İş arkadaşım 'Kocan seninle evlendiğine pişman mı' diye sordu

Sabir_tasi

Annesinin tıpkısının aynısı
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2017
1.589
398
42
Her gün garip olaylar yaşıyorum.İş yerinde müdürü şikayet ettim ve bu yüzden bir arkadaş gurubum yok.Sadece bizim odada 55 yaşlarında bir çalışan var, onunla ara sıra laflıyorum ama mecburen...Bu arkadaşın Arada diğer guruba uyup bana laf sokma olayı var, burası küçük yer, eşimle kavga edip karakolluk olduğumuzu biliyorlar ve bu adam bunubütün işteki herkese anlatmış.biliyorum çünkü laf sokma olayları oldu, direkt bana söylemiyorlardı, çok kötüydü.eşimle geçinemediğimi, kavga ettiğimizi, kocamın pişman olduğunu ama arada çocuk olduğu için bişi yapamadığını vs böyle çirkin şeyleri laf sokma bazında herkesin arasında aylardır anlatıyor bu adam.Hayır şizofren değilim, direkt bana söylüyor.Mesela sürekli eşimin annesiyle görüşüp görüşmediğini soruyordu(biz annesinin rızasını almadan evlendik, eşim ailesiyle görüşmüyor, bunu biliyorlar), kasıtlı şekilde.
Bugün bir yenisi eklendi söylediklerine bu adamın, nikah konusunda konuşuluyordu iş yerinde ve konu döndü dolaştı yine benim evliliğime geldi ve bu adam dedi ki 'kocan o imzayı attığına pişman mı' ben de konuyu kapattım 'hayır 'dedim, 'bunu ona yüzyüze sormak isterdim'dedi.'o da zaten seninle konuşmak istiyor, ben zor tutuyorum konuşmaması yönünde, dedikodu yaptığını biliyorum dedim, ama karakolluk olmuşsunuz dedi, benim aile hayatım sizi ilgilendirmez dedim.
Bunun üzerine eşimi aradım, böyle böyle diyor bu adam dedim, çok sinirlendi, onu telefona istedi, adam görüşmem dedi, bunun üzerine kocamı iş yerine getirdim, neden eşini işyerine çağırdın, benim onunla işim olmaz dedi, ben de 'eşin senden memnun mu, ona yüzyüze sormak istiyorum dediniz, bugün evliliğimi masaya yatırıyoruz'dedim, 'bana ne, beni ne ilgilendirir' dedi adam.
iş çıkışı konuştuk, bütün arkadaşlar da gördü ve bizi duydular.kocam ben o bir banka oturduk.adam dediklerini inkar etti, ben sadece ona takılıyordum, sadece şakaydı dedi ve sen yalan sölüyorsun dedi, çocuğunun üzerine yemin etti, ben onun bacısıymışım, hiç yanlışı olmuş muymuş, 'yeter artık, ben senin karın için karın senden memnun mu diye sorsam hoş olur mu, yaşına göre hareket et,55 yaşında adamsın. bir de yalnız kalacaksın, benden başka kimseyle konuşmuyorsun diyorsun, sende bu ahlak anlayışı olduktan sonra senle konuşsam ne olur konuşmasam ne olur, benim evliliğim seni ne ilgilendirir, eşimin annesini sürekli soruyorsun, görüşmüyorlar işte görüşmüyorlar, bu seni neden ilgilendiriyor, benim evliliğimden sana ne, ben artık seninle de konuşmuyorum, yalnız kalacak mışım vs vs ben zaten iş yerinde yalnız olmasam sen bana böyle konuşamazsın.
sorum şu ben bu konuşmaları biraz sert ve sesim yüksek yaptım...Hataydı biliyorum, bunlar neden başıma geliyor bilmiyorum ama bu gibi durumlarda siz neler yapıyorsunuz, ve nasıl hareket edilmeli

Son düzenleme:
Bu gibi durumlarda siz neler yapıyorsunuz diye sordun ama ben bu gibi durumlar ile karşılaşmadım doğrusu. Bu içine girdiğiniz muhabbet de tamamen sizden kaynaklanıyor diye düşünüyorum çünkü bir insan evliliğinizle ilgili bu şekilde laçka sorular sorduğunda ağzının payı verilmeli diye düşünüyorum ve olay buralara kadar gelmez.
Hiç ama hiç hoş değil. Nereden öğrenmişler bu kadar detayı? Her soruya cevap verdiniz anladığım kadarı ile. Eşinizi karıştırmak yerine de ben kendim çöZmeye çalışırdım ki çözerdim de.

Olay nerden baksan baştan aşağı sacma.simdi sen kocanla karakolluk olmuşun adam herkese anlatmış sende tutmuş kimseyle konuşmuyorum diyosun ama adam saçma sapan sorular soruyor tutup karakolluk olduğun adamı kocam diye cagirmisin gelmis eeee tek derdin adama bagirdim mi bu mu yani çok tuhaf gercekten

öncelikle hadsiz bir insanla karşı karşıyasınız,eşler arasındaki konuya kimse karışamaz öncelikle özel değilse müdürünüzü neden şikayet ettiniz ? Yalnız kalma korkunuzu yenip bu şekilde tavır almanız çok doğru olmuş bnce...

