İRADESİZ AMA İSTEKLİ HATUNLAR BURAYA :)

:KK48:

doğru tibetin bide ruhsal tarafi var kondisiyon mondisiyon dinlemez vhalla :)...ama sanki 250 squat benim bilinc altimdan daha zor ya :KK70:

aslinda bununla ilgili appler var telde indirebilirsin
250 squatta ne varya çok kolay birşey :KK70:
Tibet yine yalan oldu zaten neyse mekik ve squat ı 1 aylık yapayım değişim nasıl olacak
Bu da squatin ilk adimi diye bilinen 30 gunluk programi ...yapmak isteyeneEki Görüntüle 2216370
Bu tabloya göre başlıyorum bende o zaman

250 squatta ne varya çok kolay birşey :KK70:
Tibet yine yalan oldu zaten neyse mekik ve squat ı 1 aylık yapayım değişim nasıl olacak

Bu tabloya göre başlıyorum bende o zaman
Aynen tatlım bende eve gidince start vereceğim programa arada bir karında çalışmamız lazım. Onuda paylaşayım biraz kolay bişeyler

Ben vallahi günahımdan çıktım . Sporumu yaptım ama 5 dakika ama 10 dakika ilk 21 gün alıştırma amaçlı . Ciddi manada bir miskinlik var üzerimde eskisi gibi randuman alırsak . Yazın millet gıptayla bakacak bize. Ha gayret kızlar :KK16:

Dün squat yaptıktan sonra sırtıma inanılmaz bir ağrı girdi. üst üste 50 squat yapınca zorladım galiba. Ara vererek yapabilir miyiz bu squatı?

Öyle yapayım o zaman. Bana basit geldi. 50 taneyi durmadan yaptım. Yaparken zorlanmadım ama bittikten sonra ağrılarım başladı.

1.günüm tamamdır dün yaptım :halay:
Şahanesin , nasıldı zorlandın mı yaparken bel ve diz hizana dikkat ettin dimi ?
Dün squat yaptıktan sonra sırtıma inanılmaz bir ağrı girdi. üst üste 50 squat yapınca zorladım galiba. Ara vererek yapabilir miyiz bu squatı?
Ya yanlış yaptın yada ham olduğun için zorladı ki bel ağrısı muhtemel çok kilodan veya yanlış hareketten kaynaklanır . nasıl yapıldığına dair gif video atacağım takipte kal .
dün 50 squat yapıldı
Harikasın ! :eğlence:
arkadaşlar bişey sorcam benim kalçam normalde büyük dışına doğru bu squatla iyice büyür mü
benimde kalçalarım büyüktür vücut ölçülerime göre aksine sıkılaştırır dikleştirir. :spor:

Merhabalar şu squata açıklık getirelim iyicene .
Biraz fazla kilolu olanlar yeni başlayanlar spor geçmişi olmayanlar . sandalye veya koltukla yapabilirsiniz şu hareketi beliniz zorlanmayacak ilk günden fazla kasmayacaksınız. Dizlerin belinin nasıl durduğuna açılarına dikkat edin lütfen . Squat ve bütün spor hareketleri doğru yapılmadı taktirde sonuç vermemekle birlikte sakatlıklara yol açabilir .
Squat-CDC_strength_training_for_older_adults.gif

Spor geçmişi olanlar zaten az çok ne doğru ne yanlış biliyor yinede bizim içinde bir görsel bırakıyorum .

BlueWetHarvestmouse-small.gif

:spor::spor::spor::spor::spor::spor::spor:

Şahanesin , nasıldı zorlandın mı yaparken bel ve diz hizana dikkat ettin dimi ?

Ya yanlış yaptın yada ham olduğun için zorladı ki bel ağrısı muhtemel çok kilodan veya yanlış hareketten kaynaklanır . nasıl yapıldığına dair gif video atacağım takipte kal .

Harikasın ! :eğlence:

benimde kalçalarım büyüktür vücut ölçülerime göre aksine sıkılaştırır dikleştirir. :spor:
dikkat ettim pazar günü koltuğa değmeye çalışarak yapmıştım arada da öyle yapıyorum zaten yaparken hissediyorsun yanlış yaptığını

X