• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İpleri karının eline verme diyen görümce

Hesappasif

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2016
2.405
3.366
133
Bayadır girmiyorum buraya o yüzden bu zamana kadar yaşadıgım sıkıntıları geçte olsa yazıyorum. Ben nişanlılık döneminde anlayıslı davranıp uygun olan şeylere kaçtım hep masraf ettirmemek icin . kaynanamın bir oglu uzakta oturuyor o oğlu karısının ailesinin her dediğini yapıyor karısının bir dediğini iki etmiyor kaynanamlara da senede bir kez geliyor bu durum görümcemin gözüne batıyor tabi ve kaynanam benim eşimi de kaybetmekten korkuyor benimde ailem uzakta cünkü eşimi alıp oraya giderim diye korkuyor o yüzden nişanlıyken hep ayrılması yönünde konusmus sende abin gibi olcan abinden beter olcan falan diyormus neyse ben eşimin eski mesajlarına baktım görümcem demiş ki benim için umarım köprüyü geçene kadar değildir bu iyi halleri.karına sevgi saygını kaybetme her ihtiyacını karsıla annemden de uzak oturun ama başka şehire gitmeyin fakat asla ipleri onun eline verme demiş ihtiyaçlarını karsıla ama ipler senin elinde olsun yani cok yüz verme eltisi gibi olmasın demek istiyor bu görümce iyi mi demiş kötü mü anlamadım kendi kocası cok anlayıssız kaba saba bir şey gezmeye bile götürnüyor adam bunu benimde mi öyle olmamı istiyor anlamadım eşim beni gezmeye vs cıkarır ama gerçektende ipler onun elindedir peki bu ipleri nasıl kendi elime alırım ben bu sessiz sakin pamuk şeker yeni gelin modumdan cikmak istiyorum bekarken oldugu gibi herkesin çekindiği istediği gibi davranan rahat kız olmak istiyorum ama nasıl

Eşin sana karşı nazik anlayışlı mıdır?
Şuan ortada bi güç savaşını gerektirecek bir durum var mı?
Kimse kimsenin ipini tutmamalı bence karşılıklı anlayışla yaklaşın birbirinize ip onda mı bende mi derdine düşmeyin.

Ne ipi yahu? At mısınız pardon da? Deh deyince gidecek duuurşşşhhh dyince duracaksınız.
Hiç anlamadım yeni gelin pamuk şeker modu nasıl oluyor? Baştan itibaren kendiniz gibi olsaydınız sizde.
Ya şöyleki ben dışarıya karşı yumuşak bir insanım ama arkadaş cevrem benden çekinir sert mizaçlıyım bunu aile bireylerine de uygulamak istiyorum eşimin ailesine cünkü eşim bile kendi kardeşi için oma cok yüz veriyosun dedi farketmeden yapıyorum

Eşin sana karşı nazik anlayışlı mıdır?
Şuan ortada bi güç savaşını gerektirecek bir durum var mı?
Kimse kimsenin ipini tutmamalı bence karşılıklı anlayışla yaklaşın birbirinize ip onda mı bende mi derdine düşmeyin.
Benim ihityacım karsılar ama 300 tllik borcumu ödemek istemiyor istediğin her seyi alayım diyor ama baba evinde yaptıgın borcu ödemem diyor ve sinirlenince bağırıyor otorite % 60 onda ama sevgisini falan da belli eder sever fakat saygı pek yok

Kendin olmaktan bir an bile vazgeçme ..sonra böyle onun ipi senin ipin birbirine karışır ..başkaları tutar o ipleri ..ayrıca ip ne ya :) ip dedin diye ipten girdim :) ne çok ip yazdım , ip ip ip :D

Sen ,kocan ...gerisi kapının dışında ..içeriye hakim ol yeter ..

