İş aile eş ailesi hayat

1. Sınıf 6-7 yaşında çocuk bu. Evet siz haklısınız taviz vermeyin. Ödevini yapsın, erken yatsın… bu yaşlarda düzen rutin önemli. Yorum yapanlar liseli sanmış galiba

Her cuma alamaz işte benim ailem düzenli alıyor. Görümcem mesela bazen pazartesi bazen cuma o an kendi uygunluguna göre
Tamam ne farkeder? Haftanin 1 gunu o alsin, es ailenizle de vakit gecirsin. Hem arkadas olamayacak yasta bile olsa orada kucuk kuzeni var. Nedir yani bu duzen takintisi? Cok mu zor bunu organize etmek? Hala sizi arayip ben alayim deyince siz de ailenizi arayacaksiniz ve halasinda birkac saat gecirmis olacak. Esiniz son derece hakli

İlkokul 1 de sunum yapacak demeniz gerçekten komik olmuş.Duzen bozulacak vs çok abartı geldi ozelliklede siz şehir dışında olduğunuz için yener yer geçersiniz evinize demiş gorumceniz bence gayet düşünceli bı teklif eşiniz kendi çocuğu içinde sizden alabilirler mi yada gideyimmi die izin mi istiyor?

Baba haklı bence de siz yokken ailenize gitmek istememiş olabilir. Hala da hem yeğenimi alayım demiş hem abisini davet etmiş ne var bunda anlamadım. Akşam da geç saate kadar oturmazlardı , babası alır eve dönerdi. Siz kendinizi neden kattınız ki. Hem kadının 2 yaşında bebeği varmış ve bu teklifi yapmış.

Ben sizi anladım sanırım. Çünkü ben de bebeğimi birkaç saatliğine de olsa kendi anneme emanet ederim. Çünkü diğer tarafta benim kurallarıma uyulmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…