başka birisi dediği için neden giyinip kuşanıp gideyim Allah aşkına bu kadarda değil, ne sandın sen beni ya
Adam benden hoşlanmıyor, anlamıyor musun, anlasam neden adama gidip söyliyim, konuyu bile açmadan adamla muhabbetimi devam ettirirdim.adam herkese nasıl davranıyorsa bana da öyle. Sadece yakın oturduğumuz için daha fazla muhabbet ediyoruz.
Söz verdi arkadaşıma söylememek için ama söyledi ben buna kızdım
Kimsenin kimseye ilgi duyduğu yok, adam bekar olsaydım ve böyle şeyler olsaydı çıkan dedikoduyu takmazdım, ama şimdi evliyim ve konu ciddi demek istiyorEşine söyle demiş sende söyledim zaten deyince ‘bende söylerim’ demiş. Bu öyle kilit nokta ki... madem hiçbir şey yok... kendinizden şüpheniz yok eşlerinize neden yansıttınız??? Bu çok anormal bence. Artı yüzleşmeyi gerektirecek bir konuda göremiyorum. Arkadaş kişisi gerçekten arkadaşınız olsa cevabını verir konuyu kapatırdınız.
Haa birde şunu anlamadım kaç yıllık arkadaşlığım bitti diyecek kadar sizin önemli biriymiş... hem dedikoducu hem iftiracı ama vah vah edilecek kadar da üzülüyorsunuz.
abi deme lazım olur lafı boşa çıkmamış demek ki...adamın cevabı zaten hadi bekar olsam neyse de !!! Burdan anlayın işte size boş olup olmadığını bu kadar da saf değilsiniz sanki.
Eşiniz saf bir tip sanırım , hani alık diyebileceğimiz türden. Bu adam hepi topu karısının masa arkadaşı, yüzüne bakıp bu adam karımdan asla hoşlanmaz nasıl diyebiliyor ? melek olsa şüphe olur kafasında bak karısına güvenmez demiyorum ama elin adamı ya ? nefs bu belki gerçekten hoşlanıyor karısından, telefona ne diye kaydetti ? " eşimden hoşlandığı iddia edilen melek abi " diye mi ? kaldı ki adamı ikaz ettim herkese sıcak samimi yaklaşır davranışlarına dikkat etsin diye diyen de sizsiniz ? şimdi adam size sıcak mı davranıyor uzak mı davranıyor ? flört etmiyor ama iyi mi anlaşıyorsunuz, benim hiçbir iş arkadaşım vazgeçilmez değil kadın veya erkek. kendi rahatım için huzurum için gerekirse hepsinden kopabilirim aşık değilsem tabii..xÇünkü benim iş ortamımı biliyor, o abiyi de gördüğünde anlamış. O yapıda bir insan değil dedi, az buçuk insan anlıyor hareketlerinden karşı tarafın niyetini. Eşimde adamın bana karşı bir ilgisi olsa aynı ortamda bulunduğumuzda anlardı diye düşünüyorum. Hiç ihtimal vermedi
Çoook yanılıyorsun.mesafe koyan benim, ama istediğin gibi düşün daha da yazmıcam aynı şeyleri tekrar tekrarAdam bence de senden hoşlanmıyor zaten, ben istediğin cevap olsun diye öyle yazdım. Kimin hoşlandığı ve en yakın arkadaşın bunu farkettiği ortada . Eğer adamın hoşlandığından emin olsaydınız adama sormazdınız zaten , eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürdünüz , bak x bizim için neler düşünüyor dediniz. Yemi attınız size ilk mesajımda o yüzden bir kaç aya herşey ortaya dökülür dedim. Ya sizi sinir krizi günleri bekliyor adam uzaklaşacak diğer kızla sohbeti ilerletecek ya da daha da yakın olalım ki insanlar yanlış anlamasın zihniyeti meyvelerini verecek ...