Ya şöyleki ben dışarıya karşı yumuşak bir insanım ama arkadaş cevrem benden çekinir sert mizaçlıyım bunu aile bireylerine de uygulamak istiyorum eşimin ailesine cünkü eşim bile kendi kardeşi için oma cok yüz veriyosun dedi farketmeden yapıyorum
Eh mesafeli ol sende.
Mesela artık resmi ol onunla şu lafından sonra.
Eşine de "ben kime nasıl davranacağımı biliyorum" de.
Özün gibi davran yani yeni gelin modu cicim ayı modu falan modlara girme neysen o ol.

Ne ipi yahu? At mısınız pardon da? Deh deyince gidecek duuurşşşhhh dyince duracaksınız.
Hiç anlamadım yeni gelin pamuk şeker modu nasıl oluyor? Baştan itibaren kendiniz gibi olsaydınız sizde.
Ya ben kendi kardeslerime bile bu kadar yumuşak davranmazdım şimdi onun kardeşine prenses gibi davranıyorım ve cok yüz buluyor ama bu elimde değil

Kendin olmaktan bir an bile vazgeçme ..sonra böyle onun ipi senin ipin birbirine karışır ..başkaları tutar o ipleri ..ayrıca ip ne ya :) ip dedin diye ipten girdim :) ne çok ip yazdım , ip ip ip :KK70:

Bu görümcem iyi mi kötü mü onu anlamadım

Benim ihityacım karsılar ama 300 tllik borcumu ödemek istemiyor istediğin her seyi alayım diyor ama baba evinde yaptıgın borcu ödemem diyor ve sinirlenince bağırıyor otorite % 60 onda ama sevgisini falan da belli eder sever fakat saygı pek yok
Neden çalışmıyorsunuz? (Kesin izin vermiyordur)
Öyleyse şunu alıcam bunu alıcam saçımı boyatıcam vs vs bahane ederek kapat borcunu.

Kendin olmaktan bir an bile vazgeçme ..sonra böyle onun ipi senin ipin birbirine karışır ..başkaları tutar o ipleri ..ayrıca ip ne ya :) ip dedin diye ipten girdim :) ne çok ip yazdım , ip ip ip :KK70:

İp ip ip ip :KK70:
indir (14).jpg

Ne tuhaf bi zihniyet.
Çokta iyi bi eş değilmiş sende haklı olduğun yerde alttan alma karşısında ezilip büzülme.
Tepkini göster bi tartışma olduğunda adamın etrafında dönüp durma tavrını koy.

Eh mesafeli ol sende.
Mesela artık resmi ol onunla şu lafından sonra.
Eşine de "ben kime nasıl davranacağımı biliyorum" de.
Özün gibi davran yani yeni gelin modu cicim ayı modu falan modlara girme neysen o ol.
O moda girersem beni sevmeyebilirler cünkü cok üşengeç herkesle yüz göz olmayı sevmeyen bir yapım var mesela hayır demeyi bilmiyorum ya da laf söylediklerinde susuyorım ayıp olur diye eşimin ailesine karsı

Canım benim nasıl bayadır girmiyorsun buraya.Daha dün üç konun var.Başkası mı kullanıyor hesabını anlamadım.
Evliliğe çok yanlış yerden bakıyorsunuz eşinle.İple olsaydı bu işler nikahtan sonra evlilik cüzdanı yerine halat verirlerdi elimize.Güç savaşından vazgeçmelisiniz acilen.

Ne tuhaf bi zihniyet.
Çokta iyi bi eş değilmiş sende haklı olduğun yerde alttan alma karşısında ezilip büzülme.
Tepkini göster bi tartışma olduğunda adamın etrafında dönüp durma tavrını koy.
Yok alttan pek almam ama karşımda sacma sapan seyler yapıp güldürünce attıgım tribinde ciddiyeti kalmıyor

Bu görümcem iyi mi kötü mü onu anlamadım
Bir mesajdan bunu anlayamazsın. Zaten say sev demiş kötü birşey dememiş ..ona sorsan "ipleri karının eline verme" diyerek ailesini korumuş ,dagilmanin önüne geçmek istemiştir ..bazı erkek aileleri böyledir ..

Sana yaklaşımı nasıl ? Aranızda problem yoksa eski bir mesaja takılma derim ..

Back