- 15 Kasım 2014
- 4.155
- 11.058
- Konu Sahibi KedidirKedii
Bununla başlaya biliriz şahane! Ben şuan yoldayım eve gidince ilk 50 yi yapıcam :))Bu da squatin ilk adimi diye bilinen 30 gunluk programi ...yapmak isteyeneEki Görüntüle 2216370
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bununla başlaya biliriz şahane! Ben şuan yoldayım eve gidince ilk 50 yi yapıcam :))Bu da squatin ilk adimi diye bilinen 30 gunluk programi ...yapmak isteyeneEki Görüntüle 2216370
250 squatta ne varya çok kolay birşey
doğru tibetin bide ruhsal tarafi var kondisiyon mondisiyon dinlemez vhalla :)...ama sanki 250 squat benim bilinc altimdan daha zor ya
aslinda bununla ilgili appler var telde indirebilirsin
Bu tabloya göre başlıyorum bende o zamanBu da squatin ilk adimi diye bilinen 30 gunluk programi ...yapmak isteyeneEki Görüntüle 2216370
Aynen tatlım bende eve gidince start vereceğim programa arada bir karında çalışmamız lazım. Onuda paylaşayım biraz kolay bişeyler250 squatta ne varya çok kolay birşey
Tibet yine yalan oldu zaten neyse mekik ve squat ı 1 aylık yapayım değişim nasıl olacak
Bu tabloya göre başlıyorum bende o zaman
Nöyyy? Tibet yalan mi oldu250 squatta ne varya çok kolay birşey
Tibet yine yalan oldu zaten neyse mekik ve squat ı 1 aylık yapayım değişim nasıl olacak
Bu tabloya göre başlıyorum bende o zaman
3 gün oldu reglimde erken kesildi zaten .Nöyyy? Tibet yalan mi oldu
Kac gun oldu yapmayali
Kesinlikle benim klasik yaptiklarim var mekik squat jumping jack plank dağcı hareketi vs senin önerilerini takipteyimAynen tatlım bende eve gidince start vereceğim programa arada bir karında çalışmamız lazım. Onuda paylaşayım biraz kolay bişeyler
Sildim seni listeden3 gün oldu reglimde erken kesildi zaten .
Reglim bitsin başlayacağım bir daha önemli günleri takip etmeyeceğim içimden geldiğinde yapacam
Ben vallahi günahımdan çıktım . Sporumu yaptım ama 5 dakika ama 10 dakika ilk 21 gün alıştırma amaçlı . Ciddi manada bir miskinlik var üzerimde eskisi gibi randuman alırsak . Yazın millet gıptayla bakacak bize. Ha gayret kızlar
yanlış yapmış olma ihtimlin var mı ?Dün squat yaptıktan sonra sırtıma inanılmaz bir ağrı girdi. üst üste 50 squat yapınca zorladım galiba. Ara vererek yapabilir miyiz bu squatı?
Şahanesin , nasıldı zorlandın mı yaparken bel ve diz hizana dikkat ettin dimi ?1.günüm tamamdır dün yaptım
Ya yanlış yaptın yada ham olduğun için zorladı ki bel ağrısı muhtemel çok kilodan veya yanlış hareketten kaynaklanır . nasıl yapıldığına dair gif video atacağım takipte kal .Dün squat yaptıktan sonra sırtıma inanılmaz bir ağrı girdi. üst üste 50 squat yapınca zorladım galiba. Ara vererek yapabilir miyiz bu squatı?
Harikasın !dün 50 squat yapıldı
benimde kalçalarım büyüktür vücut ölçülerime göre aksine sıkılaştırır dikleştirir.arkadaşlar bişey sorcam benim kalçam normalde büyük dışına doğru bu squatla iyice büyür mü
dikkat ettim pazar günü koltuğa değmeye çalışarak yapmıştım arada da öyle yapıyorum zaten yaparken hissediyorsun yanlış yaptığınıŞahanesin , nasıldı zorlandın mı yaparken bel ve diz hizana dikkat ettin dimi ?
Ya yanlış yaptın yada ham olduğun için zorladı ki bel ağrısı muhtemel çok kilodan veya yanlış hareketten kaynaklanır . nasıl yapıldığına dair gif video atacağım takipte kal .
Harikasın !
benimde kalçalarım büyüktür vücut ölçülerime göre aksine sıkılaştırır dikleştirir.
Kesinlikle hissediyorsun . Ara vermeyelim eğer su koyarsak yine başa sarıyoruz zor ama yolun sonu şahanedikkat ettim pazar günü koltuğa değmeye çalışarak yapmıştım arada da öyle yapıyorum zaten yaparken hissediyorsun yanlış yaptığını
akşam sporum var 55 squat ekleyecem sonrasında da yoga denemesi yapılacak salonda ona katılacam eğer gücüm olursa da mekiğe de başlayacam . sende başlasana mekiğe var mı göbekKesinlikle hissediyorsun . Ara vermeyelim eğer su koyarsak yine başa sarıyoruz zor ama yolun sonu şahane