Sorulara cvp vermiyorsun ki zaten, kendi kurduğun senaryo ile devam ediyorsun. Şu konuyu açman bile muhtemelen senaryonun bir parçası. Çünkü ortada dert yok. Ortada muhteşem iki evlilik var, modern algısı yüksek herşeyi olgunlukla karşılayan kadın ve erkek var, dert nerede ? İftiracı kıskanç bir kız için mi koca konu ?Çoook yanılıyorsun.mesafe koyan benim, ama istediğin gibi düşün daha da yazmıcam aynı şeyleri tekrar tekrar
Düşündüm merak etmeyin hepsini düşündüm, 1 haftadır düşünüyorum acaba biz mi samimi olduk diye ama yok bulamıyorum, aynı bölümde muhabbet ettik diye bütün bunlar neden oluyor? O kadar dikkat ederken hareketlerime. İş için bile olsa masasına gittiğimde ayakta beklerken bana otursana diyen o adam, dışarıda asla tek durmamaya çalışırken(o arkadaşım kaç kere peşinden gitmesine ve yanlız oturmalarına rağmen ) ki adam da o şekilde söyledi. Ben seninle bak ilk defa oturuyorum onunla kaç kez oturdum diye.Konu sahibi öncelikle başlıkla anlattığınız şey bağdaşmıyor.İş arkadaşım dediğiniz, hatta çok yakın arkadaş olduğunuz kişi size sadece bir fikrini söylemiş, hani dedinizya banada onun hakkında müdürle ilişkisi var dediler ben bişey demedim banane dedim diye, belki arkadaşınızda başkalarından sizin hakkınızda birşeyler duydu ve sizi uyarmak için söyledi, bu ihtimali hiç düşündünüz mü? Çalıştığınız ortamda sizden başka çalışan birçok insan varsa, insanlar sürekli birbirini gözlemler, mesela bizim işyerinde yüzlerce insan var, aynı odada 10 kişiyiz mesela 2 evli arkadaşımız sürekli birinin masasında ağız ağıza göz göze fısır fısır sohbet ediyorlar, bırakın aynı odada olan kişileri, diğer birimlerden odamıza girip çıkarken bu durumu görenler bile bu durumu konuşuyorlar.Bakın bizim odada başka kadınlar ve erkeklerde var, hepimiz gün içinde iletişim kuruyoruz,sohbet ediyoruz,muhabbet ediyoruz,çay kahve içip yemek yiyoruz.Ama kimsenin bu davranışları absürt görünmüyor, diğer 2 arkadaşın yaptıkları absürt görünüyor sizce neden?Arkadaşlık ilişkilerinde belli bir seviye vardır çünkü, aynı işyerinde de herkesle belli bir seviyede tutmak lazım.Ayrıca hayatta edindiğim bir tecrübe varki kimse için o bunu yapmaz denilemeyeceği.Bazen kendimiz bile bunu asla yapmam dediğimiz şeyleri yaparız.Eşinizin samimi olmadığı biri hakkında o adam öyle birşey yapmaz demesi absürt bence.Adamın eşide sizi uyarmak için sizinle konuşmuş resmen, istersen süslen püslen git benim rakibim olamazsına getirmiş,akıllı bir kadın.özellikle sordum adamın hangi davranışını yapmamasını bekliyordunuz söylerken diye, ama lafı çevirip kız böyle demiş diyorsunuz.Sizin yazdığınız mesajlarda açıkca yazıyor ben ona söylersem davranışlarına dikkat eder diye, demekki adamın davranışlarında bir anormallik vardı ve sizde bu davranışa devam etmesine destek veriyordunuz.Konuyu ona buna söylemek yerine, acaba bizim neden böyle göründüğümüzü düşünüyor, araya bir mesafemi koymalıyım, diye düşünseydiniz problem daha rahat çözülürdü.Işyerindeki erkek arkadaşlarınızla olan ilişkilerinize bir 3. kişi gibi dışardan bakmayı düşünün, zira yakında diğer samimi olduğunuzu söylediğiniz erkek arkadaşınızla hakkınızda da birşeyler söylendiğini duyarsanız şaşırmayın.
