iş arkadaşım bana asılıyor

Sorun sizde değil hanımefendi, herif sapık. 1.40 boyunda , 100 kg olsanız bile sarkar zira andropoz amcanın başına vurmuş. Sizi de sessiz sakin görünce azıtmış resmen. Siz niye hastanelik oldunuz ki, onun yerine ağzını burnunu kıraydınız. Yok mu ağır bir kitap ya da vazo ofisinizde, alın yüzüne geçirin. Bu adam bir sapık, başka türlü davranmaktan anlamaz.
Beni anladiginiz icin tsk ederim...ben dediginizi yapmayi da bilirim ama butun sehir bunu duyar sonra..burasi kucuk yer..aramizda halletmek istiyirum..buyumemesi ixin altan aliyordum...umarim cevabini almistr pazartesi ise gidince umarim hersey yolunda olur ve pesimi birakir

Hayır ama tavrın net olsun bende senin gibi düşünüyorum neden ben başkası için durusumdan ödün vereyim ki
Bu iki gunluk hafta sonu tatilini kendimi toparlamak icin kullanmayi dusunuyorum..pazartesi kendimden daha emin ve net bir sekilde karsisina cikmayi dusunuyorum..desteginiz icin tesekkur ederim

Gerçekten rahatsız oluyorsan ama gerçekten diyorum taviz verme elle tacize bile gitmiş ki açıklaması beni çok rahatsız etti seni de rahatsız ettiyse is dışında konuşma onun ofisine de o yokken gir hemen çık Bu bence senin elinde
Is disinda kesinlikle gormuyorum hic muhattabim degil...is yerinde de sefimizin emriyle onun ofisteki bilgisayardaki bir program yuzunden mecburen onunla calismak zorundayim ama tabi bu herzama olmuyor...mumkun oldugu derecede gitmemeye calisacagim...umarim ise yarar

Umarim rica ederim ne demek. Ama gelişmelerden haberdar et merak ederim:KK39:

Umarim rica ederim ne demek. Ama gelişmelerden haberdar et merak ederim:KK39:
Tabi mutlaka...dert ortagim gibi oldu burasi.. ilk konuyu actidimdan bu yana sadece 1 hafta gecti ama olay nerden nerelere geldi...nasil bukadar cabuk ilerletti olayi anlamis degilim...asiliyor derken resmen taciz etmeyw basladi...allahtan is yerimdevlet binasi yani guvenligi falan tam...bana birsey yapamaz o yzuddn korkmuyorum...sadece gzl gzl calisip arkadasca abi kardes gibi muhabbet etmek varken neden bu olaylar basima geldi kabullenemiyorum sindiremiyorum acikcasi zoruma gidiyor

konu fake çıkacak.. siz kadın değilsiniz bana kalırsa, erkeksiniz ve bizimle kafa buluyorsunuz :KK20:

cnm türkiyede olsa anlıcam cünki kadını iyice degersiz yaptılar. ama sen yabancı bi ülkedesin ve hakların var kanunlar var bunu bence bi üstüne söyleki olay daha çok büyümesin. yapılan büyk bi terbiyesizlik sessiz kalma

cnm türkiyede olsa anlıcam cünki kadını iyice degersiz yaptılar. ama sen yabancı bi ülkedesin ve hakların var kanunlar var bunu bence bi üstüne söyleki olay daha çok büyümesin. yapılan büyk bi terbiyesizlik sessiz kalma
Burda iste fazla demokrasiden dolayi heraeyi konusmayi normal kabul ediyorlar...is yerinde her turlu konudan konusuyorlar..erkek kadin farketmiyor...ben is hayatinda yeniyim...4 ay oluyor

Arkadaslar kurtuldum zannedetsem..aldigi hayir cevabindan sonra cekilmise benziyor..bugun bi ara yanliz bile kaldik hic birsey demedi..iltifat bile etmedi..konusmado bile diyebilirz..bitti sanirim

X