• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İrem Sak

Lady_Croft

Guru
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2011
488
11
318

İrem Sak

Doğum tarihi:09.02.1986
Doğum yeri:Sivas
Cast Ajansı: Rezzan Çankır Cast Ajansı

Yer aldığı projeler:
Yalan dünya Tülay
5'êr beşer Sinem
Şen yuva Şehrazat

tamekranyakalama1302201p.jpg

iremsak.jpg

ajnuksmcqaajlqr.jpg

tlay1.jpg

00iremsaktlay1.jpg

1nzc5.jpg

Çok tatlı , ama mümkünse hep kızıl saçlı kalsın kahve rengi saçıyla çok kötü gözüküyo sıradan oldukça , ama kızıl saçla çok güzel bi kadına dönüşmüş ayrıca çerkez bu yüzden de çok sempatik geliyor bana =)

çook tatlı çok sempatik tam bir türk kadını hem seksi hem sempatik hem dişli hemde neşeli bir kadına bürünebiliyor.tuttum bu hatunu:52:

Çok tatlı , ama mümkünse hep kızıl saçlı kalsın kahve rengi saçıyla çok kötü gözüküyo sıradan oldukça , ama kızıl saçla çok güzel bi kadına dönüşmüş ayrıca çerkez bu yüzden de çok sempatik geliyor bana =)

koyu saçlı da güzel ama kızıl albenisini arttırmış gerçekten çerkes olduğundan bilmem ama çok çok tatlı ya:nazar:

Çok fazla güzel bea. Bu kadar da güzel olunmaz ki arkadaş. :ssz:
Beyaz ten, koyu kızıl saç, koyu kahve de yakışır bu güzelliğe.
Dizideki makyajları çok güzel. Bol makyajın yakıştığı kadınlardan. Bebek gibi.
Yalan Dünya'da gördüğüm zaman yiyesim geliyor resmen. Yanaklarını sıkasım falan ... :D
Çookkk tatlı, çok çekici ... Hem masumiyet var, hem de cezbedici.
Tam benim beğendiğim türden.

Maşallah. :nazar::nazar::nazar:

Böyle güzellik az bulunur. :69:

yalan dünya dizisinden önce
beşer beşer de izliyordum kendisini orda daha başarılıydı bence ve sempatikti katılıyodum gülmekten:52:

çok tatlı bir kadın, ama o burun olmamış.. cık..türkiye'de başarılı burun ameliyatı yapan doktor yok sanırım:52:

Back