Senin yüzünden kaybettim demedim, söz verdiğin halde neden söyledin dedim.Hoşlanan sensin , ifşa eden diğer kız benim suçum ne demeye getiriyor ? sanırım yani, yoksa saçma iftiracı pislik arkadaşımı senin yüzünden kaybettim diye adama neden kızsın ki ?
SanırımHoşlanan sensin , ifşa eden diğer kız benim suçum ne demeye getiriyor ? sanırım yani, yoksa saçma iftiracı pislik arkadaşımı senin yüzünden kaybettim diye adama neden kızsın ki ?
Eşim saf değil sadece benim ne olussa olsun ona herşeyi anlatıcağımı bilirEşiniz saf bir tip sanırım , hani alık diyebileceğimiz türden. Bu adam hepi topu karısının masa arkadaşı, yüzüne bakıp bu adam karımdan asla hoşlanmaz nasıl diyebiliyor ? melek olsa şüphe olur kafasında bak karısına güvenmez demiyorum ama elin adamı ya ? nefs bu belki gerçekten hoşlanıyor karısından, telefona ne diye kaydetti ? " eşimden hoşlandığı iddia edilen melek abi " diye mi ? kaldı ki adamı ikaz ettim herkese sıcak samimi yaklaşır davranışlarına dikkat etsin diye diyen de sizsiniz ? şimdi adam size sıcak mı davranıyor uzak mı davranıyor ? flört etmiyor ama iyi mi anlaşıyorsunuz, benim hiçbir iş arkadaşım vazgeçilmez değil kadın veya erkek. kendi rahatım için huzurum için gerekirse hepsinden kopabilirim aşık değilsem tabii..x
Siz normal davranıyorsanız ^ABİ^ normal davranıyorsa neden arkadaşınız böyle bir şey söyledi sizce?Düşündüm merak etmeyin hepsini düşündüm, 1 haftadır düşünüyorum acaba biz mi samimi olduk diye ama yok bulamıyorum, aynı bölümde muhabbet ettik diye bütün bunlar neden oluyor? O kadar dikkat ederken hareketlerime. İş için bile olsa masasına gittiğimde ayakta beklerken bana otursana diyen o adam, dışarıda asla tek durmamaya çalışırken(o arkadaşım kaç kere peşinden gitmesine ve yanlız oturmalarına rağmen ) ki adam da o şekilde söyledi. Ben seninle bak ilk defa oturuyorum onunla kaç kez oturdum diye.
ben bu kadar dikkat ederken neden benim için söyleniyor bu, düşünüyorum düşünüyorum kötü birşey bulamıyorum.
Eğer söylemeseydim o adam saf saf muhabbet etmeye devam edicekti, başka bölümden biri değil ki elini ayağını çek, adam dibimde oturuyor. Bir soğuk konuştum iki soğuk konuştum, adamda neyi var acaba diye merak etmiş yani böyle saçma bir durum oldu
Konuşmaya devam etseydim, bak bak ben uyardım ama muhabbete devam ediyor onunda hoşuma gidiyor dicekti biliyorum, belkide farklı şeyler katıpta eşinin kulağına gidicek şekilde duyuracaktı asıl o zaman sorun olucaktı
Ben çok mu memnunum şu durumda, kaç yıldır çalışıyorum ilk defa başıma böyle birşey geliyor.mesafeyse mesafe, bölüm değiştirmeyse onu da istedim. Bana karı koca ikisi de bölüm değiştime sakın, değişitiricek birisi varsa arkadaşın dediler
Kimsenin rakibi filan değilim. Giyinip kuşanmayıda kimsenin söylemesine göre yapmam. İstersem giyinirim, istmezsem paçoz giderim
Eşimde bana zaten güvenir, o adamla bir kaç kez sohbet etmesine rağmen kondurmadı bilmiyorum, arkadaşımı daha önceden tanıdığı için nasıl bir insan olduğunu bildiği için elin adamına güvenmek daha mantıklı gelmiş olabilir, sorgulamadım
Çünkü abi İş olduğu zaman bana veriyor yada birlikte çalışıyoruz. Abi İş konusunda tecrübeli ve genelde o yönlendiriyorSiz normal davranıyorsanız ^ABİ^ normal davranıyorsa neden arkadaşınız böyle bir şey söyledi sizce?
