- 20 Kasım 2016
- 2.405
- 3.366
- 133
- Konu Sahibi Hesappasif
Bayadır girmiyorum buraya o yüzden bu zamana kadar yaşadıgım sıkıntıları geçte olsa yazıyorum. Ben nişanlılık döneminde anlayıslı davranıp uygun olan şeylere kaçtım hep masraf ettirmemek icin . kaynanamın bir oglu uzakta oturuyor o oğlu karısının ailesinin her dediğini yapıyor karısının bir dediğini iki etmiyor kaynanamlara da senede bir kez geliyor bu durum görümcemin gözüne batıyor tabi ve kaynanam benim eşimi de kaybetmekten korkuyor benimde ailem uzakta cünkü eşimi alıp oraya giderim diye korkuyor o yüzden nişanlıyken hep ayrılması yönünde konusmus sende abin gibi olcan abinden beter olcan falan diyormus neyse ben eşimin eski mesajlarına baktım görümcem demiş ki benim için umarım köprüyü geçene kadar değildir bu iyi halleri.karına sevgi saygını kaybetme her ihtiyacını karsıla annemden de uzak oturun ama başka şehire gitmeyin fakat asla ipleri onun eline verme demiş ihtiyaçlarını karsıla ama ipler senin elinde olsun yani cok yüz verme eltisi gibi olmasın demek istiyor bu görümce iyi mi demiş kötü mü anlamadım kendi kocası cok anlayıssız kaba saba bir şey gezmeye bile götürnüyor adam bunu benimde mi öyle olmamı istiyor anlamadım eşim beni gezmeye vs cıkarır ama gerçektende ipler onun elindedir peki bu ipleri nasıl kendi elime alırım ben bu sessiz sakin pamuk şeker yeni gelin modumdan cikmak istiyorum bekarken oldugu gibi herkesin çekindiği istediği gibi davranan rahat kız olmak istiyorum ama nasıl