Adamin sizde gozumu var da acaba bu kadar ilgilenip soruyor.Ona neymis ki sizin evliliginizden, kayinvalidenizden dengesiz almis cevabini iyi yapmissiniz..

Olay nerden baksan baştan aşağı sacma.simdi sen kocanla karakolluk olmuşun adam herkese anlatmış sende tutmuş kimseyle konuşmuyorum diyosun ama adam saçma sapan sorular soruyor tutup karakolluk olduğun adamı kocam diye cagirmisin gelmis eeee tek derdin adama bagirdim mi bu mu yani çok tuhaf gercekten
o benim özel hayatım şu an resmi nikahlı kocam, bu karakolluk olayı yıllar oldu olalı ve hala konuşuyorlar bunu...Ayrıca boşansam da bu adam çocuğumun babası ve her zaman arkamızda olacak ve olmalı da

Küçük ilçelerde duyulması çok imkansız bir şey değil ki. O karakoldaki bir polis gider birine anlatır, o diğerine derken yayılır gider. Öyle küçük bir yerde yaşamıştık bir dönem ordan biliyorum.
Ama keşke kendiniz halletseydiniz. Anladığım kadarıyla eşinizle çok iyi ilişkileriniz yok, yarin öbür gün bu mevzuyu o önünüze getirebilir.

o benim özel hayatım şu an resmi nikahlı kocam, bu karakolluk olayı yıllar oldu olalı ve hala konuşuyorlar bunu...Ayrıca boşansam da bu adam çocuğumun babası ve her zaman arkamızda olacak ve olmalı da
Aaa tutturmusun kocam da kocam anladık isterse dün olsun olay o değil ki bu kadar ortaya dökülmüş olman bak arkadaşlar yazmış çalışanlar kimse benimle o şekilde konuşamaz diye sen bence bunu düşün yıllar önce olan mevzu nasıl hala gündemde bunları halletmeye bak

S Sabir_tasi
İş yerinde bu kadar özel konular konuşulmamalı. Konuşulursa da böyle sorunlar yaşanması çok doğal. Bu saatten sonra, bunun önüne geçmeniz çok zor maalesef.

ra

biraz geçimsizlik var ama bu bunu yaşamam gerektiği anlamında mı olmalı, bunları mı yaşamalıyım

Ne ekersen onu biçersin diye bir laf var..
insanın yaşadığı bazı şeyler tamamen karakterinden kaynaklı diye düşünüyorum. Neden buraya yorum yapan çoğu kadın sizde suç buluyor? Çünkü o yüzü vermişsiniz karşı tarafa. Seneler geçmiş ve size karşı rahatlıkla bu şekilde konuşuluyorsa demek ki bir hata var ortada.

Aaa tutturmusun kocam da kocam anladık isterse dün olsun olay o değil ki bu kadar ortaya dökülmüş olman bak arkadaşlar yazmış çalışanlar kimse benimle o şekilde konuşamaz diye sen bence bunu düşün yıllar önce olan mevzu nasıl hala gündemde bunları halletmeye bak
canımı acıtmak için ısıtıp ısıtıp aynı mevzuyu değişik şekilllerde ortaya atıyorlar.suç benim başta susturmalıydım ama ne diyecektim ki senden konuşmuyoruz diceklerdi, elime ilk kez direkt böyle bir fırsat geçti, bunu yüzüme söyleyince adamı payladım hem de öle böyle değil

Ne ekersen onu biçersin diye bir laf var..
insanın yaşadığı bazı şeyler tamamen karakterinden kaynaklı diye düşünüyorum. Neden buraya yorum yapan çoğu kadın sizde suç buluyor? Çünkü o yüzü vermişsiniz karşı tarafa. Seneler geçmiş ve size karşı rahatlıkla bu şekilde konuşuluyorsa demek ki bir hata var ortada.
haklısın ama ne dicektim ki hep imalı konuşuluyordu ben de saklamak istiyordum bu olayları çok rencide edici...inanın ailevi meselelerin böyle ortaya dökülmesi, bunu yüzüme söylemiyorlardı hep arkadan vurdular, hep ortaya konuştular.ben böyle bir fırsat vermedim aslında onlar benim ailevi sorunumu bildiği için beni toplum iöinde rencide etme yolunu seçtiler.olay bu arkadaşım.

ra

biraz geçimsizlik var ama bu bunu yaşamam gerektiği anlamında mı olmalı, bunları mı yaşamalıyım

Yıllarca çalıştım ne özel hayatım konuşuldu nede tek bir iş arkadaşımla kavgam oldu..Hatayı kendiniz de aramalısınız bence, müdürünüz, iş arkadaşlarınız,aynı yastığa baş koyduğunuz adamla bile anlaşamayıp karakola kadar uzanacak durumunuz ve aynı odada çalıştığınız iş arkadaşınızın özel hayatınızı konuşacak kadar yüzü sizde bulmuş olması bunlar hiç normal şeyler değil..Birde bu durumu kendiniz halledemeyip eşinize yansıtmış olmanız da büyük sıkıntı bana göre.

X