Kıskançlıksa neden arkadaşınız sizi ya da ABİyi kıskansın?
birde lütfen sorulan sorulara cevap verin ya bazılarını çok havada bırakıyorsunuz sonra kızıyorsunuz
İlk mesajınızda yazdıklarınız bunlar değil ki... dönün bir daha okuyun.Kimsenin kimseye ilgi duyduğu yok, adam bekar olsaydım ve böyle şeyler olsaydı çıkan dedikoduyu takmazdım, ama şimdi evliyim ve konu ciddi demek istiyor
Evet bütün bu huylarına rağmen arkadaşımla samimiydik, İyi yönleri de vardı ama artık abarttığını düşündüm sadece tamamen küstüğüm için üzülüyorum, mesafe koyarak devam edebilirdik
Evet bu şekilde dedi, ben de adamın dediklerinden ne anladığımı yazdım, kötü birşey fark etmedim dedimİlk mesajınızda yazdıklarınız bunlar değil ki... dönün bir daha okuyun.
“Güldü, bekar olsam neysede bu durumda sonu yok, bu durumda kimse iyi şeyler yaşamaz“ dedi. Şimdi burdan adamın pek boş olmadığı anlaşılıyor zaten. Cidden kardeş gibi görseydi ne münasebet diye kızardı. Arkadaşınıza tabi ki söyleyecek iş bu kadar çığrından çıkınca bu duyduğunu hiç duymamış gibi yapabilir mi? Hem söyleyecek ki olay bastırılacak. Bende kamu kurumunda çalışıyorum bu tip şeyler duyarız görürüz çoğu zaman durduk yere çıkmaz bu dedikodular. Yoksa aynı odada herkes samimi, herkes sohbet ediyor, öğlen yemeğe çıkıyor ama herkesin dedikodusu dönmüyor.
O zaman arkadaşınızın mi ilgisi var abiye arkadasinizda evli miÇünkü abi İş olduğu zaman bana veriyor yada birlikte çalışıyoruz. Abi İş konusunda tecrübeli ve genelde o yönlendiriyor
Arkadaşım istiyor ki abiyle ikisi çalışsın, yada ben arkadaşımla çalışayım. İkinci planda olmak istemiyor. Bana abi iş verdiğinde çok karışıyor diyor, abi bana ismimle seslenince gülüyor vs o kadar belli ediyor ki kıskandığını
Her soruya cevap veremiyorum, çok yazan olduğu için bazıları cevaplanmadan kalmış olabilir
Evet evli. Ben bu şekilde anlıyorum valla, hatta adamın eşide benim gibi anladı, kocasına o zaman o kadının sende gözü var dedi, bundan başka sonuç çıkmıyor dediO zaman arkadaşınızın mi ilgisi var abiye arkadasinizda evli mi
Vah vah vah sizin o kizdan nr farkiniz kaldi o zaman siz ifrira atiyor diyorsunuz ama sizde ayni seyi yapiyorsunuz.Evet evli. Ben bu şekilde anlıyorum valla, hatta adamın eşide benim gibi anladı, kocasına o zaman o kadının sende gözü var dedi, bundan başka sonuç çıkmıyor dedi
Adamda aranıyor ama aradığı bende değil dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?